IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• The England team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal, aged 6
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Ха ха, man_united едва след като реших да напиша и аз прогнози за днес, видях поста ти! И все пак:
      Португалия - КНДР 3-0
      Чили - Швейцария 2-1
      Испания - Хондурас 4-0

Прави впечатление, че залагаме на over-i
      Късмет на участниците и приятно гледане!
      П.С. Фен съм на Арсенал!
      Само мога да ти пожелая успех...въпреки че си фен на Арсенал

Коментар

• Португалия - КНДР 2:0
        Чили - Швейцария 1:0
        Испания - Хондурас 4:0
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ха ха, man_united едва след като реших да напиша и аз прогнози за днес, видях поста ти! И все пак:
          Португалия - КНДР 3-0
          Чили - Швейцария 2-1
          Испания - Хондурас 4-0

Прави впечатление, че залагаме на over-i
          Късмет на участниците и приятно гледане!
          П.С. Фен съм на Арсенал!

Коментар

• А относно вчерашните мачове от световното: Италия показа колко е ниска вероятността да защити титлата си!
            Обратно кариоките направиха за смях Кот Д'Ивоар и само червения картон на Кака ще им развали доброто настоение. За съжаление в последния мач няма да можем да видим сблъсъка на съотборниците балерини - Кака и Кристияно Роналдо!

За днешните мачове:
            Португалия - КНДР 3-0
            Чили - Швейцария 2-1
            Испания - Хондурас 3-0
            Last edited by man_united; 21.06.2010, 10:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Голямо браво на волей националите - аз бях сред хората, които открито се противопоставиха на назначаването на Пранди (то какво ли друго да каже човек, при положение, че Япония ни взе гейм във Варна на 12 или 13 точки, а нашите не знаеха къде са - по-слаб национален от този тогава не съм гледал). В момента обаче нашите играят страхотно и дано да опровергаят всичките ми злословия по адрес на Пранди с една титла в Световната лига, макар черногледството ми да казва, че ще сме най-красиво и незаслужено отпадналият отбор от финалите - просто сме в една група с Бразилия
              Но нека вмомента да се насладим на мига -
              БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!
              Вчера направо имах проблясъци от миналото как нашите след хубавата победа в събота се ос*рат като за световно!
              УВИ ИЗНЕНАДАТА БЕШЕ СУПЕР ПРИЯТНА!!!
              Да е жив и здрав ПРОФЕСОРА, че направи от тези страхотни волейболисти страхотен отбор!
              Сега идват мачовете в България и дано доброто представяне продължи...и една световна титла наесен

Коментар

• Голямо браво на волей националите - аз бях сред хората, които открито се противопоставиха на назначаването на Пранди (то какво ли друго да каже човек, при положение, че Япония ни взе гейм във Варна на 12 или 13 точки, а нашите не знаеха къде са - по-слаб национален от този тогава не съм гледал). В момента обаче нашите играят страхотно и дано да опровергаят всичките ми злословия по адрес на Пранди с една титла в Световната лига, макар черногледството ми да казва, че ще сме най-красиво и незаслужено отпадналият отбор от финалите - просто сме в една група с Бразилия
                Но нека вмомента да се насладим на мига -
                БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!!!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Bubko
                  В късния мач за деня, един срещу друг се изправят два отбора, които се
                  надяваме че ще направят истински футболен спектакъл. Бразилия и Кот
                  д'Ивоар разполагат с играчи от световна величина, които играят
                  техничен и красив за окото футбол. Бразилците започнаха доста
                  неуверено първия си мач срещу непознатия тим на Северна Корея.
                  Победата им, въпреки че беше напълно заслужена, висеше на косъм до
                  края на срещата и никой не можеше да прогнозира, какво щеше да стане,
                  ако не беше паднал този фамозен гол на Майкон. Срещу Слоновете обаче,
                  може би ще им бъде малко по- лесно, защото едва ли те ще се бранят с
                  10 човека отзад. А Кариоките, притежават футболисти като Кака,
                  Робиньо, Майкон, Луис Фабиано, които може само с едно брилянтно
                  изпълнение през целия мач, да решат крайния изход. Играчите на Дунга
                  ще гонят задължителна победа, за да може рано да си осигурят място в
                  следващата фаза, защото в последния си двубой в групата срещу
                  Португалия всичко може да се случи. Жилберто Силва е единственият в
                  тима, който се оплаква от лека контузия след мача с Северна Корея,
                  като участието му в срещата ще се реши в последният момент. Кот
                  д'Ивоар пък участва едва на второто си Световно Първенство, като преди
                  четири години отпадна още в груповата фаза след загуби от Аржентина и
                  Холандия. Сега групата е също доста тежка. но в първата си среща срещу
                  другия претендент Поругалия, тима показа че съвсем не смята да се
                  предаде лесно този път и равенството 0-0 им дава надежди, дори и при
                  загуба от Селесао да продължат напред. Защото в последната си среща
                  тима среща Северна Корея, който въпреки дисциплинираната си игра в
                  защита, все още не от класата на останалите 3 отбора в групата.
                  Временно изпълняващият длъжността треньор Свен- Горан Ериксон, който
                  има ангажимент към отбора само до края на СП, успя за краткия си
                  престой от три месеца да възвърне самочувствието и увереността на
                  футболистите, след неуспеха в турнира за Купата на Африка и да изгради
                  един стабилен колектив от звездите с които разполага. А се очаква и
                  звездата на Челси Дидие Дрогба, който започна като резерва срещу
                  Португалия, да започне като титуляр срещу Кариоките, което ще даде
                  допълнителна офанзивна мощ на Слоновете. Бразилия обаче е неизменен
                  фаворит за спечелването на всеки турнир, в който участва и тимове като
                  Кот д' Ивоар не би трябвало да са особена пречка за Селесао, ако искат
                  наистина да стигнат до финалният мач на Мондиала. А и трудната победа
                  в първата среща, ще послужи като обеца на ухото за тима на Дунга, че
                  всеки мач на СП трябва да се играе на 100% през всичките 90 минути,
                  ако искаш да станеш Шампион. Затова моята прогноза е за победа на
                  несъмнено по- класния тим на Бразлия в днешната среща. Прогноза: 1.
                  Коефициент: 1.65 на: www.Bet365.com
                  Ааааа,

благодаря за коментара,

въпреки че вече съм на 2 ракийки се напънах и прочетох поста ти.

Има доста резон!

Специално за мача Бразилия-Кот Д'вуар и аз имам големи очаквания.

Обаче от живота съм се научил, че когато имаш големи очаквания те не стават.

Е а дано довечера има зрелищен мач. Аз това искам. Не съм за никой отбор, а искам мачове, които да ми задържат вниманието върху тях, а не докато "гледам" да се ровя в нета.

П.П. Казах, че не съм за никой отбор, ама май след двата мача на Германия, съм за тях. Най-обичм колектива, а те това показват. Имат едно слабо място-Подолски. Много добър играч, но пълен егоист. Не може 10 човека да играят за 1! Едно положение с Марин беше, което ми създаде това впечатление за Подолски. Ако Рууни беше на негово място, отборът нямаше кой да го спре!

Коментар

• Хайде да ви досадя още един път

1. Мисля, че САЩ ще се класират за 8-на финалите. Най-вероятно с игра, но ако се наложи и с съдията-божий.

2.Мисля, че от показаното досега, никой африкански отбор не заслужава 4-финал.

3.Приятните изненади за мен - Германия - очаквах по-малко, но дадоха повече, Чили - не съм ги гледал, но ми харесаха много като колектив
                    Неутралитет - Бразилия, Аржентина, Испания(въпреки загубата са добри и ще продължат), Холандия, Италия
                    Лоши изненади- Франция, Африкански отбори, Англия( специално тях имам сентименти, обаче немога да си обясня как треньор като Капело не може да разположи играчите си правилно? Какво прави Рууни зад Хески? Позицията е обратна, Рууни е шилото. Може би Рууни на мястото на Подолски в Германия ще бъде перфектно)

Коментар

• Браво на Дания!

След скучния първи кръг с изключение на мача на Германия, като че ли първенството набира сила и може да се измъкне от наложеното му клеймо като "най-слабото".

Е, а дано да гледаме повече интересни мачове, като предстоящия примерно Дания-Япония. Ако не футболни качества, поне ще има зрелище.

И да завърша, без да е свършил още втория кръг, мисля, че не е имало досега толкова завързани групи и толкова много възможности.

Коментар

• прогнозите за днес , въпреки че първия мач почна:

Холандия - Япония 3-1
                        Гана - Австралия 1-1
                        Камерун - Дания 2-1

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
                          Това абсолютно не е вярно!!! Няма такова нещо - гледа се тялото, а не краката! По тази логика ако вратарят си хване топката, а краката са му зад голлинята, значи е гол Гледа се тялото!

Колкото до това, че е било въпрос на време Мексико да вкарат... Не знам, може би друг мач съм гледала, ама за мен мексиканците бяха също толкова безидейни, колкото и французите. Мачът си беше за 0:0 отвсякъде. Но така или иначе е все тая, франсетата не заслужават да продължат и онова недоразумение, заедно с протежетата покрай него като Гову, може да си ходи!
                          В случая с вратаря се гледа топката. Но какво им харесвате на французите - печките и старата слава? Не го могат в момента футбола. Дори и симпатични не са - грозни чернилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Германия - Сърбия 2:2
                            Словения - САЩ 1:1
                            Англия - Алжир 3:0 (ако пази Райс М'Боли 1:0)
                            Хора защо на всяко световно се залъгвате и залагате на английските п*д*ли ? Сега имат един нападател и всичко друго по игрището е зад него, кой да вкарва голове. Когато Марадона им вкарал гол с ръка, после казал, че това било "Божията ръка". Знае ли се, може и прав да се окаже
                            Last edited by X_Y; 19.06.2010, 11:47.

Коментар

• Адмирации за Германия!!!

Очевидно всеки мач на Германия е гаранция за зрелище

Между другото Видич трябваше да получи червен картон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Пич, ти или си тъп, или си чорбар (те също додоха българска генералска униформа на сръбското псе - Плешичу), или си просто кефал-сърбоман, а може и да си комбинация от всичко горепосочено+щипка собствена олигофрения

Не разбирам как може да има БЪЛГАРИ, които да подкрепят шумадийските псета като използват за това свещени за България изрази като Българи-юнаци, български военни униформи, пред които шумадийсите са се насирали само като ги видят и т.н.
                                Като толкова държиш да си подкрепяш шумадийците можеш да използваш някой от следните възгласи - няма да ти искам авторски права:
                                Шумадийци-кръвопийци
                                Искам Рашка на задна прашка
                                Рашка, Дукля, Зета - бълвоча на клозета
                                Сърбежи-кърлежи
                                Све србе на врбе (това не е мое, но предполагам, че хърватите няма да имат нищо против да го ползваш)

П.С. Подкрепяй си извергите от Шумадийско, но без да използваш БЪЛГАРСКи изрази, ако си българин, ане кефал-сърбоман, естествено

П.П.С. Извинявам се на останалите за офтопика, но в такива моменти трудно се сдържам.
                                Нито съм от ЦСКА, нито съм сърбоман.
                                Оная вечер много се радвах за Гърците, днес се радвам за успеха на Сърбите. И защо да не се радвам за нашите съседи?
                                След като няма наш отбор който да се е класирал и да подкрепяме, поне да оценим успехите на съседите ни и да ги подкрепим, както се подкрепя комшия.
                                Браво Сърби!!!
                                Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!! Сърби-Юнаци!!!

Коментар

Working...
                                X