Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от Вълчо-34Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
Но ме е страх да не се окаже, че сме си изиграли мача на годината...
Топка....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Вълчо-34Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
купата е ваша...
лошото минА ...
Да ти се връща за Байрените, но тиа от Барса....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
купата е ваша...
лошото минА ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от HakkinenЛюбопитен факт за Атлетико: от началото на участието си в груповата фаза на ШЛ, до момента имат една единствена победа... а са на полуфинал :lol:
:shock:)
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЛюбопитен факт за Атлетико: от началото на участието си в груповата фаза на ШЛ, до момента имат една единствена победа... а са на полуфинал :lol:
:shock:Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Хаки, опитах се да гледам внимателно, но човека бе дръпнат отзад за фланелката, не разбрах защо отпред беше скъсана...
Но си прав, че ако се падне някой сърдит съдия на Масшерано, на носилка да го изнесат Торес, се тая, или пък да отсвири бързо-бързо я Стефчо, я Масшерано, я некой друг, той и Карагър си е потенциална "заплаха"...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Вълчо-34Хаки, Бенджи и другите фенове на Ливърпул - поздравления - най-после един приятен мач.
При това Машерано без картон!!!
И дузпа не направи Карагър :-)
Дано не остане само този мач за тази кампания...Само на финала ще е трудничко, защото ще се играе на стадиона на Хамбург, но така в един мач всичко се случва
Е нека все пак биеме Атлетико първо и тогава да слагаме рибата в тигана
В интерес на истината не вярвам Фулъм да могат да се противопоставят на Хамбургер, които са доста по-силни през този сезон от Волфсбург, да не говорим за закъсалият гранд Юве. Ние, ако всичко е нормално, би трябвало да се справим с Атлетико, но ако примерно си доведат с тях снощния съдия, който за късане на фанелката не отсъди нищо, не знам..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Вълчо-34Хаки, Бенджи и другите фенове на Ливърпул - поздравления - най-после един приятен мач.
При това Машерано без картон!!!
И дузпа не направи Карагър :-)
Дано не остане само този мач за тази кампания...Само на финала ще е трудничко, защото ще се играе на стадиона на Хамбург, но така в един мач всичко се случва
Е нека все пак биеме Атлетико първо и тогава да слагаме рибата в тигана
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар