IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...помним и преди години - когато Любо Пенев бе играещ президент - какви гаври имаше пак на гостуванията на ЦСКА на доко пд - как се вдигаха червени картони на играчи на ЦСКА, без въобще да са докоснали някой противник...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Някой гледа ли мача да каже за тия 2 отменени гола за 15 минути.
      Не знам, ама сега стана 1:1 с гол от дузпа... И аз не гледам и няма да коментирам
      Аз още преди да почне първенството казах, че Мангал Подуене ще станат шампиони - ще ги направят зорлем, ако ще да са най-слабият отбор в първенството !!! Ето - видяха, че ЦСКА мачка и почнаха садийските перверзии - от друга страна да си припомним как вечните галеници на БФС-то спечелиха гостуването си на доко пд есента.

Казвал съм и преди - докато Патков, Килимоглавия и Вуцозавърът не бъдат ФИЗИЧЕСКИ ЕЛИМИНИРАНИ, в тая държава футбол няма да се играе !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
        Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
        Антоанчо , ами когато има дуЗпа и не трябва да се признаят два гола - какво да отсъди съдията ???
        Ми полки ние питаме дали ги имало/нямало щото мача не можеме да го гледаме.Явно на твоето мнение ще се довериме.
        съдията добре си свири

мача е коректен - мъжка борба по терена

довечера гледайте сашо диков - той ще върне всички положения по 100 пъти

2-1 за цецка
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
          Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.
          Антоанчо , ами когато има дуЗпа и не трябва да се признаят два гола - какво да отсъди съдията ???
          Ми полки ние питаме дали ги имало/нямало щото мача не можеме да го гледаме.Явно на твоето мнение ще се довериме.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
            Пак ви питам защо гледате бг футбол....
            +1
            Баш !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh

две засади и очевидна дузпа

дано цецка бие - стискам им палци , че циганите не мога да ги дишам

Коментар

• Пак ви питам защо гледате бг футбол.... два отменени гола и и гол от дуспа.. какво да говорим повече.

Коментар

Някой гледа ли мача да каже за тия 2 отменени гола за 15 минути.
                  Не знам, ама сега стана 1:1 с гол от дузпа... И аз не гледам и няма да коментирам
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Някой гледа ли мача да каже за тия 2 отменени гола за 15 минути.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде поведохме с 1:0 на Локото, с колко ли ще бием днес?

Коментар

негърчета пак се излагат - вече им свикнахме

победен гол от засада

на тези съдии и боя им е малко
                        Даа, прав си. Чиста засада! Аз им сложих на полувремето да обърнат и съм доволен, че така стана... но истината е, че си беше нередовен гол. Ама какво повече можем да кажем за "дис бритиш хомосекшуъл"... Не става за съдия и го доказва всеки мач.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• негърчета пак се излагат - вече им свикнахме

победен гол от засада

на тези съдии и боя им е малко

Коментар

• F 1

Некви прогнози за тая година ???
                            (предполагам, тоа ще а последнее сезон дето мисла да изгледам, както требва.. нешо много зе извратено да ми изглежда целата раота..
                            Тва, тия смешни маторчета, тва некви системи за пестене на енергия, па с един матор 49 състезания, па нам си кво..
                            не ... тва не е F 1...
                            на края и негрото го забутаха до титлата...)

и се пак...
                            кък го виждате сезона..
                            мойте (Форца - Фирари) нешо не са ного убедителни та предсезонните тестове...
                            ша видим.. Абе след Великия, сички нешо са ми паляци... (с три иключения.. от тия дет съм ге гледал говора..)
                            ...
                            Къ мислите ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от hah
                              и малко off-footblall-topic:
                              http://www.gol.bg/article.php?id=51979
                              Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи

Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...
                              Славица нали го зарязва и Стареца се е бъгнал.
                              ти остави , ами и всичко се водеше на курвата и сега не се знае има ли стинки или няма - дали му е дала някой паунд - не се знае
                              Ще ходи при Макс Мозли да си играят на Хитлер
                              Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от hah
                                и малко off-footblall-topic:
                                http://www.gol.bg/article.php?id=51979
                                Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи

Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...
                                Славица нали го зарязва и Стареца се е бъгнал.
                                ти остави , ами и всичко се водеше на курвата и сега не се знае има ли стинки или няма - дали му е дала някой паунд - не се знае

Коментар

Working...
                                X