IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Аве момци,Я да га махате тая Бенита ле беше ???Каква беше ?? Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
    По точно но второ место :P
    Абе Колчо то ако зависеше от мене ...ехееееее....Ама янките сега се учат на сокър
    Бенжи,
    тая пасмина кокото фане СИЧКО усира...
    язък ви за отбора...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Аве момци,Я да га махате тая Бенита ле беше ???Каква беше ?? Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
      По точно но второ место :P
      Абе Колчо то ако зависеше от мене ...ехееееее....Ама янките сега се учат на сокър
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от polki
        Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.

И днес последния в премиершип размаза лузърите които бяха с всичките си звезди ............ да не ги изреждам....
        Оооооо polki ...... гледам, че не си издържал Нито дума за поредния много добър мач за Топчето и поредната победа без Фабергас и Иван Пърчев.Обаче си постнал един душевен оргазъм за поредната загуба на Ливърпул
        Весели празници и стискай палци да те ощастливиме още два пъти до края на годината
        Аве момци,
        Я да га махате тая Бенита ле беше ???
        Каква беше ??
        Мисла, че е по добре да съ прежалат двайс мильона и да га изфърлите, вместо сегашното положениЙ...
        Знаете, че у АнглиЙ сипатезирам на друк тим, ама за всички е по бетер и Ливърпоол да се върне там дето му е местото... В челото на таблицата..
        По точно но второ место
        :P
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.

И днес последния в премиершип размаза лузърите които бяха с всичките си звезди ............ да не ги изреждам....
          Оооооо polki ...... гледам, че не си издържал Нито дума за поредния много добър мач за Топчето и поредната победа без Фабергас и Иван Пърчев.Обаче си постнал един душевен оргазъм за поредната загуба на Ливърпул
          Весели празници и стискай палци да те ощастливиме още два пъти до края на годината
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Тц тц тц това сам ли успя да го измислиш??? Защото леееекичко няма смисъл. Прочети си го внимателно и може и да разбереш. Да, Ливърпул са в криза; да, не играят никак добре; и по всяка вероятност ще приключат сезона след 4-тото място... но не мога да разбера как това доставя удоволствие на разни дребни комплексирани душици?!?!? Забавлявай се и весели празници!

P.S. Дано Пуул да паднат още 1-2 пъти да ти осмислят празника, че очевидно няма какво друго да го направи...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Оп...
              пак забихме петорка ...
              Гомез пак вкара...
              Доволен съм...
              Да видим с Фиорентина как ще се развият нещата...

Коментар

• Сега се сетих, до CIELO нямаше ли някакъв гей клуб. Какво са им сторили там на Ивановците?
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Maq7
                    Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
                    Абе я си викай за Милан, не се излагай Бербата я играе, я не...
                    Aaaa не, Сър-а два пъти няма да допусне една и съща грешка. Видя той предната година на финала на CL какво става като не го пусне ))))
                    На годинки е човека... забравя някои неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
                      + 100%
                      http://manunited.gol.bg/2009/12/16/b...iunaited.68560

Сбъдна му се желанието.Да го видим сега как ще играе
                      Последните пъти когато двата отбора се срещаха в елиминациите дяволите все го духаха а Милан все стигаше финал(единия го взе,а другия шанаджиите от Лузърпул го взеха без да искат).Та... има надежда

FORZA MILAN !!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Aaaa не, Сър-а два пъти няма да допусне една и съща грешка. Видя той предната година на финала на CL какво става като не го пусне ))))
                        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Кога са първите мачове ?...

Коментар

• Най-много ще се изкефя Лион да тресне балерините!

Коментар

• Доволен съм...
                              Тия можем да ги отстраним ...
                              ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7

Коментар

Working...
                                X