Къде можеше да се гледат повторението на головете- моля дайте сайта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Най-скучното Световно първенство
sport1.bg
Вече е официално – това е най-скучното световно първенство в историята. Тежка присъда, зная, но поне според статистиката, на нито един Мондиал през последните 80 години не са били вкарвани толкова малко попадения в двубоите от първия кръг на груповата фаза. И разликата не е гол-два. Следващото най-слабо резултатно първенство бе в Мексико през 1986 година, но тогава футболистите се разписаха цели седем пъти повече в първите 16 сблъсъка....
http://www.sport1.bg/sport1/node/178248
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАржентина - Ю. Корея 1:0
Гърция - Нигерия 1:2
Франция - Мексико 1:3
Гърция - Нигерия 1:0
Франция - Мексико 1:1 или 1:0
гледам всички сме на мнение че Франция ще вкара гол, а на тях това им е най трудно.
Аржентина играят с трима защитници според мен ще се пропукатLast edited by Avalanche; 17.06.2010, 12:10.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАржентина - Ю. Корея 2:0
Гърция - Нигерия 0:1
Франция - Мексико 2:1
Гърция - Нигерия 1:2
Франция - Мексико 1:3
Коментар
� -
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеЕ, те - печките от Юар не са някаква особена сила, според мен. Не съм ги слагал фаворити срещу уругвайците. Но французите мисля, че са гола вода в момента и Мексико като нищо може да им напълни кошницата.
Направиха много силни мачове в подготовката като английската защита изглеждаше смешна в една контрола насред Уембли!
Французите са толкова зле, че не виждам до кога ще я карат само на голямото си име!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениесъщото направиха и уругвайците!
дано днес Мексико да облъска противните французи и да продължат напред с урусите след едно миролюбиво 0-0 в третия мач.
иначе от прогнозите ми познах само Чили вчера, добре че пробвах по-различни залози и деня беше доста успешен в това отношение!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениесъщото направиха и уругвайците!
дано днес Мексико да облъска противните французи и да продължат напред с урусите след едно миролюбиво 0-0 в третия мач.
иначе от прогнозите ми познах само Чили вчера, добре че пробвах по-различни залози и деня беше доста успешен в това отношение!
ЮАР и Мексико завършиха на равно, т.е. имат подобни нива.
Уругвай и Франция също бяха наравно.
Уругвай би ЮАР с добра разлика в класите.
Логчиното е и Франция да бия Мексико и да продължи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lalka Разгледай мнениеДнес щвейцарците ме накефиха максимално. Намушкаха самозваните фаворити.
иначе от прогнозите ми познах само Чили вчера, добре че пробвах по-различни залози и деня беше доста успешен в това отношение!
Коментар
� -
Интересна статистика за финалите на световните първенства по футбол (1930-2006)
http://wallstreet.blog.bg/sport/2010...stva-po.562965"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАз го пробвах 50 евро за Чили, при хенди кап."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
�
Коментар