IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united
    Съгласен съм че цялата халфова линия на Юнайтед издиша откъм идеи.
    Обаче това не оправдата Митко. Миналата седмица един от много дали мнение каза, че срещу него защитниците не изпитват страх!
    Докато Рууни е постоянна заплаха и всеки момент може да избухне!
    Имам предчувствие, че Рууни скоро формата от тези сезон няма да я повтори и тогава какво остава от Юнайтед? Вратар, центр. и ляв защитници от световна класа + евентуално Флетчер и Рууни - останалото е на приливи и отливи и името на фланелката е без значение... Та това за мен не е най-добрият състав/колектив в Англия, пък камо ли в световен мащаб. Проблемът на феновете на Юн. и на "експертите" в Англия, според мен, не е Бербатов, а НЕРЕАЛИСТИЧНИТЕ ОЧАКВАНИЯ И ЛИПСАТА НА БЕЗПРИСТРАСТЕН И АНАЛИТИЧЕН поглед над моментната ситуация на ОТБОРА... Трудно някой може да ме разубеди, че в момента не се преекспонира темата за личността, цената и играта на Бербатов и се игнорират по-важните теми за абсолютно необходимите промени в отбора (И според мен Бербатов има толкова още нереализиран и неизползван потенциал, колкото 5-6 от останалите "звездички" в отбора и за мен не би трябвало да е сред първите, които си тръгват). На Юнайтед трябваше да им лъснат слабостите, според мен, доста по-рано този сезон, но за техен късмет и за карък на Митко това стана сега - в по-важен момент. И сега Митко им е виновен, че за 30млн.паунда не игра плеймейкър (той всъшност се справи доста добре в тази роля на моменти с/у Блекбърн), офанзивен халф и централен нападател ЕДНОВРЕМЕННО... Абсолютно съм съгласен с Хакинен - наистина не мога да се сетя кога за последен път някой изработи положение за Митко, докато мога да се сетя за доста, които той създаде за съотборниците си... Ебати и отбора, който остава всеки сам да се оправя и половината "мишоци" гледат да свършат само толкова, че да не попаднат на мушката на Сър-а, на феновете и на медиите! И отношението към нашия със сигурност е по-различно от това към който и да е друг футболист, за когото мога да се сетя. За всеки друг има извинителни причини, за нашия - не! Картона на Рафаел с/у Байерн - той е млад! Дедовците Скоулс и Гигси + Невил дето гледа лошо - те са си заслужили и могат да си правят каквото си искат! Карик, Нани, Парк, Обертан + Валенсия на моменти - е вие какво пък толкова сте очаквали от тях, те така или иначе са само за "пълнеж"?! Бербатов - разпни го!!!!

Коментар

• Съгласен съм че цялата халфова линия на Юнайтед издиша откъм идеи.
      Обаче това не оправдата Митко. Миналата седмица един от много дали мнение каза, че срещу него защитниците не изпитват страх!
      Докато Рууни е постоянна заплаха и всеки момент може да избухне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Истината е, че основният виновник Юнайтед да не играе добре няма как да е Бербатов. Той е сравнително от скоро в този отбор и не може да се разчита на него да печели важните мачове, както това правеше Кристиано Роналдо. Цялата халфова линия, въпреки че се представя стабилно в дефанзивен план, страда от липса на креативност. Пробиви по крилата на Нани, Валенсия и крайните защитници - окей, но само с това плюс изключителното представне на Рууни няма как да очакваш да спечелиш Премиършип. Помислете малко от началото на сезона до момента колко наистина чисти положения сте запомнили Бербатов да пропуска? И срещу това колко решителни гола от ситуации, които сам си изработи, успя да отбележи? Мачовете срещу Блекбърн, Сток и Бърнли бяха спечелени след 0:0 на почивката и откриване на резултата от Бербатов, след като играта на Юнайтед не вървеше добре. Така че, не бъдете като идиотите в Англия, които го направиха изкупителна жертва! Наистина в момента изглежда твърде вероятно да напусне Юнайтед след края на сезона, но аз съм убеден, че в следващия си отбор ще се представи на ниво и ще защити името си!
        Според мен проблема на нашия, е че престоя му в Манчо се сведе до последните три мача, в които той трябваше да изяде тревата от хъс.Докато той се караше на съотборниците си.А така не се прави.Най много си го отнесе италиянското акселератче.Ако беше решил поне един от трите мача можеше да се кара и на Гигс дори.Но той определено си ги проспа.Жалко за него.В най-добрия случай САФ ще му даде шанс до зимата.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Истината е, че основният виновник Юнайтед да не играе добре няма как да е Бербатов. Той е сравнително от скоро в този отбор и не може да се разчита на него да печели важните мачове, както това правеше Кристиано Роналдо. Цялата халфова линия, въпреки че се представя стабилно в дефанзивен план, страда от липса на креативност. Пробиви по крилата на Нани, Валенсия и крайните защитници - окей, но само с това плюс изключителното представне на Рууни няма как да очакваш да спечелиш Премиършип. Помислете малко от началото на сезона до момента колко наистина чисти положения сте запомнили Бербатов да пропуска? И срещу това колко решителни гола от ситуации, които сам си изработи, успя да отбележи? Мачовете срещу Блекбърн, Сток и Бърнли бяха спечелени след 0:0 на почивката и откриване на резултата от Бербатов, след като играта на Юнайтед не вървеше добре. Така че, не бъдете като идиотите в Англия, които го направиха изкупителна жертва! Наистина в момента изглежда твърде вероятно да напусне Юнайтед след края на сезона, но аз съм убеден, че в следващия си отбор ще се представи на ниво и ще защити името си!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Все пак тази година играе и с контузия, за което пак е виновен САФ, който не му разреши да се оперира през зимата.
            Има и междинни положения между осанна и разпни го.
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• От позицията на българин съжалявам Бербатов, но от позицията на фен на Юнайтед не мога да го оправдая и него!

