If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това за сега са планове...надяваме се да не се осъществят!
Вече глейзърите имат достатъчно отпор от феновете, така че мисля че ще се замислят преди да го направят!
А иначе че не трябва да се занимават с футбол няма спор!
За това съм впечатлен от немските отбори , които пак казаха "не" на американско-арабската инвазия във футбола!
Абе планове ама нито вааш'те нито наш'те спазиха каквото обещаха и си направиха каквото поискаха.Как мислиш ще се покрият дългове от 716 млн. паунда с емисия облигации за 500? А тоя отпор го имаше и преди сделката и след нея и те пак си правеха каквото искат.Наш'те и с убийство за заплашваха.Измикяри са мамицата им.
А това за швабите си е точно.Но пък изостанаха в битките за евротрофеи.
Това за сега са планове...надяваме се да не се осъществят!
Вече глейзърите имат достатъчно отпор от феновете, така че мисля че ще се замислят преди да го направят!
А иначе че не трябва да се занимават с футбол няма спор!
За това съм впечатлен от немските отбори , които пак казаха "не" на американско-арабската инвазия във футбола!
Гейзър фемили няма да фалира споко.С по 20-25 млн. паунда дивиденти всяка година,без дългове,с наема от базата на МЮ и т.н.Няма да фалират.
Базикаш се ...ама да не стане така Хикс или Игрек първи да вземат наем на футболистите и феновете на "коопа"!
Защо мислиш, че се бъзикам?!?!?Това което съм написал не е прогноза а факт.Вероятно си чел извдаките от проспекта за облигциите?Ако не си порзрови се из мрежата.Има и други беприятни неща.Не случайно написах преди време тука, че на янките трябва да им се забрани да се знимават със сокър.
Колчо, аз не злорадствам особено срещу Артилерията, защото те си остават най-сериозния ни съперник в годините на премиер-шипа! Просто казвам моето мнение!
А пък на балета досега доста кръв сме дали...само че когато САФ рече!
.... т.е. на ти една бутонка в главата и бегай в кралския клуб! (Бецъм, Руут ВН, Хайнце, ...че и Роналдото накрая)!
Просто не виждам как САФ ще пусне Уейн, освен ако Глейзърите не фалират до тогава!
Което не е толко невъзможно
Дейш...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Абе,... мисля че не си прав!
Повратния момент Ви е строителството на "Емиратс"!
Сега със запечатана кесия и продавайки най-добрите си играчи трудно можете да се борите с Челси и с нас! Като се замислиш колко играчи сте пуснали или продали в последните 4-5 години - Виера, Анри, (Пирес и шведското хомо не ги споменавам), Туре, Адебайор!
Манчо,
нидей се злоратства толкоз за дерта артилерийски.. шото,
налЕ се сешаш, кво ше стане с МЮ, ако ония пак се на.ерат и земат, че придобият Рооней ...
Колчо, аз не злорадствам особено срещу Артилерията, защото те си остават най-сериозния ни съперник в годините на премиер-шипа! Просто казвам моето мнение!
А пък на балета досега доста кръв сме дали...само че когато САФ рече!
.... т.е. на ти една бутонка в главата и бегай в кралския клуб! (Бецъм, Руут ВН, Хайнце, ...че и Роналдото накрая)!
Просто не виждам как САФ ще пусне Уейн, освен ако Глейзърите не фалират до тогава!
Сега със запечатана кесия и продавайки най-добрите си играчи трудно можете да се борите с Челси и с нас! Като се замислиш колко играчи сте пуснали или продали в последните 4-5 години - Виера, Анри, (Пирес и шведското хомо не ги споменавам), Туре, Адебайор!
Манчо,
нидей се злоратства толкоз за дерта артилерийски.. шото,
налЕ се сешаш, кво ше стане с МЮ, ако ония пак се на.ерат и земат, че придобият Рооней ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Браво и на полки , че честно си каза че имат проблеми.
Аз по-рано казвах че артилеристите са много добри футболисти, но отбора им още куца.
Когато играят срещу слаб отбор и им тръгне играта са страхотни, но се видя срещу Челси и срещу нас, че нямат характер да обръщат "важните" мачове.
След напускането на Виера и Анри, (откогато май датират последната им титла) отбора няма нужния характер, за да се бори за титлата.
повратния помент при нас беше преди 5 години когато имахме три последователни мача с челски и треньор им беше раниери - всички ни сочеха за фаворити след първия мач, а накрая ни изхвърлиха от ШЛ и когато имахме 49 мача без загуба и съдиите подпряха манчо --- всичко тръгна надолу от тогава ........................... за сметка на челски и манчо...
Браво и на полки , че честно си каза че имат проблеми.
Аз по-рано казвах че артилеристите са много добри футболисти, но отбора им още куца.
Когато играят срещу слаб отбор и им тръгне играта са страхотни, но се видя срещу Челси и срещу нас, че нямат характер да обръщат "важните" мачове.
След напускането на Виера и Анри, (откогато май датират последната им титла) отбора няма нужния характер, за да се бори за титлата.
повратния помент при нас беше преди 5 години когато имахме три последователни мача с челски и треньор им беше раниери - всички ни сочеха за фаворити след първия мач, а накрая ни изхвърлиха от ШЛ и когато имахме 49 мача без загуба и съдиите подпряха манчо --- всичко тръгна надолу от тогава ........................... за сметка на челски и манчо...
Тази година Фиорентина, догодина Валенсия, а след две - Локо София!!!
Първоначално изпратено от Hakkinen
Според мен накрая шампионът пак ще се определя между английските отбори, Барса и Реал, Байерн може би... колкото и да ми се иска да включа и Интер, мисля че имат само около 25% шанс да отстранят Челси.
Флорентина, требва първо нас да надвият ...
Ако сами не се прехендрим нешо, ... и без да га подценяаам, мисла че нема да успеят...
Ама знае ли човек на днешно време...
Те наркомана пак го хванали неподготвен...така че шансовете Ви се увеличават още повече!
Според мен накрая шампионът пак ще се определя между английските отбори, Барса и Реал, Байерн може би... колкото и да ми се иска да включа и Интер, мисля че имат само около 25% шанс да отстранят Челси.
Флорентина, требва първо нас да надвият ...
Ако сами не се прехендрим нешо, ... и без да га подценяаам, мисла че нема да успеят...
Ама знае ли човек на днешно време...
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Тази година силите в Европа са много по-изравнени!
Видя се борбата в групата на Барса, Интер, Динамо и Рубин;
- на Байерн, Ювентус и Бордо;
- на Лион, Фиорентина и Ливърпул;
- на Ман Ю, ЦСКА, Волсбург и Бешикташ;
- Реал, Милан, Марсилия...
сега ни предстоят много интересни елиминации, където всеки си има шансовете!
Коментар