Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenИнтер - Челси и Милан Ман Юнайтед са най-интересните двойки от 1/8 финалите на ШЛ))
Осминафиналните двойки са:
Щутгарт - Барселона
Олимпиакос - Бордо
ИНТЕР - ЧЕЛСИ
ЦСКА Москва - Севиля
Олимпик Лион - Реал Мадрид
Порто - Арсенал
МИЛАН - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от HakkinenБазел - Фулъм 1Х
ЦСКА - Рома 1Х
Лацио - Левски Х2
Получава се коефициент 5.59... ще го пробвам с 20 лв, да видим какво ще стане))
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от HakkinenБазел - Фулъм 1Х
ЦСКА - Рома 1Х
Лацио - Левски Х2
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenБазел - Фулъм 1Х
ЦСКА - Рома 1Х
Лацио - Левски Х2
Този път цска те изпорти, язък. Но пък Вальо михов пак е пуснал фиша след края на мача, и пак може да е издумкал джакпота.))
Коментар
-
Не знам дали този пост е за тук или за "БИСЕРИ И ВИЦОВЕ":
Светльо Петров: Ще се реваншираме в Шампионската лига
Един от най-опитните в състава на ЦСКА Светослав Петров загубата с 0:3 от Рома на стадион "Васил Левски", заяви че представянето на тима е било много слабо, но "червените" ще наваксат следващата година в Шампионската лига. Той добави, че "червените" не са отстъпвали по нито един показател на Рома и са направили много добър мач. Петров призна, че 1 точка и 2 вкарани гола в групите на Лига Европа са твърде малко.
"Имахме нелоши положения за гол, не можахме да вкараме, а получихме гол от нелепи грешки. Не ни стигна класа, опит, но аз съм доволен, показахме добра игра”, заяви Светльо Петров.
"Яд ме е. Играхме много добре. Не отстъпвахме по нито един показател на Рома. Пропуснахме доста положения. Благодаря на публиката за подкрепата през цялата година. Наистина 1 точка и 2 гола като актив са твърде малко за ЦСКА, но догодина ще наваксаме в Шампионската лига", пожела си халфът на "червените".
"От себе си не съм особено доволен. Сега остава да направим една добра подготовка и да няма контузии", добави той пред репортер на Novsport.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевП.П.П.С. Едно време се смеех на пловдивските отбори, че и да паднат и да бият пак си се кефят на своите, щот те и без това са смешници, сега тази тенденция се пренесе и в Левски, и в ЦСКА, а беше време когато за подобни резултати се режеха греди и душеха тренера, но явно сме "еволюирали" и вече като ни еб.т ни е гот и се радваме и си пееме...
за сметка на това винаги ще си останете евроидиотите на Българияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Мдааа, мен пък днешното посещение на стадиона ме убеди, че двата ни отбора наистина са най-слабите в този турнир. Какво друго може да се каже след като отбор, на който не му пука как ще завърши мача, те бие с лекота с 3:0? След мача сигурно ще се чуе нещо за неотсъдената дузпа... но какво значение има дали ще я има или не, след като, с изключение на няколко кратки импулса през първото полувреме, игра от страна на нашия отбор нямашеКато капак на всичко головете ни вкараха някакви футболисти, на които за пръв път чувам имената... Толкова са далече от футболната игра всички палячовци, които подритват по родните терени, че не ми се мисли
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumМдаааа, трагични сме.....но като Левски паднаха 0-4 бяха май надиграли Лацио.....тва е разликатаАми това си е реалния резултат, макар да е вярно, че съдията не даде дузпа на чорбата, но такива са реалностите. Иначе мача с Лацио и мача с Рома бяха горе-долу еднакви - нашите нападат, но от 5 удара гостите вкараха 4 и съответно 3 гола и game over, но пак казвам такива са реалностите, за съжалание
П.С. Иначе 2 неща ми направиха много лошо впечатление - публиката на чорбата викаше най-силно на "К.р за Левски" и "Ние мразим Левски", а нашите говеда пък правиха заря след първия и втория гол на Рома (вярно само по 1 фойерверк, но си беше супер селска постъпка)
П.П.С. Дано нашите вкарат гол в Рим, че да не завършим с 0, а за точка ще се борим няко друг път
П.П.П.С. Едно време се смеех на пловдивските отбори, че и да паднат и да бият пак си се кефят на своите, щот те и без това са смешници, сега тази тенденция се пренесе и в Левски, и в ЦСКА, а беше време когато за подобни резултати се режеха греди и душеха тренера, но явно сме "еволюирали" и вече като ни еб.т ни е гот и се радваме и си пееме...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар