IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    При коефициент 1.60 примерно
    Точно по тоюи мач ще се разбере дали първенството е букнато или е редовно - ако е редовно ще завърши Х (устройва и двата отбора, че не се знае какво ще стане на другия мач, ако се понапънат за победа, пък вземат че паднат) и букитата ще се разделят със солидни суми, ако пък завърши спобеда на някой, значи все пак трябва да се гонят "изненади" на световното - защото всички освен букитат ще го духат и то с много

Та аз ще го пусна хиксче, пък да видим, все пак Мехико и Урудите нямат за спонсор бетинг компания (за разлика от Реал Смърдит, Сервиля, Милан и т.н. "изненадващи" провали на този сезон), ама може и да бъркам - апропо колко е коеф. за Х?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
      Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!!
      Пич, ти или си тъп, или си чорбар (те също додоха българска генералска униформа на сръбското псе - Плешичу), или си просто кефал-сърбоман, а може и да си комбинация от всичко горепосочено+щипка собствена олигофрения

Не разбирам как може да има БЪЛГАРИ, които да подкрепят шумадийските псета като използват за това свещени за България изрази като Българи-юнаци, български военни униформи, пред които шумадийсите са се насирали само като ги видят и т.н.
      Като толкова държиш да си подкрепяш шумадийците можеш да използваш някой от следните възгласи - няма да ти искам авторски права:
      Шумадийци-кръвопийци
      Искам Рашка на задна прашка
      Рашка, Дукля, Зета - бълвоча на клозета
      Сърбежи-кърлежи
      Све србе на врбе (това не е мое, но предполагам, че хърватите няма да имат нищо против да го ползваш)

П.С. Подкрепяй си извергите от Шумадийско, но без да използваш БЪЛГАРСКи изрази, ако си българин, ане кефал-сърбоман, естествено

П.П.С. Извинявам се на останалите за офтопика, но в такива моменти трудно се сдържам.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
        Това абсолютно не е вярно!!! Няма такова нещо - гледа се тялото, а не краката! По тази логика ако вратарят си хване топката, а краката са му зад голлинята, значи е гол Гледа се тялото!

Колкото до това, че е било въпрос на време Мексико да вкарат... Не знам, може би друг мач съм гледала, ама за мен мексиканците бяха също толкова безидейни, колкото и французите. Мачът си беше за 0:0 отвсякъде. Но така или иначе е все тая, франсетата не заслужават да продължат и онова недоразумение, заедно с протежетата покрай него като Гову, може да си ходи!
        Май наистина си гледала друг мач.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Ха сега да видим дали немската машина е добре смазана: 0-1 и червен картон за Клозе

Аз предпочитам да викам за Лепа Брена

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
            Браво Сърби, така се играе.
            Успех!!!
            Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!!
            Ха сега да видим дали немската машина е добре смазана: 0-1 и червен картон за Клозе

Коментар

• Браво Сърби, така се играе.
              Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                Няма засада. Ако краката са им на една линия и само част от тялото е по-наоред се дава предимство на нападателя, така че няма засада, но дори и да я бяха отсъдили беше въпрос на време Мексико да вкарат.
                Това абсолютно не е вярно!!! Няма такова нещо - гледа се тялото, а не краката! По тази логика ако вратарят си хване топката, а краката са му зад голлинята, значи е гол Гледа се тялото!

Колкото до това, че е било въпрос на време Мексико да вкарат... Не знам, може би друг мач съм гледала, ама за мен мексиканците бяха също толкова безидейни, колкото и французите. Мачът си беше за 0:0 отвсякъде. Но така или иначе е все тая, франсетата не заслужават да продължат и онова недоразумение, заедно с протежетата покрай него като Гову, може да си ходи!
                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ НА ЕДИН МЛАД БЪЛГАРИН

Илиян Мицански официално в Кайзерслаутерн срещу 600 000 евро

Илиян Мицански официално премина в немския Кайзерслаутерн, научи Novsport.com. Футболистът, който направи фурор в полския Заглебие, преминава за сумата от 600 000 евро в завърналия се в Бундеслигата отбор и подписа за 3 години с тима.

Мицански ще е вторият българин, който играе в този отбор след Мариан Христов, който стана шампион с тима през 1998 г.

„Много се радвам, че преминах в този отбор. Предпочетох офертата на Кайзерслаутерн преди тази на Рапид Виена, защото немското първенство е много силно”, заяви кратко Мицански пред Novsport.com.

Младият 24-годишен играч е роден в Сандански. Започна кариерата си в Македонска слава. Премина през Пирин, полските Амика, Лех, Корона и Заглебие преди да подпише с немците.

Коментар

• ksarax, мисля че не си прав, но не съм 100% сигурен!Мисля, че не се гледат краката,гледа се цялото тяло.
                    Някой може ли да изкаже със сигурност как е?

Коментар

• Да се надяваме че днес Сърбите ще бият, както и вчера Гърците биха Нигерия. Все пак съседи сме, да се подкрепяме заедно.
                      Може от време на време да викаме: Сърби - Юнаци!!! , по причина че българите ни няма никакви, а все нещо трябва да викаме.

Коментар

Абе те и французите са на световното след 100-процентова ръка на Анри ама здраве да е!
                        По-добре да бяха загубили още там с дузпи, а не да ходят в ЮАР да мъчат както себе си така и зрителите!!!

ПП Не съм сигурен за правилото за засадата, но краката на нападателя и защитника бяха на една линия при паса!
                        Няма засада. Ако краката са им на една линия и само част от тялото е по-наоред се дава предимство на нападателя, така че няма засада, но дори и да я бяха отсъдили беше въпрос на време Мексико да вкарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                          M/у другото жалко, че Мексико поведоха от 100%-ова засада, но Франция не заслужаваха така или иначе да бият, защото нямаха никаква идея как да вкарат гол.

Иначе съм свикнала всички около мен да мразят Франция
                          Абе те и французите са на световното след 100-процентова ръка на Анри ама здраве да е!
                          По-добре да бяха загубили още там с дузпи, а не да ходят в ЮАР да мъчат както себе си така и зрителите!!!

ПП Не съм сигурен за правилото за засадата, но краката на нападателя и защитника бяха на една линия при паса!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Германия - Сърбия: 2:0
                            Словения - САЩ: 0:2
                            Англия - Алжир: 4:0

Днес се срещат два от най- добрите Европейски отбора, които
                            безапелационно се класираха за Южна Африка: Германия и Сърбия.
                            Всъщност Германците бяха може би единственият отбор от Стария
                            Континент, който показа в първите си срещи на Мондиала, че и в Европа
                            може да се играе атрактивен и радващ зрителите Футбол. Вярно, че
                            противника в първата среща Австралия не от кой знае каква класа, но
                            пък Бундестима отново доказа, че може да се мобилизира на големи
                            футболни форуми и независимо от някои противоречия в тима и факта, че
                            никой не го слагаше предварително сред основните фаворити за
                            спечелване на Световната титла, тима на Йоаким Льов отново ще играе
                            главна роля на този Мондиал. След убедителния старт с 4-0 и най- вече
                            след отличното представяне на основните футболисти Месут Йозил,
                            Мирослав Клозе, Томас Мюлер, Филип Лам и Лукаш Подолски, когото
                            мнозина бяха отписали, Бундестима ще излезе за победа днес срещу
                            Сърбите, за да си осигури почти сигурно класиране за следващата фаза
                            на турнира. Едва ли Льов ще направи някакви промени в стартовата си
                            единадесеторка, която започна срещу Австралия, като отново напред ще
                            бъдат Клозе и Подолски, които ще трябва да решават мача. За Сърбия
                            победата в мача е задължителна. След като се класираха убедително за
                            Южна Африка, изпреварвайки в своята квалификационна група Франция,
                            Румъния и Австрия и записвайки само 2 загуби в нея, при 7 победи и 1
                            равенство, мнозина специалисти ги считаха за почти сигурни участници в
                            елиминационната фаза на турнира. Само че срещу прекия конкурент Гана,
                            Плавите така и не успяха да намерят играта си и след червения картон
                            на Александър Лукович рухнаха психически и закономерно допуснаха късен
                            гол и загуба с 0-1. Това значително намалява техните шансове да
                            прескочат групата, като дори и равенството днес едва ли ще се окаже
                            достатъчно. А срещу Бундестима ще е много трудно, като Сърбите трябва
                            да се възползват почти на 100% от открилите им се голови положения.
                            Затова може би треньорът ще заложи на Данко Лазович в атаката и
                            Здравко Кузманович в центъра за сметка на Марко Пантелич и Ненад
                            Милижас. Сърбите няма какво да губят в тази среща, но Германия не е
                            тим който би се притеснил, когато го атакуват и мисля че формата, в
                            която се намира Бундестима в момента и самочувствието, което получиха
                            след убедителната си победа на старта, ще им помогнат да продължат
                            победната си серия срещу обезверения и колеблив напоследък тим на
                            Сърбия. Прогноза: 1. Коефициент: 1.65 на: www.Bet365.com.

Коментар

• Германия - Сърбия: 2:0
                              Словения - САЩ: 0:2
                              Англия - Алжир: 4:0

Коментар

Най-накрая някой да се намери да защитава франсетата.
                                Всички останали ги мразим. Мисля че и дори и самите французи са против този отбор с този треньор...пък и нали договора на Блан вече е факт.
                                M/у другото жалко, че Мексико поведоха от 100%-ова засада, но Франция не заслужаваха така или иначе да бият, защото нямаха никаква идея как да вкарат гол.

Иначе съм свикнала всички около мен да мразят Франция
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X