Не може класацията на голмайсторите да е:
              1. Рууни
              2. Автоголове
              3. Бербатов!

Просто се вижда че няма самочувствие да играе на такова ниво!
              От както дойде в Юнайтед той сам прие ролята (навярно по препоръка на САФ) да ПОДАВА - на КР, на Рууни, на Тевез... и те вкарваха..вкарваха много! Че и халфовете (Флетчър, Карик, Нани, Скоулс, Гигс) и те!

Този сезон само Рууни вкарва, а основната вина за това е на САФ - играта се върна към времето с Ван Нистелрой - целия отбор играе за него! И като се контузи се видя че няма един читав футболист, който да направи нещо да го замести!
              НОРМАЛНО ТОВА ДА СЕ ИСКА ОТ БЕРБАТОВ - видя се че той не може да го направи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                На това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите...
                От нашите "вълшебници" няма ли да викне някой :-)

Все пак има материал за много добър ОТБОР, а ако и Руни не се прави на велик, могат да стигнат и финал!
                Няма бе, печелят си групата и после осмината (освен ако aржентинците не решат да да не си дават зор в групите и/или ДАМ не ги закопае отново и не свършат 2-ри в тяхната и тогава англ. са дотам). На полуфинал англеските футбалери падат от победителя в групата на Бразилия, Португалия и Айвърито... "Звездите ми го говорят" :-)

Коментар

• Както неведнъж съм казвал Висшата лига е "висша" главно заради чужденците в нея (Дрогба, Торес, Фабрегас, Анелка, Бербата, ван дер Сар, ван Перси, Аршавин, Тевез, Стенли и т.н.), докато английските футболисти са посредствени. Звездите на англичаните си имат своите безспорни качества, но неведнъж са доказвали, че събрани заедно нещо им куца (аз примерно не съм видял Стиви Джи и Лампард да направят силен мач заедно в английския отбор).

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    На това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите...
                    От нашите "вълшебници" няма ли да викне някой :-)

Все пак има материал за много добър ОТБОР, а ако и Руни не се прави на велик, могат да стигнат и финал!
                    И това ще мине ...

Коментар

• На това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите...

Коментар

• Първоначално изпратено от cfa2009
                        Дори не съм фен на МанЮн, но направо го съжалявам нашето момче - сега им е супер лесна изкупителна жертва на псевдо-разбирачите и псевдо-феновете в Англия. Защо не бил направил най-после нещо изключително ВЪПРЕКИ патетичната игра на целия отбор в последно време и не носи на гърба си 5-6 други търтеи там, които ако Бербатов не е на нивото на Юнайтед, те направо не са за футбола... Все едно в последно време в Юнайтед всеки (изключвам Рууни, ВДС, Видич и Евра) се предоставя на свръх ниво и то постоянно и само Бербо видиш ли тегли лодката към дъното... Лъснаха им кирливите ризи (както е нормално за всеки ТОП отбор ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ) и сега подивялата и СУПЕР РАЗГЛЕЗЕНА И ЛИШЕНА И ОТ КАПКА ЛОЯЛНОСТ тълпа си търси лесна изкупителна жертва.

И Бербо не е цвете за мирисане, ама толкова злоба и критики отправени към него лично?!?!?! Истината е, че тази цена от ГБП 30млн. се оказа ебати тежката "котва" за Бербо, с която не виждам как сме се надявали той да изплува.... Пък и не е като някой да му е гласувал особено доверие в трудни моменти или да го подкрепи... Хвърлиха го на дълбокото с котвата и да се оправя сам...

Това според мен е една от основните причини и много хора да се дистанцират от Юнайтед - имат толкова много (не всички, но изглежда огромното мнозинство) разглезени псевдофенове, без грам лоялност или поглед над играта, а само с едната първична емоция и нагаждачество... Манчестър Юнайтед може и да е най-добрият отбор в Англия, но със сигурност (по мое скромно мнение) има най-скапаните привърженици...

А пък на "експертите" в Англия ми се струва, че също им предстои едно твърдо приземяване, защото и те като гледам бая са се разглезили последните години и никаква критична мисъл не влагат, а само емоция и са изпълнени с доста високомерие. За националния на Англия на световното предвиждам максимум полуфинал и после пак жалка масова истерия в стил "Ама защо ние? Вижте ни Рууни, вижте ни Джерард и Лампард и др.- всеки един от тях е извънземен..."

Да ева и скапания остров!!! Благодаря за вниманието :-)
                        +1
                        Само дето максимума е четвърфинал.

Коментар

• Дори не съм фен на МанЮн, но направо го съжалявам нашето момче - сега им е супер лесна изкупителна жертва на псевдо-разбирачите и псевдо-феновете в Англия. Защо не бил направил най-после нещо изключително ВЪПРЕКИ патетичната игра на целия отбор в последно време и не носи на гърба си 5-6 други търтеи там, които ако Бербатов не е на нивото на Юнайтед, те направо не са за футбола... Все едно в последно време в Юнайтед всеки (изключвам Рууни, ВДС, Видич и Евра) се предоставя на свръх ниво и то постоянно и само Бербо видиш ли тегли лодката към дъното... Лъснаха им кирливите ризи (както е нормално за всеки ТОП отбор ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ) и сега подивялата и СУПЕР РАЗГЛЕЗЕНА И ЛИШЕНА И ОТ КАПКА ЛОЯЛНОСТ тълпа си търси лесна изкупителна жертва.

И Бербо не е цвете за мирисане, ама толкова злоба и критики отправени към него лично?!?!?! Истината е, че тази цена от ГБП 30млн. се оказа ебати тежката "котва" за Бербо, с която не виждам как сме се надявали той да изплува.... Пък и не е като някой да му е гласувал особено доверие в трудни моменти или да го подкрепи... Хвърлиха го на дълбокото с котвата и да се оправя сам...

Това според мен е една от основните причини и много хора да се дистанцират от Юнайтед - имат толкова много (не всички, но изглежда огромното мнозинство) разглезени псевдофенове, без грам лоялност или поглед над играта, а само с едната първична емоция и нагаждачество... Манчестър Юнайтед може и да е най-добрият отбор в Англия, но със сигурност (по мое скромно мнение) има най-скапаните привърженици...

А пък на "експертите" в Англия ми се струва, че също им предстои едно твърдо приземяване, защото и те като гледам бая са се разглезили последните години и никаква критична мисъл не влагат, а само емоция и са изпълнени с доста високомерие. За националния на Англия на световното предвиждам максимум полуфинал и после пак жалка масова истерия в стил "Ама защо ние? Вижте ни Рууни, вижте ни Джерард и Лампард и др.- всеки един от тях е извънземен..."

Да ева и скапания остров!!! Благодаря за вниманието :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                            Абе, Бербатов много го плюят по английските вестници, говори се че ще го продават. Много ще ме изкефи наистина да го продават и той да отиде в Арсенал, там ако играе на мястото на Бентнер, със 99% ще стане голмайстор на Висшата лига.
                            Определено Димитър, трябва да смени клуба,това е най-доброто решение за него.

Коментар

• Абе, Бербатов много го плюят по английските вестници, говори се че ще го продават. Много ще ме изкефи наистина да го продават и той да отиде в Арсенал, там ако играе на мястото на Бентнер, със 99% ще стане голмайстор на Висшата лига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                                Първоначално изпратено от man_united
                                Първоначално изпратено от Вълчо-34
                                Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
                                Но ме е страх да не се окаже, че сме си изиграли мача на годината...
                                Надяваме се че мача на годината ще си го изиграете на Анфийлд на 1 май! (т.е. ще се потрудите добре на деня на труда :-D)
                                Ман-Юн, от зор, братле, требе сичко да биеме, иначе нема и шестото место да фанеме... Макар че и Челски ще са силно навити, но като оня мач 4:4 едва ли ще напраим...
                                Топка....
                                Ще спим спокойно до края!
                                Ние загубихме титлата, а вие 4тото място!
                                Остават ни по 4 мача за статистиката и за разпределението на наградния фонд на Премиършип!

...и Митко отива в Нюкясъл през лятото .....май

Коментар

Working...
                                X