If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://sportal.bg/news.php?id=218203
Южноафриканецът с култовото име Путко Мафани (на втората снимка) е гласен за шеф в Мамелъди Съндаунс, където треньор е българинът Христо Стоичков, предаде "Блиц". Тъмнокожият господин се казва точно така - Putco Mafani.........
В борбата за титлата не са се намесвали просто защото през целия сезон Интер си поддържа високо ниво и не допуска много съмнения кой ще е новия стар шампион А в момента, ако има отбор, който да е в много добра форма и да се явява някаква конкуренция, това е Рома. Жалко за тях, че започнаха много слабо сезона... Виж, в мачовете срещу Юнайтед им пожелавам успех на миланистите! Но само като си помисля, че Леонардо ще се изправи срещу САФ... малко като Давид срещу Голиат ще е този мениджърски сблъсък.
Само че в момента на игрището май ще се изправи Рууни срещу Роналдиньо, Бекъм, Пато (ако се оправи до тогава), Зеедорф и Пирло...не знам как ще се развият двата мача но няма да е лесно хич!
В борбата за титлата не са се намесвали просто защото през целия сезон Интер си поддържа високо ниво и не допуска много съмнения кой ще е новия стар шампион А в момента, ако има отбор, който да е в много добра форма и да се явява някаква конкуренция, това е Рома. Жалко за тях, че започнаха много слабо сезона... Виж, в мачовете срещу Юнайтед им пожелавам успех на миланистите! Но само като си помисля, че Леонардо ще се изправи срещу САФ... малко като Давид срещу Голиат ще е този мениджърски сблъсък.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
браво, манчо - добър мач снощи - много дух в отбора
ние леко се изложихме - направихме невероятни пропуски и слаба психика
другия ми отбор от Милано съвсем ми развалиха настроението, след загубата срещу интер, сега и за купата...
Тоя другия отбор и аз го подкрепям - жалко че така зле тръгнаха нещата - само до преди 4-5 дена бяха в борбата за титлата, купата, ШЛ!
Сега отстана само ШЛ ама там ги чакат червените дяволи - много яки двубои ще гледаме!
ПП: Честито и на Колчо, че неговите хора също записали важна победа навън!
Ахаааа
Видехте ле машината къв мач напраи ???
И то без Рибери...
Много е важно, че си доказахме, че не се ме половин отбор, като го нема френеца на терена... Ако позадържим темпото и резултатите мое и да размисли да се маха..
Па ако не размисли ного му здраве...
Язък, за пропуските...
Голема радос се получи...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
и Анакин (къде се покри и това момче, пък иначе уж владееше силата
Старият джедай работи активно на трансферния пазар и няма време за форума.Тоя сезон Старият джедай ще се опита да се пребори с варненските джедаи в най-добрия случай.Но от следващия сезон всички вие ще усетите силата на Силата.
"The Dark Side of the фorce is a pathway to many abilities 'some' consider to be unnatural"
що се карате, не че нещо, ама резултатите говорят красноречиво за тази седмица:
1. Аз (в комерсиалната) - апропо, Колеца няма ли да се покаже, да се похвали, че ме изпревари (зарадиотложения кръг, но ще му го върна), че другите сте гола вода - 152 точки
2. Бдин (тук съм забравил кой беше, да ме прощава, за което) - 135
3. полки - 130 (нищо, че се крие )
4. Колеца и Анакин (къде се покри и това момче, пък иначе уж владееше силата - 129
6. Пак аз (в нормалната лига) - 128
7. Греъм - 123
8. Чак тук е манчо - 112,
та малко стана присмял се хърбел на щърбел, ама нейсе и се стегнете малко, че ми писна да си играя само с Колеца, пък него дори го няма да се подразним като хората
ама вие не играете честно - какво сте взели Рууни за капитан я си вземайте Аршавин, Джерард или Лампард...какво вземате мойте хора
що се карате, не че нещо, ама резултатите говорят красноречиво за тази седмица:
1. Аз (в комерсиалната) - апропо, Колеца няма ли да се покаже, да се похвали, че ме изпревари (зарадиотложения кръг, но ще му го върна), че другите сте гола вода - 152 точки
2. Бдин (тук съм забравил кой беше, да ме прощава, за което) - 135
3. полки - 130 (нищо, че се крие )
4. Колеца и Анакин (къде се покри и това момче, пък иначе уж владееше силата - 129
6. Пак аз (в нормалната лига) - 128
7. Греъм - 123
8. Чак тук е манчо - 112,
та малко стана присмял се хърбел на щърбел, ама нейсе и се стегнете малко, че ми писна да си играя само с Колеца, пък него дори го няма да се подразним като хората
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар