Първоначално изпратено от hah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hahАз за Ман Сити си написах мнението - могат да вземат Лескът и Лейва. То Челси, който винаги е бил популярен клуб и още Раниери го вкара в ШЛ, не можа да вземе големи звезди първите две години, какво остава за Сити. Взеха резервата Робиньо от Реал, и то защото нямаше избор момчето...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от hahХахаха, 50 милиона + Ето'о за Ибрахимович. Ми че Барса могат да вземат Вия за 50 милиона евро и да си запазят Ето'о. Тая сделка не я виждам да стане.
и малко off-footblall-topic:
http://www.gol.bg/article.php?id=51979
Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи
Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahХахаха, 50 милиона + Ето'о за Ибрахимович. Ми че Барса могат да вземат Вия за 50 милиона евро и да си запазят Ето'о. Тая сделка не я виждам да стане."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от Anton.ChigurhИ двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от Anton.ChigurhИ двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!
сега си сменя и личната карта на Антонfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
И двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!
Коментар
Коментар