IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от ssss
    Някой знае ли по коя програма ще дават Барселона Реал Мадрид?
    TV+
    Можеш да го гледаш, ако имаш Булсатком, а ако не, търси варианти онлайн или в някое заведение
    Ще се ходи на заведение. Аз съм с Кейбълтел

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
      Някой знае ли по коя програма ще дават Барселона Реал Мадрид?
      TV+
      Можеш да го гледаш, ако имаш Булсатком, а ако не, търси варианти онлайн или в някое заведение
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Някой знае ли по коя програма ще дават Барселона Реал Мадрид?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          Първоначално изпратено от Вълчо-34
          Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
          Но ме е страх да не се окаже, че сме си изиграли мача на годината...
          Надяваме се че мача на годината ще си го изиграете на Анфийлд на 1 май! (т.е. ще се потрудите добре на деня на труда :-D)
          Ман-Юн, от зор, братле, требе сичко да биеме, иначе нема и шестото место да фанеме... Макар че и Челски ще са силно навити, но като оня мач 4:4 едва ли ще напраим...
          Топка....
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
            Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
            Надяваме се че мача на годината ще си го изиграете на Анфийлд на 1 май! (т.е. ще се потрудите добре на деня на труда :-D)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Нема страшно ВЪлче,
              купата е ваша...
              лошото минА ...
              От твоите уста, в Божиите уши...
              Да ти се връща за Байрените, но тиа от Барса....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                Нема страшно ВЪлче,
                купата е ваша...
                лошото минА ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Гледам, ще праим репетиция с Фулъм, така че може и да се повтори едно такова финалче :-)
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Любопитен факт за Атлетико: от началото на участието си в груповата фаза на ШЛ, до момента имат една единствена победа... а са на полуфинал :lol:
                    Обърни фнимание Байрен с какви резултати преодоле 1/8 и 1/4 финалете...
                    :shock:
                    За разлика от онези, Байерн успяха да спечелят по 1 мач и срещу двата си противника (все с гол в последната минута, разбира се )

Коментар

Любопитен факт за Атлетико: от началото на участието си в груповата фаза на ШЛ, до момента имат една единствена победа... а са на полуфинал :lol:
                      Обърни фнимание Байрен с какви резултати преодоле 1/8 и 1/4 финалете...
                      :shock:
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Любопитен факт за Атлетико: от началото на участието си в груповата фаза на ШЛ, до момента имат една единствена победа... а са на полуфинал :lol:

Коментар

• Хаки, опитах се да гледам внимателно, но човека бе дръпнат отзад за фланелката, не разбрах защо отпред беше скъсана...
                          Но си прав, че ако се падне някой сърдит съдия на Масшерано, на носилка да го изнесат Торес, се тая, или пък да отсвири бързо-бързо я Стефчо, я Масшерано, я некой друг, той и Карагър си е потенциална "заплаха"...
                          И това ще мине ...

Коментар

• http://liverpool.gol.bg/2010/04/09/p...6-godini.75095
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Хаки, Бенджи и другите фенове на Ливърпул - поздравления - най-после един приятен мач.
                              При това Машерано без картон!!!
                              И дузпа не направи Карагър :-)
                              Дано не остане само този мач за тази кампания...
                              И двата мача с Атлетико ще са приятни за нас Само на финала ще е трудничко, защото ще се играе на стадиона на Хамбург, но така в един мач всичко се случва
                              На стадиона на Хамбургер ама може да се играе с Фулъм Е нека все пак биеме Атлетико първо и тогава да слагаме рибата в тигана
                              От фатализъм говоря така, защото вчера ти казах, че ще спечелим лесно и то взе, че наистина така стана
                              В интерес на истината не вярвам Фулъм да могат да се противопоставят на Хамбургер, които са доста по-силни през този сезон от Волфсбург, да не говорим за закъсалият гранд Юве. Ние, ако всичко е нормално, би трябвало да се справим с Атлетико, но ако примерно си доведат с тях снощния съдия, който за късане на фанелката не отсъди нищо, не знам...

Коментар

Хаки, Бенджи и другите фенове на Ливърпул - поздравления - най-после един приятен мач.
                                При това Машерано без картон!!!
                                И дузпа не направи Карагър :-)
                                Дано не остане само този мач за тази кампания...
                                И двата мача с Атлетико ще са приятни за нас Само на финала ще е трудничко, защото ще се играе на стадиона на Хамбург, но така в един мач всичко се случва
                                На стадиона на Хамбургер ама може да се играе с Фулъм Е нека все пак биеме Атлетико първо и тогава да слагаме рибата в тигана
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X