IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз го пробвах 50 евро за Чили, при хенди кап.

Коментар

• И на мен ми се струва, че Чили ще са приятната изненада на първия кръг. Млад и резултатен отбор с много добър треньор. Жалко че няма да мога да гледам мача, защото мисля че ще е резултатен. Късмет в залозите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Според сайта на ФИФА и двамата Суазо-вци са под съмнение... вероятно до към 14 ч. ще се изясни кой започва и кой не. Друг интересен факт е, че Чили са били най-резултатния отбор от Южна Америка по време на квалификациите... Резултатите от приятелските мачове също сочат категорично предимство за чилийците... Не знам какво да правя... мачът е толкова в полза на единия отбор, а коефициента се качва?!?!?
        Ами то и словаците уж трябваше да размажат Нова Зеландия, ама не...
        Все пак коефициента като че ли си заслужава риска.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Голмайстора на Чили май пропуска..пък е вкарал повече от половината им голове в квалификациите.
          А хондурасците имат футболисти като Суасо и оня от Тотнъм (забравих му името)

Според сайта на ФИФА и двамата Суазо-вци са под съмнение... вероятно до към 14 ч. ще се изясни кой започва и кой не. Друг интересен факт е, че Чили са били най-резултатния отбор от Южна Америка по време на квалификациите... Резултатите от приятелските мачове също сочат категорично предимство за чилийците... Не знам какво да правя... мачът е толкова в полза на единия отбор, а коефициента се качва?!?!?
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• чилийците като чеда на Андите нито ги бърка надм височина, нито ниските температури...може би те са отборът...освен домакините най-добре пригодени физически към клима факторът....най-малко заради това очаквам да бият с разлика...другото е буки - шушу-мушу...

Коментар

Коефициент 1.78, който ми дават в бетфеър за победа на Чили ми се струва най-големия подарък от началото на това първенство.....
              Голмайстора на Чили май пропуска..пък е вкарал повече от половината им голове в квалификациите.
              А хондурасците имат футболисти като Суасо и оня от Тотнъм (забравих му името)

Коментар

• ....днес е последната надежда ..за що-годе качество в играта...до момента..абсолютен т..к е това първенство...ужасяващо куца игра..
                ..за Хондурас - Чили..ако циганетата не са се сдушили с букитата...да разплачат..пишман -комарджиите.....предполагам фактът че чилийците не ги бърка нито надморската вис., нито..ниските температури..пък и последните години сериозно израснаха...така, че Чили трябва да накаже с разлика...

Коментар

• Коефициент 1.78, който ми дават в бетфеър за победа на Чили ми се струва най-големия подарък от началото на това първенство.....

Коментар

Хондурас - Чили 0:2
                    Испания - Швейцария 2:0
                    ЮАР - Уругвай 1:1
                    Хондурас-Чили 1-2
                    Испания-Щвейцария 1-0
                    ЮАР-Уругвай 1-0

днес обаче хич не съм сигурен в прогнозите и ще чакам да видя как изглеждат отборите на терена и тогава ще пускам залози на живо!
                    Last edited by man_united; 16.06.2010, 12:38.

Коментар

• Хондурас - Чили 0:2
                      Испания - Швейцария 2:0
                      ЮАР - Уругвай 1:1

Коментар

• Голът на КНДР много ме зарадва, защото си мислех дали да пусна Бразилия с хендикап или над 2.5 и избрах второто!

...сега гледам че бет365 са ми върнали парите от губещите залози заради нулевия резултат и настроението ми се оправи

Коментар

• Футболни фенки-2 част

http://wallstreet.blog.bg/sport/2010...aleriia.562303
                          "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            ...само те да бяха:
                            Уругвай, Франция, Гърция, Алжир, Словения, Сърбия, Австралия, Камерун...

пълна скръб!!!
                            Абе не съм футболен запалянко и гледам без интерес - просто да видя за пореден път дали таз игра ще ме увлече... с малки изключения май е по-добре да гледаш балета на Болшой театър - те поне са професионалисти... пълна скука...
                            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• На д-р Сократес, брат му кой беше?

Коментар

Нова Зеландия - Словакия 0:2
                                Кот д'Ивоар - Португалия 2:2
                                Бразилия - С.Корея 5:1

Много голове днес
                                аз пък очаквам изненада от наследниците на Ким Ир Сен, които ще се хвърлят За Родину, за Киму и шъ стане веселба, т.е. не очаквам Самбистите да бият с разлика, макар че съм сложил на Кака батко му за капитан
                                Абе ще глеваме и ще видим, дано само пак да не стане като предния мач между на Котьо Дувара и Портомангалия, че ми писна от нули
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X