If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аве момци,Я да га махате тая Бенита ле беше ???Каква беше ?? Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
По точно но второ место :P
Абе Колчо то ако зависеше от мене ...ехееееее....Ама янките сега се учат на сокър
Бенжи,
тая пасмина кокото фане СИЧКО усира...
язък ви за отбора...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Аве момци,Я да га махате тая Бенита ле беше ???Каква беше ?? Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
По точно но второ место :P
Абе Колчо то ако зависеше от мене ...ехееееее....Ама янките сега се учат на сокър
Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.
И днес последния в премиершип размаза лузърите които бяха с всичките си звезди ............ да не ги изреждам....
Оооооо polki ...... гледам, че не си издържал Нито дума за поредния много добър мач за Топчето и поредната победа без Фабергас и Иван Пърчев.Обаче си постнал един душевен оргазъм за поредната загуба на Ливърпул
Весели празници и стискай палци да те ощастливиме още два пъти до края на годината
Аве момци,
Я да га махате тая Бенита ле беше ???
Каква беше ??
Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...
Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
По точно но второ место
:P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.
И днес последния в премиершип размаза лузърите които бяха с всичките си звезди ............ да не ги изреждам....
Оооооо polki ...... гледам, че не си издържал Нито дума за поредния много добър мач за Топчето и поредната победа без Фабергас и Иван Пърчев.Обаче си постнал един душевен оргазъм за поредната загуба на Ливърпул
Весели празници и стискай палци да те ощастливиме още два пъти до края на годината
Тц тц тц това сам ли успя да го измислиш??? Защото леееекичко няма смисъл. Прочети си го внимателно и може и да разбереш. Да, Ливърпул са в криза; да, не играят никак добре; и по всяка вероятност ще приключат сезона след 4-тото място... но не мога да разбера как това доставя удоволствие на разни дребни комплексирани душици?!?!? Забавлявай се и весели празници!
P.S. Дано Пуул да паднат още 1-2 пъти да ти осмислят празника, че очевидно няма какво друго да го направи...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
Абе я си викай за Милан, не се излагай Бербата я играе, я не...
Aaaa не, Сър-а два пъти няма да допусне една и съща грешка. Видя той предната година на финала на CL какво става като не го пусне ))))
На годинки е човека... забравя някои неща
Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
Сбъдна му се желанието.Да го видим сега как ще играе
Последните пъти когато двата отбора се срещаха в елиминациите дяволите все го духаха а Милан все стигаше финал(единия го взе,а другия шанаджиите от Лузърпул го взеха без да искат).Та... има надежда
Aaaa не, Сър-а два пъти няма да допусне една и съща грешка. Видя той предната година на финала на CL какво става като не го пусне ))))
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар