IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Вила са в страхотна форма - 4 поредни победи без да допуснат гол и вече 7 мача без загуба
    Дано не ги направят повече от 8
    Според мен вероятността да ни бият е над 50%
    Иска ми се да отбележа и играта на Стенли, който в мачовете, които съм им гледал се представя много добре и е станал незаменим...
    Прави си - или ще ви бият или няма да ви бият (т.е. 50%).
    Първо имат да играят на Емирейтс...така че ще видим как ще се представят в следващите мачове - мисля че имат още "Хляб да изядат" докато бият Ман Ю и Арсенал навън и Ливърпул у дома в рамките на 1 месец!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Вила са в страхотна форма - 4 поредни победи без да допуснат гол и вече 7 мача без загуба
      Според мен вероятността да ни бият е над 50%
      Иска ми се да отбележа и играта на Стенли, който в мачовете, които съм им гледал се представя много добре и е станал незаменим...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

Да*ба опълченците им да*ба - толкова късмет изкараха на Олд Трафърд че направо не повярвах на очите си!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

По принцип е така, но Байерн са доста непостоянни. Нека да видим как ще протече подготовката им. Пак в Дубай май ще ходят.
            айде сега...
            преди мача с Юве бехме отписали турнира... сега вече - тоя слаб, оня слаб..
            нема такова нещо ... Ного читав тим са си виолетовите и който ни мисли за фаворити се заблаждава..
            Требва да се проведе много УМНА подготовка и да се подходи максимално сериозно и концентрирано... Този беше най-добрия вариавт за противник и ТРЯБВА да вземем максимума от двата мача и да ги отстраним...
            Пък като и франсето се върне в отбора и си приберем преотстъпените, би требвало да станем още по-силни...
            Напред машина !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Вила са в страхотна форма - 4 поредни победи без да допуснат гол и вече 7 мача без загуба

Коментар

• Висшата лига взе да става интересна - моите хора зле-зле-зле!
                За ливър-пулите няма какво да говорим!
                Вчера гледах и Челсито - ако не беше тази дуСпа си бяха паднали направо!
                Арсенал биха, но през седмицата и те не можаха да преборят Бърнли!

...общо взето - забавно е!

Коментар

Тони е голям. Имам го още от 17 годишен в моя фентъзи тийм. Ала той и Швайни могат да играят заедно, а не се конкурират. За тези пари не мисля, че може да се купи играч, който да притежава подобна класа, опит и да се идентифицира с отбора по подобен начин. Ама да видим де. Мисля, че Хьонес си знае работата.
                  за това да ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff
                    Колчо, Байерн се взеха в ръце май...Чу ли за спекулациите, че Швайни ще подписва на Стамфорд Бридж за 28 милиона евро. Байерн биха направили грешка според мен.
                    Аз само да вметна, че Фиорентина принципно са по-слаб отбор от Ювентус, така че не би трябвало да имате проблеми да се класирате за 1/4 финала... стига да запазите моментната форма и след Нова Година

За американците не ми се коментира, че ще вземат да ме баннат
                    По принцип е така, но Байерн са доста непостоянни. Нека да видим как ще протече подготовката им. Пак в Дубай май ще ходят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от ghettoff
                      Колчо, Байерн се взеха в ръце май...Чу ли за спекулациите, че Швайни ще подписва на Стамфорд Бридж за 28 милиона евро. Байерн биха направили грешка според мен.
                      За толкоз пъри, мисла че би била добра сделка... Въпреки че е ценен за отбора, тоя сезон нещо не ми харесва... за сега ..
                      а и не забраай, че скоро си връщаме Тони Кроос
                      (виж кво напраи последния мач)
                      Тони е голям. Имам го още от 17 годишен в моя фентъзи тийм. Ала той и Швайни могат да играят заедно, а не се конкурират. За тези пари не мисля, че може да се купи играч, който да притежава подобна класа, опит и да се идентифицира с отбора по подобен начин. Ама да видим де. Мисля, че Хьонес си знае работата.

Коментар

Аз пък ще напиша - американците са шибани педераси и гадни смръдливи псета.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Аз само да вметна, че Фиорентина принципно са по-слаб отбор от Ювентус, така че не би трябвало да имате проблеми да се класирате за 1/4 финала... стига да запазите моментната форма и след Нова Година

Коментар

За толкоз пъри, мисла че би била добра сделка... Въпреки че е ценен за отбора, тоя сезон нещо не ми харесва... за сега ..
                            а и не забраай, че скоро си връщаме Тони Кроос
                            (виж кво напраи последния мач)

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Бенжи,тая пасмина кокото фане СИЧКО усира...язък ви за отбора...
                              Ми са и като назначат Клизман ....заеби.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Колчо, Байерн се взеха в ръце май...Чу ли за спекулациите, че Швайни ще подписва на Стамфорд Бридж за 28 милиона евро. Байерн биха направили грешка според мен.

Коментар

Working...
                                X