Първоначално изпратено от man_united
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от HakkinenИстината е, че основният виновник Юнайтед да не играе добре няма как да е Бербатов. Той е сравнително от скоро в този отбор и не може да се разчита на него да печели важните мачове, както това правеше Кристиано Роналдо. Цялата халфова линия, въпреки че се представя стабилно в дефанзивен план, страда от липса на креативност. Пробиви по крилата на Нани, Валенсия и крайните защитници - окей, но само с това плюс изключителното представне на Рууни няма как да очакваш да спечелиш Премиършип. Помислете малко от началото на сезона до момента колко наистина чисти положения сте запомнили Бербатов да пропуска? И срещу това колко решителни гола от ситуации, които сам си изработи, успя да отбележи? Мачовете срещу Блекбърн, Сток и Бърнли бяха спечелени след 0:0 на почивката и откриване на резултата от Бербатов, след като играта на Юнайтед не вървеше добре. Така че, не бъдете като идиотите в Англия, които го направиха изкупителна жертва! Наистина в момента изглежда твърде вероятно да напусне Юнайтед след края на сезона, но аз съм убеден, че в следващия си отбор ще се представи на ниво и ще защити името си!Life won't wait for you.
Коментар
-
Истината е, че основният виновник Юнайтед да не играе добре няма как да е Бербатов. Той е сравнително от скоро в този отбор и не може да се разчита на него да печели важните мачове, както това правеше Кристиано Роналдо. Цялата халфова линия, въпреки че се представя стабилно в дефанзивен план, страда от липса на креативност. Пробиви по крилата на Нани, Валенсия и крайните защитници - окей, но само с това плюс изключителното представне на Рууни няма как да очакваш да спечелиш Премиършип. Помислете малко от началото на сезона до момента колко наистина чисти положения сте запомнили Бербатов да пропуска? И срещу това колко решителни гола от ситуации, които сам си изработи, успя да отбележи? Мачовете срещу Блекбърн, Сток и Бърнли бяха спечелени след 0:0 на почивката и откриване на резултата от Бербатов, след като играта на Юнайтед не вървеше добре. Така че, не бъдете като идиотите в Англия, които го направиха изкупителна жертва! Наистина в момента изглежда твърде вероятно да напусне Юнайтед след края на сезона, но аз съм убеден, че в следващия си отбор ще се представи на ниво и ще защити името си!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
От позицията на българин съжалявам Бербатов, но от позицията на фен на Юнайтед не мога да го оправдая и него!
Не може класацията на голмайсторите да е:
1. Рууни
2. Автоголове
3. Бербатов!
Просто се вижда че няма самочувствие да играе на такова ниво!
От както дойде в Юнайтед той сам прие ролята (навярно по препоръка на САФ) да ПОДАВА - на КР, на Рууни, на Тевез... и те вкарваха..вкарваха много! Че и халфовете (Флетчър, Карик, Нани, Скоулс, Гигс) и те!
Този сезон само Рууни вкарва, а основната вина за това е на САФ - играта се върна към времето с Ван Нистелрой - целия отбор играе за него! И като се контузи се видя че няма един читав футболист, който да направи нещо да го замести!
НОРМАЛНО ТОВА ДА СЕ ИСКА ОТ БЕРБАТОВ - видя се че той не може да го направи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от HakkinenНа това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите...
Все пак има материал за много добър ОТБОР, а ако и Руни не се прави на велик, могат да стигнат и финал!
Коментар
-
Както неведнъж съм казвал Висшата лига е "висша" главно заради чужденците в нея (Дрогба, Торес, Фабрегас, Анелка, Бербата, ван дер Сар, ван Перси, Аршавин, Тевез, Стенли и т.н.), докато английските футболисти са посредствени. Звездите на англичаните си имат своите безспорни качества, но неведнъж са доказвали, че събрани заедно нещо им куца (аз примерно не съм видял Стиви Джи и Лампард да направят силен мач заедно в английския отбор)."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenНа това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите...
Все пак има материал за много добър ОТБОР, а ако и Руни не се прави на велик, могат да стигнат и финал!И това ще мине ...
Коментар
-
На това първенство извънземните играчи ще са в други участници, но не и в английския отбор... те си имат само един човек, който би могъл да попадне в тази категория и той седи на резервната им скамейка. Само благодарение на Капело биха могли да се доберат до полуфиналите..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от cfa2009Дори не съм фен на МанЮн, но направо го съжалявам нашето момче - сега им е супер лесна изкупителна жертва на псевдо-разбирачите и псевдо-феновете в Англия. Защо не бил направил най-после нещо изключително ВЪПРЕКИ патетичната игра на целия отбор в последно време и не носи на гърба си 5-6 други търтеи там, които ако Бербатов не е на нивото на Юнайтед, те направо не са за футбола... Все едно в последно време в Юнайтед всеки (изключвам Рууни, ВДС, Видич и Евра) се предоставя на свръх ниво и то постоянно и само Бербо видиш ли тегли лодката към дъното... Лъснаха им кирливите ризи (както е нормално за всеки ТОП отбор ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ) и сега подивялата и СУПЕР РАЗГЛЕЗЕНА И ЛИШЕНА И ОТ КАПКА ЛОЯЛНОСТ тълпа си търси лесна изкупителна жертва.
И Бербо не е цвете за мирисане, ама толкова злоба и критики отправени към него лично?!?!?! Истината е, че тази цена от ГБП 30млн. се оказа ебати тежката "котва" за Бербо, с която не виждам как сме се надявали той да изплува.... Пък и не е като някой да му е гласувал особено доверие в трудни моменти или да го подкрепи... Хвърлиха го на дълбокото с котвата и да се оправя сам...
Това според мен е една от основните причини и много хора да се дистанцират от Юнайтед - имат толкова много (не всички, но изглежда огромното мнозинство) разглезени псевдофенове, без грам лоялност или поглед над играта, а само с едната първична емоция и нагаждачество... Манчестър Юнайтед може и да е най-добрият отбор в Англия, но със сигурност (по мое скромно мнение) има най-скапаните привърженици...
А пък на "експертите" в Англия ми се струва, че също им предстои едно твърдо приземяване, защото и те като гледам бая са се разглезили последните години и никаква критична мисъл не влагат, а само емоция и са изпълнени с доста високомерие. За националния на Англия на световното предвиждам максимум полуфинал и после пак жалка масова истерия в стил "Ама защо ние? Вижте ни Рууни, вижте ни Джерард и Лампард и др.- всеки един от тях е извънземен..."
Да ева и скапания остров!!! Благодаря за вниманието :-)
Само дето максимума е четвърфинал.
Коментар
-
Дори не съм фен на МанЮн, но направо го съжалявам нашето момче - сега им е супер лесна изкупителна жертва на псевдо-разбирачите и псевдо-феновете в Англия. Защо не бил направил най-после нещо изключително ВЪПРЕКИ патетичната игра на целия отбор в последно време и не носи на гърба си 5-6 други търтеи там, които ако Бербатов не е на нивото на Юнайтед, те направо не са за футбола... Все едно в последно време в Юнайтед всеки (изключвам Рууни, ВДС, Видич и Евра) се предоставя на свръх ниво и то постоянно и само Бербо видиш ли тегли лодката към дъното... Лъснаха им кирливите ризи (както е нормално за всеки ТОП отбор ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ) и сега подивялата и СУПЕР РАЗГЛЕЗЕНА И ЛИШЕНА И ОТ КАПКА ЛОЯЛНОСТ тълпа си търси лесна изкупителна жертва.
И Бербо не е цвете за мирисане, ама толкова злоба и критики отправени към него лично?!?!?! Истината е, че тази цена от ГБП 30млн. се оказа ебати тежката "котва" за Бербо, с която не виждам как сме се надявали той да изплува.... Пък и не е като някой да му е гласувал особено доверие в трудни моменти или да го подкрепи... Хвърлиха го на дълбокото с котвата и да се оправя сам...
Това според мен е една от основните причини и много хора да се дистанцират от Юнайтед - имат толкова много (не всички, но изглежда огромното мнозинство) разглезени псевдофенове, без грам лоялност или поглед над играта, а само с едната първична емоция и нагаждачество... Манчестър Юнайтед може и да е най-добрият отбор в Англия, но със сигурност (по мое скромно мнение) има най-скапаните привърженици...
А пък на "експертите" в Англия ми се струва, че също им предстои едно твърдо приземяване, защото и те като гледам бая са се разглезили последните години и никаква критична мисъл не влагат, а само емоция и са изпълнени с доста високомерие. За националния на Англия на световното предвиждам максимум полуфинал и после пак жалка масова истерия в стил "Ама защо ние? Вижте ни Рууни, вижте ни Джерард и Лампард и др.- всеки един от тях е извънземен..."
Да ева и скапания остров!!! Благодаря за вниманието :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheАбе, Бербатов много го плюят по английските вестници, говори се че ще го продават. Много ще ме изкефи наистина да го продават и той да отиде в Арсенал, там ако играе на мястото на Бентнер, със 99% ще стане голмайстор на Висшата лига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от Вълчо-34Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
Но ме е страх да не се окаже, че сме си изиграли мача на годината...
Топка....
Ние загубихме титлата, а вие 4тото място!
Остават ни по 4 мача за статистиката и за разпределението на наградния фонд на Премиършип!
...и Митко отива в Нюкясъл през лятото .....май
Коментар
Коментар