йовов 2-1 за уефски
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол....
Баш !!!
Кво да им гледам на тия довечера ? (Шампионската Лига)
Събота е дербито : Славия - Локо Сф..
.. :shock:Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiуефски 1-1
БОТЕВ 0-0
Далече съм от истината! Най-тъпо ще се получи Черно море да ме издънят, а Левски да спечелят
И то май точно така и ще стане...
нашите куци пилета ще паднат , а за уефски ще има дуСпаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhНякой знае ли коло кила тежи Лилчо?
1-0 за говедата в 44 мин
и греда за говедата в 45 мин
БОТЕВ 0-0
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол....
Баш !!!
Кво да им гледам на тия довечера ? (Шампионската Лига)
Събота е дербито : Славия - Локо Сф..
.. :shock:Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhНякой знае ли коло кила тежи Лилчо?
1-0 за говедата в 44 мин
и греда за говедата в 45 мин"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Някой знае ли коло кила тежи Лилчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от HakkinenСега съм пред сериозна дилема: иска ми се да си останем на първо място, но съм заложил на рогатите да спечелят :lol:"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар