IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hah
    и малко off-footblall-topic:
    http://www.gol.bg/article.php?id=51979
    Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи

Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...
    Славица нали го зарязва и Стареца се е бъгнал.
    Life won't wait for you.

Коментар

Аз за Ман Сити си написах мнението - могат да вземат Лескът и Лейва. То Челси, който винаги е бил популярен клуб и още Раниери го вкара в ШЛ, не можа да вземе големи звезди първите две години, какво остава за Сити. Взеха резервата Робиньо от Реал, и то защото нямаше избор момчето...
      Ще купят Лейва ако някой им го продаде.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от hah
        Хахаха, 50 милиона + Ето'о за Ибрахимович. Ми че Барса могат да вземат Вия за 50 милиона евро и да си запазят Ето'о. Тая сделка не я виждам да стане.
        На Вия му се точат от Ман Сити, а те са изроди... Могат да надцакат всеки отбор.
        Аз за Ман Сити си написах мнението - могат да вземат Лескът и Лейва. То Челси, който винаги е бил популярен клуб и още Раниери го вкара в ШЛ, не можа да вземе големи звезди първите две години, какво остава за Сити. Взеха резервата Робиньо от Реал, и то защото нямаше избор момчето.

и малко off-footblall-topic:
        http://www.gol.bg/article.php?id=51979
        Революция във Формула 1: Шампион е този с най-много победи

Бърни скоро ходил ли е на доктор? На колко години е, трябва да има редовни прегледи...
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Хахаха, 50 милиона + Ето'о за Ибрахимович. Ми че Барса могат да вземат Вия за 50 милиона евро и да си запазят Ето'о. Тая сделка не я виждам да стане.
          много ясно , че няма да стане - нали трябва да се пише нещо по вестниците
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

На Вия му се точат от Ман Сити, а те са изроди... Могат да надцакат всеки отбор.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
              Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
              И двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!
              Никола, това ти ли си с това име? Нещо съм изпуснал...:-)
              Да Вълчо аз съм

Коментар

• Хахаха, 50 милиона + Ето'о за Ибрахимович. Ми че Барса могат да вземат Вия за 50 милиона евро и да си запазят Ето'о. Тая сделка не я виждам да стане.
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                  Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                  И двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!
                  Николчо е

сега си сменя и личната карта на Антон

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                      Понеже харесвам Барса аз не съм съгласен
                      Life won't wait for you.

Коментар

• И двамата са феноменални играчи. Хубавото, е че от единия ми любим клуб отиват в друг мой любим клуб. Hooray!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                          Грешка е.Да замениш Ето'о за Ибрахимович ......
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ибра отива в Барселона

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Aбе другари новия треньор на националния го разкриват във всеки кръг.
                              Да се надяваме в Дъблин той да ги разкрие...
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://paper.standartnews.com/bg/art...article=270714
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X