Аз го пробвах 50 евро за Чили, при хенди кап.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСпоред сайта на ФИФА и двамата Суазо-вци са под съмнение... вероятно до към 14 ч. ще се изясни кой започва и кой не. Друг интересен факт е, че Чили са били най-резултатния отбор от Южна Америка по време на квалификациите... Резултатите от приятелските мачове също сочат категорично предимство за чилийците... Не знам какво да правя... мачът е толкова в полза на единия отбор, а коефициента се качва?!?!?
Все пак коефициента като че ли си заслужава риска.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГолмайстора на Чили май пропуска..пък е вкарал повече от половината им голове в квалификациите.
А хондурасците имат футболисти като Суасо и оня от Тотнъм (забравих му името)
Според сайта на ФИФА и двамата Суазо-вци са под съмнение... вероятно до към 14 ч. ще се изясни кой започва и кой не. Друг интересен факт е, че Чили са били най-резултатния отбор от Южна Америка по време на квалификациите... Резултатите от приятелските мачове също сочат категорично предимство за чилийците... Не знам какво да правя... мачът е толкова в полза на единия отбор, а коефициента се качва?!?!?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКоефициент 1.78, който ми дават в бетфеър за победа на Чили ми се струва най-големия подарък от началото на това първенство.....
А хондурасците имат футболисти като Суасо и оня от Тотнъм (забравих му името)
Коментар
-
....днес е последната надежда ..за що-годе качество в играта...до момента..абсолютен т..к е това първенство...ужасяващо куца игра..
..за Хондурас - Чили..ако циганетата не са се сдушили с букитата...да разплачат..пишман -комарджиите.....предполагам фактът че чилийците не ги бърка нито надморската вис., нито..ниските температури..пък и последните години сериозно израснаха...така, че Чили трябва да накаже с разлика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеХондурас - Чили 0:2
Испания - Швейцария 2:0
ЮАР - Уругвай 1:1
Испания-Щвейцария 1-0
ЮАР-Уругвай 1-0
днес обаче хич не съм сигурен в прогнозите и ще чакам да видя как изглеждат отборите на терена и тогава ще пускам залози на живо!Last edited by man_united; 16.06.2010, 12:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...само те да бяха:
Уругвай, Франция, Гърция, Алжир, Словения, Сърбия, Австралия, Камерун...
пълна скръб!!!life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНова Зеландия - Словакия 0:2
Кот д'Ивоар - Португалия 2:2
Бразилия - С.Корея 5:1
Много голове днес
Абе ще глеваме и ще видим, дано само пак да не стане като предния мач между на Котьо Дувара и Портомангалия, че ми писна от нулиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар