If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаки, спокойно можеш да играеш нашите - аз никога не ги пускам, освен в мачовете с чорбата (особено за 1:1 са ми любими ). Жалко за папагалите, но явно толкова си могат, а цял мач играха с човек повече. На мен чорбичките ми скъсаха нервите - пуснах ги над 3,5 лайв след 75 минутата и когато онова бездарното Тонев шибна гредата на празна врата от 5 метра - мани, мани.
Добре че едно от португалските циганета вкара (то и Лжокото гледаха отблизо), та да ми върже
Аз много се опарих от лайв залози онзи ден на Беласица - Славия... Като стана 1:2 в средата на първото полувреме взех да ги залагам на под Х гола с увеличаване на залога... под 4.5; под 5.5 и под 6.5... много ме наказаха. Добре, че вчера ми вързаха Черно море и успях да избия
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Хаки, спокойно можеш да играеш нашите - аз никога не ги пускам, освен в мачовете с чорбата (особено за 1:1 са ми любими ). Жалко за папагалите, но явно толкова си могат, а цял мач играха с човек повече. На мен чорбичките ми скъсаха нервите - пуснах ги над 3,5 лайв след 75 минутата и когато онова бездарното Тонев шибна гредата на празна врата от 5 метра - мани, мани.
Добре че едно от португалските циганета вкара (то и Лжокото гледаха отблизо), та да ми върже
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар