IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега съм пред сериозна дилема: иска ми се да си останем на първо място, но съм заложил на рогатите да спечелят :lol:
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Имп, цитираният от теб Каубой, в момента е на работа в нашия отбор :lol:
      какво значение има

нали трябва някой да се ругае
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Вярно - творецът на култовият лаф "Ми видях, че има дузпа срещу Бадемът, ама не знам какво ми стана и не я свирих"... той ли продължи навремето един мач срещу Марек с 20 минути, за да могат те да ни изравнят?

Аз бих го залял с бензин и изгорил жив - те на работа го назначават !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имп, цитираният от теб Каубой, в момента е на работа в нашия отбор :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Ристу нали направи сделка с Бобиту та затова е още съдия.
            И виждаме, че пак си кара по старому - лакейства на Килимоглавия и любимите му подуенски смешници.
            Защо не бях президент на ЦСКА - щяха да го намерят тоя (и Леков и "Каубоя" и още куп други боклуци) заклан като свиня край кофите за боклук някоя хубава утрин...

Коментар

• Полков - цецка ще казваш на баба си. Към ЦСКА можеш да се обръщаш с "армейците" или "шампионите" или "евробойците", ако краткото "ЦСКА" ти се вижда досадно.

Коментар

• Ристу нали направи сделка с Бобиту та затова е още съдия.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Ха-ха подуенските и столипиновските хъхряци ДА ДУХАТ СУПАТА !!!

Боратков, Килимоглавия и Вуцозавъра като ни пращат друг път поръчков садия, да го инструктират да изгони четирима от ЦСКА и при нужда сам да вкара 2-3 гола за съперника - иначе няма да стане просто... и кеак така за това нелеко гостуване ни бе пратен Ристу Четирите Дузпи - най-верният лакей на Подуене? Какво още търси в съдийството въобще тоя престъпник?

Жалко че нямаше де да гледам мачът, но ако съдя по Гол.бг - смачкали сме раираните нищожества !!!

Коментар

• Браво на момчетата! Поне за 3 часа сме първи Много трудно играем срещу пловдивските буфери и затова съм много доволен от тази победа Един приятел, който е гледал мача каза, че и играта ни е била на ниво

Коментар

• в последната секунда 3-1 за цецка

Коментар

• http://www.ringtv.bg/cgi-bin/e-cms/v...l?s=001&p=0072

Коментар

• Много хора си мислят че в България дербито е Цска - Левски, докато всъщност дербито е Локо Пловдив - Ботев. Няма такава искрена омраза просто.

Като малък съм ходил на гостувяния на двата отбора и е мноого по-тегаво от гостуване на Герена.

Коментар

• цецка спря да играе , цветнокожите перли взеха да се лигават, чичевото пусна двама младежи и се върнаха да пазят резултата

дано удържат , че има още 10 мин. , а циганите нападат

по някое радио не предават ли мача - за феновете на цецка

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                              Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                              Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
                              Антоанчо , ами когато има дуЗпа и не трябва да се признаят два гола - какво да отсъди съдията ???

две засади и очевидна дузпа

дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишам
                              Ролки, тъй като ходя на работа и нямам възможност да гледам мача на живо не мога да коментирам до колко са коректни тези отсъждания, но като си знам родното съдийство мисля че ставаме свидтелени на поредната гавра.
                              НикиТони , гледам мача с едното око - по принцип не ме интересува тази среща, но не виждам някакви съдийски грешки

цецка стои по-добре на терена и е поне с класа над мангалите от лайнаута

оставете го съдийството на мира - виждаме по "Европата" , че правят същите грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                                Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
                                Антоанчо , ами когато има дуЗпа и не трябва да се признаят два гола - какво да отсъди съдията ???

две засади и очевидна дузпа

дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишам
                                Ролки, тъй като ходя на работа и нямам възможност да гледам мача на живо не мога да коментирам до колко са коректни тези отсъждания, но като си знам родното съдийство мисля че ставаме свидтелени на поредната гавра.

Коментар

Working...
                                X