IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united
    Това за сега са планове...надяваме се да не се осъществят!
    Вече глейзърите имат достатъчно отпор от феновете, така че мисля че ще се замислят преди да го направят!

А иначе че не трябва да се занимават с футбол няма спор!
    За това съм впечатлен от немските отбори , които пак казаха "не" на американско-арабската инвазия във футбола!
    Абе планове ама нито вааш'те нито наш'те спазиха каквото обещаха и си направиха каквото поискаха.Как мислиш ще се покрият дългове от 716 млн. паунда с емисия облигации за 500? А тоя отпор го имаше и преди сделката и след нея и те пак си правеха каквото искат.Наш'те и с убийство за заплашваха.Измикяри са мамицата им.
    А това за швабите си е точно.Но пък изостанаха в битките за евротрофеи.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Това за сега са планове...надяваме се да не се осъществят!
      Вече глейзърите имат достатъчно отпор от феновете, така че мисля че ще се замислят преди да го направят!

А иначе че не трябва да се занимават с футбол няма спор!
      За това съм впечатлен от немските отбори , които пак казаха "не" на американско-арабската инвазия във футбола!

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
        Гейзър фемили няма да фалира споко.С по 20-25 млн. паунда дивиденти всяка година,без дългове,с наема от базата на МЮ и т.н.Няма да фалират.
        Базикаш се ...ама да не стане така Хикс или Игрек първи да вземат наем на футболистите и феновете на "коопа"!
        Защо мислиш, че се бъзикам?!?!?Това което съм написал не е прогноза а факт.Вероятно си чел извдаките от проспекта за облигциите?Ако не си порзрови се из мрежата.Има и други беприятни неща.Не случайно написах преди време тука, че на янките трябва да им се забрани да се знимават със сокър.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Гейзър фемили няма да фалира споко.С по 20-25 млн. паунда дивиденти всяка година,без дългове,с наема от базата на МЮ и т.н.Няма да фалират.
          Базикаш се ...ама да не стане така Хикс или Игрек първи да вземат наем на футболистите и феновете на "коопа"!

Коментар

• Гейзър фемили няма да фалира споко.С по 20-25 млн. паунда дивиденти всяка година,без дългове,с наема от базата на МЮ и т.н.Няма да фалират.
            Life won't wait for you.

Коментар

Колчо, аз не злорадствам особено срещу Артилерията, защото те си остават най-сериозния ни съперник в годините на премиер-шипа! Просто казвам моето мнение!

А пък на балета досега доста кръв сме дали...само че когато САФ рече!
              .... т.е. на ти една бутонка в главата и бегай в кралския клуб! (Бецъм, Руут ВН, Хайнце, ...че и Роналдото накрая)!
              Просто не виждам как САФ ще пусне Уейн, освен ако Глейзърите не фалират до тогава!
              Което не е толко невъзможно
              Дейш...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от man_united
                Абе,... мисля че не си прав!
                Повратния момент Ви е строителството на "Емиратс"!
                Сега със запечатана кесия и продавайки най-добрите си играчи трудно можете да се борите с Челси и с нас! Като се замислиш колко играчи сте пуснали или продали в последните 4-5 години - Виера, Анри, (Пирес и шведското хомо не ги споменавам), Туре, Адебайор!
                Манчо,
                нидей се злоратства толкоз за дерта артилерийски.. шото,
                налЕ се сешаш, кво ше стане с МЮ, ако ония пак се на.ерат и земат, че придобият Рооней ...
                Колчо, аз не злорадствам особено срещу Артилерията, защото те си остават най-сериозния ни съперник в годините на премиер-шипа! Просто казвам моето мнение!

А пък на балета досега доста кръв сме дали...само че когато САФ рече!
                .... т.е. на ти една бутонка в главата и бегай в кралския клуб! (Бецъм, Руут ВН, Хайнце, ...че и Роналдото накрая)!
                Просто не виждам как САФ ще пусне Уейн, освен ако Глейзърите не фалират до тогава!

Коментар

Сега със запечатана кесия и продавайки най-добрите си играчи трудно можете да се борите с Челси и с нас! Като се замислиш колко играчи сте пуснали или продали в последните 4-5 години - Виера, Анри, (Пирес и шведското хомо не ги споменавам), Туре, Адебайор!
                  Манчо,
                  нидей се злоратства толкоз за дерта артилерийски.. шото,
                  налЕ се сешаш, кво ше стане с МЮ, ако ония пак се на.ерат и земат, че придобият Рооней ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    Първоначално изпратено от man_united
                    Браво и на полки , че честно си каза че имат проблеми.
                    Аз по-рано казвах че артилеристите са много добри футболисти, но отбора им още куца.
                    Когато играят срещу слаб отбор и им тръгне играта са страхотни, но се видя срещу Челси и срещу нас, че нямат характер да обръщат "важните" мачове.

След напускането на Виера и Анри, (откогато май датират последната им титла) отбора няма нужния характер, за да се бори за титлата.
                    повратния помент при нас беше преди 5 години когато имахме три последователни мача с челски и треньор им беше раниери - всички ни сочеха за фаворити след първия мач, а накрая ни изхвърлиха от ШЛ и когато имахме 49 мача без загуба и съдиите подпряха манчо --- всичко тръгна надолу от тогава ........................... за сметка на челски и манчо...

Коментар

Браво и на полки , че честно си каза че имат проблеми.
                      Аз по-рано казвах че артилеристите са много добри футболисти, но отбора им още куца.
                      Когато играят срещу слаб отбор и им тръгне играта са страхотни, но се видя срещу Челси и срещу нас, че нямат характер да обръщат "важните" мачове.

След напускането на Виера и Анри, (откогато май датират последната им титла) отбора няма нужния характер, за да се бори за титлата.
                      повратния помент при нас беше преди 5 години когато имахме три последователни мача с челски и треньор им беше раниери - всички ни сочеха за фаворити след първия мач, а накрая ни изхвърлиха от ШЛ и когато имахме 49 мача без загуба и съдиите подпряха манчо --- всичко тръгна надолу от тогава ........................... за сметка на челски и манчо...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от hah
                        Тази година Фиорентина, догодина Валенсия, а след две - Локо София!!!
                        Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Според мен накрая шампионът пак ще се определя между английските отбори, Барса и Реал, Байерн може би... колкото и да ми се иска да включа и Интер, мисля че имат само около 25% шанс да отстранят Челси.
                        Флорентина, требва първо нас да надвият ...
                        Ако сами не се прехендрим нешо, ... и без да га подценяаам, мисла че нема да успеят...
                        Ама знае ли човек на днешно време...
                        Те наркомана пак го хванали неподготвен...така че шансовете Ви се увеличават още повече!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                          Тази година Фиорентина, догодина Валенсия, а след две - Локо София!!!
                          Според мен накрая шампионът пак ще се определя между английските отбори, Барса и Реал, Байерн може би... колкото и да ми се иска да включа и Интер, мисля че имат само около 25% шанс да отстранят Челси.
                          Флорентина, требва първо нас да надвият ...
                          Ако сами не се прехендрим нешо, ... и без да га подценяаам, мисла че нема да успеят...
                          Ама знае ли човек на днешно време...

Коментар

• Тази година Фиорентина, догодина Валенсия, а след две - Локо София!!!
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Според мен накрая шампионът пак ще се определя между английските отбори, Барса и Реал, Байерн може би... колкото и да ми се иска да включа и Интер, мисля че имат само около 25% шанс да отстранят Челси.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Тази година силите в Европа са много по-изравнени!
                                Видя се борбата в групата на Барса, Интер, Динамо и Рубин;
                                - на Байерн, Ювентус и Бордо;
                                - на Лион, Фиорентина и Ливърпул;
                                - на Ман Ю, ЦСКА, Волсбург и Бешикташ;
                                - Реал, Милан, Марсилия...

сега ни предстоят много интересни елиминации, където всеки си има шансовете!

Коментар

Working...
                                X