IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
    Жалко за моите хора франсетата Единственото полжително е, че най-накрая ще разкарат това недоразумение Доменек!!! Няма как да остане според мен и след този провал!!!
    Най-накрая някой да се намери да защитава франсетата.
    Всички останали ги мразим. Мисля че и дори и самите французи са против този отбор с този треньор...пък и нали договора на Блан вече е факт.

Коментар

• Жалко за моите хора франсетата Единственото полжително е, че най-накрая ще разкарат това недоразумение Доменек!!! Няма как да остане според мен и след този провал!!!

А ако някой следи все пак баскетбол, честито на всички фенове на Лейкърс като мен Много завързана серия и сладка победа снощи Back to back champiions
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Четирима футболисти на КНДР са изчезнали от световното

Четирима футболисти от националния отбор на КНДР са изчезнали, съобщават световните медии, като се позовават на информацията на южнокорейския спортен вестник "Илган". Изданието написа в сайта си, че играчите изобщо не са били включени в състава за двубоя срещу Бразилия (1:2).

Вече е ясно кои са липсващите футболисти - нападателят Чхол Хьок Ан, вратарят Мьон Вон Ким, и полузащитниците Кьон Ил Ким и Сун Хьок Пак. Според "Илган" от официално заявения списък с с 23-ма играчи, предоставен на ФИФА, за мача със "селесао" представителите на КНДР са показали само 19 имена.

От международната федерация заявиха, че също са в неведение за случващото се, тъй като от лагера на азиатците засега не са съобщили нищо по въпроса. "Ако бяха контузени, със сигурност щяхме да знаем", каза говорителят на ФИФА, цитиран от "Стампа".

Италианският вестник обаче стига по-далеч в предположенията си и твърди, че четиримата са избягали от лагера на националния отбор. Вече се заговори и за това, че решението им е продиктувано от политическия режим в КНДР, но засега това остават предположения.

В следващия си двубой отборът ще се изправи срещу Португалия в понеделник.
        Както тарикатите пуснаха един нападател като трети вратар ми е чудно ако се контузи титуляра какво ще правят

Коментар

• Ето и моята прогноза:

Германия - Сърбия: 1:2
          Словения - САЩ: 2:2
          Англия - Алжир: 0:1 с дузпа изпълнена от вратаря на Алжир

Коментар

• Германия - Сърбия 2:2
            Словения - САЩ 1:1
            Англия - Алжир 3:0 (ако пази Райс М'Боли 1:0)
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
              ...за днес...сърбите дрънкат швабите с 2-1...хамериканците бият словенците с разлика...а...за късния мач..дано ингилизите вкарат още на пвр поне 2 гола...че да ми завършат комбинация -убиец..започната още вчера с аржентина...
              Въпреки че очаквам сърбите пак да се оакат се надявам да познаеш!
              И двата ще сме доволни пък и сметчиците ще се повишат

Коментар

• ...за днес...сърбите дрънкат швабите с 2-1...хамериканците бият словенците с разлика...а...за късния мач..дано ингилизите вкарат още на пвр поне 2 гола...че да ми завършат комбинация -убиец..започната още вчера с аржентина...

Коментар

• ...при заплахата да срещнат аржентинците за дежаву на 1/8 мексиканците може и да не са доволни на хикс....игра с корейци...примерно е много по-приемлив вариант...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    При коефициент 1.60 примерно
                    И аз си мислех за това...но 99% съм сигурен че няма да стане.
                    Ако Мексико играе за Х, ще се надене директно на Аржентина на осминафинала и не виждам как няма да се напънат да бият и Уругвай!

Коментар

• .....не знам дали..ще хиксират последния мач латиносите...нооооо....сигурно и двата тима имат едно наум...че 2-я отбор среща Аржентина...

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                        А дали не се очертава един "драматичен" хикс на Уругвай - Мексико.
                        При коефициент 1.60 примерно
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Каква радост за моята душа!
                          Гадните франсета уручаха жабетата!

Що ли не пуснах 2ката ами се габарках с овър1.5 на Аржентина-Корея и тук ?!?
                          А дали не се очертава един "драматичен" хикс на Уругвай - Мексико.

Коментар

• ЗА ДНЕС:
                            14:30 ч. ГЕРМАНИЯ-СЪРБИЯ 2-1
                            17:00 ч. СЛОВЕНИЯ-САЩ 0-1
                            21:30 ч. АНГЛИЯ-АЛЖИР 3-0

Коментар

• Каква радост за моята душа!
                              Гадните франсета уручаха жабетата!

Що ли не пуснах 2ката ами се габарках с овър1.5 на Аржентина-Корея и тук ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Аржентина - Ю. Корея 1:2
                                Гърция - Нигерия 1:0
                                Франция - Мексико 1:1 или 1:0

гледам всички сме на мнение че Франция ще вкара гол, а на тях това им е най трудно.

Аржентина играят с трима защитници според мен ще се пропукат
                                наебаха франсетата.

Коментар

Working...
                                X