Сега съм пред сериозна дилема: иска ми се да си останем на първо място, но съм заложил на рогатите да спечелят :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вярно - творецът на култовият лаф "Ми видях, че има дузпа срещу Бадемът, ама не знам какво ми стана и не я свирих"... той ли продължи навремето един мач срещу Марек с 20 минути, за да могат те да ни изравнят?
Аз бих го залял с бензин и изгорил жив - те на работа го назначават !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamРисту нали направи сделка с Бобиту та затова е още съдия.
Защо не бях президент на ЦСКА - щяха да го намерят тоя (и Леков и "Каубоя" и още куп други боклуци) заклан като свиня край кофите за боклук някоя хубава утрин...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ха-ха подуенските и столипиновските хъхряци ДА ДУХАТ СУПАТА !!!
Боратков, Килимоглавия и Вуцозавъра като ни пращат друг път поръчков садия, да го инструктират да изгони четирима от ЦСКА и при нужда сам да вкара 2-3 гола за съперника - иначе няма да стане просто... и кеак така за това нелеко гостуване ни бе пратен Ристу Четирите Дузпи - най-верният лакей на Подуене? Какво още търси в съдийството въобще тоя престъпник?
Жалко че нямаше де да гледам мачът, но ако съдя по Гол.бг - смачкали сме раираните нищожества !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Много хора си мислят че в България дербито е Цска - Левски, докато всъщност дербито е Локо Пловдив - Ботев. Няма такава искрена омраза просто.
Като малък съм ходил на гостувяния на двата отбора и е мноого по-тегаво от гостуване на Герена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
две засади и очевидна дузпа
дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишам
цецка стои по-добре на терена и е поне с класа над мангалите от лайнаута
оставете го съдийството на мира - виждаме по "Европата" , че правят същите грешкиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
две засади и очевидна дузпа
дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишам
Коментар
Коментар