...помним и преди години - когато Любо Пенев бе играещ президент - какви гаври имаше пак на гостуванията на ЦСКА на доко пд - как се вдигаха червени картони на играчи на ЦСКА, без въобще да са докоснали някой противник...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от B.GrahamНякой гледа ли мача да каже за тия 2 отменени гола за 15 минути.
Казвал съм и преди - докато Патков, Килимоглавия и Вуцозавърът не бъдат ФИЗИЧЕСКИ ЕЛИМИНИРАНИ, в тая държава футбол няма да се играе !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
мача е коректен - мъжка борба по терена
довечера гледайте сашо диков - той ще върне всички положения по 100 пъти
2-1 за цецкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
две засади и очевидна дузпа
дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишамfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiнегърчета пак се излагат - вече им свикнахме
победен гол от засада
на тези съдии и боя им е малко"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
F 1
Некви прогнози за тая година ???
(предполагам, тоа ще а последнее сезон дето мисла да изгледам, както требва.. нешо много зе извратено да ми изглежда целата раота..
Тва, тия смешни маторчета, тва некви системи за пестене на енергия, па с един матор 49 състезания, па нам си кво..
не ... тва не е F 1...
на края и негрото го забутаха до титлата...)
и се пак...
кък го виждате сезона..
мойте (Форца - Фирари) нешо не са ного убедителни та предсезонните тестове...
ша видим.. Абе след Великия, сички нешо са ми паляци... (с три иключения.. от тия дет съм ге гледал говора..)
...
Къ мислите ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от hahи малко off-footblall-topic:
http://www.gol.bg/article.php?id=51979
Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи
Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...- дали му е дала някой паунд - не се знае
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от hahи малко off-footblall-topic:
http://www.gol.bg/article.php?id=51979
Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи
Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...- дали му е дала някой паунд - не се знае
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар