IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъпо.. Ще трябва да викам с/у любимия си отбор заради Берба. Знам, че много хора тук няма да ме разберат, много пъти сме водили този спор, така че няма смисъл отново. Но няма как да не подкрепя единствения българин, който играе в CL.
    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• 6 интересни двойки от 8.Супер жребий.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Интер - Челси и Милан Ман Юнайтед са най-интересните двойки от 1/8 финалите на ШЛ ))
        Осминафиналните двойки са:

Щутгарт - Барселона

Олимпиакос - Бордо

ИНТЕР - ЧЕЛСИ

ЦСКА Москва - Севиля

Олимпик Лион - Реал Мадрид

Порто - Арсенал

МИЛАН - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
        Ебахти малшанса! Два отбора да подкрепям и те да се паднат толкова рано!

Коментар

• Интер - Челси и Милан Ман Юнайтед са най-интересните двойки от 1/8 финалите на ШЛ ))
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от мечето Йоги
            Първоначално изпратено от Hakkinen
            Базел - Фулъм 1Х
            ЦСКА - Рома 1Х
            Лацио - Левски Х2

Получава се коефициент 5.59... ще го пробвам с 20 лв, да видим какво ще стане
            отиде ти фиша на кино. ))
            Да бе... даже не успях да сътворя чудото да НЕ позная 3 от 3 двойни шанса :lol:
            мен ме изкефиха рет-бул-Залцбург.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
              Първоначално изпратено от Hakkinen
              Базел - Фулъм 1Х
              ЦСКА - Рома 1Х
              Лацио - Левски Х2

Да бе... даже не успях да сътворя чудото да НЕ позная 3 от 3 двойни шанса :lol:

Коментар

Базел - Фулъм 1Х
                ЦСКА - Рома 1Х
                Лацио - Левски Х2

Този път цска те изпорти, язък. Но пък Вальо михов пак е пуснал фиша след края на мача, и пак може да е издумкал джакпота. ))

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia
                  тия лацио пак са се облажили с хубави залаганиа за двоика от мача
                  Може и Левски да са се облажили на 2ката с 3 хендикап в първия мач

Таман да закърпят бюджета след казанското фиаско!

Коментар

• тия лацио пак са се облажили с хубави залаганиа за двоика от мача

Коментар

• Поздравления и от мен и в следващото издание на Лига Европа 2 победи

Коментар

• За Грую и другите сини привърженици - поздравления!
                        И това ще мине ...

Коментар

• Не знам дали този пост е за тук или за "БИСЕРИ И ВИЦОВЕ":

Светльо Петров: Ще се реваншираме в Шампионската лига

Един от най-опитните в състава на ЦСКА Светослав Петров загубата с 0:3 от Рома на стадион "Васил Левски", заяви че представянето на тима е било много слабо, но "червените" ще наваксат следващата година в Шампионската лига. Той добави, че "червените" не са отстъпвали по нито един показател на Рома и са направили много добър мач. Петров призна, че 1 точка и 2 вкарани гола в групите на Лига Европа са твърде малко.
                          "Имахме нелоши положения за гол, не можахме да вкараме, а получихме гол от нелепи грешки. Не ни стигна класа, опит, но аз съм доволен, показахме добра игра”, заяви Светльо Петров.

"Яд ме е. Играхме много добре. Не отстъпвахме по нито един показател на Рома. Пропуснахме доста положения. Благодаря на публиката за подкрепата през цялата година. Наистина 1 точка и 2 гола като актив са твърде малко за ЦСКА, но догодина ще наваксаме в Шампионската лига", пожела си халфът на "червените".
                          "От себе си не съм особено доволен. Сега остава да направим една добра подготовка и да няма контузии", добави той пред репортер на Novsport.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            П.П.П.С. Едно време се смеех на пловдивските отбори, че и да паднат и да бият пак си се кефят на своите, щот те и без това са смешници, сега тази тенденция се пренесе и в Левски, и в ЦСКА, а беше време когато за подобни резултати се режеха греди и душеха тренера, но явно сме "еволюирали" и вече като ни еб.т ни е гот и се радваме и си пееме...
                            винаги сте били на светлинни години назад след пловдивчани , само дето рядко си го признавате на глас, "но по-добре късно отколкото никога" .................. както се казва

за сметка на това винаги ще си останете евроидиотите на България
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мдааа, мен пък днешното посещение на стадиона ме убеди, че двата ни отбора наистина са най-слабите в този турнир. Какво друго може да се каже след като отбор, на който не му пука как ще завърши мача, те бие с лекота с 3:0? След мача сигурно ще се чуе нещо за неотсъдената дузпа... но какво значение има дали ще я има или не, след като, с изключение на няколко кратки импулса през първото полувреме, игра от страна на нашия отбор нямаше Като капак на всичко головете ни вкараха някакви футболисти, на които за пръв път чувам имената... Толкова са далече от футболната игра всички палячовци, които подритват по родните терени, че не ми се мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Мдаааа, трагични сме.....но като Левски паднаха 0-4 бяха май надиграли Лацио.....тва е разликата
                                Тъкмо се връщам от стадиона, където подкрепих чорбата като българин, вярно само с присъствието си и съм пял само на химна, но бях там за разлика от много форумни чорби, които предпочетоха да "подкрепят" от Тв-то Ами това си е реалния резултат, макар да е вярно, че съдията не даде дузпа на чорбата, но такива са реалностите. Иначе мача с Лацио и мача с Рома бяха горе-долу еднакви - нашите нападат, но от 5 удара гостите вкараха 4 и съответно 3 гола и game over, но пак казвам такива са реалностите, за съжалание
                                П.С. Иначе 2 неща ми направиха много лошо впечатление - публиката на чорбата викаше най-силно на "К.р за Левски" и "Ние мразим Левски", а нашите говеда пък правиха заря след първия и втория гол на Рома (вярно само по 1 фойерверк, но си беше супер селска постъпка)
                                П.П.С. Дано нашите вкарат гол в Рим, че да не завършим с 0, а за точка ще се борим няко друг път
                                П.П.П.С. Едно време се смеех на пловдивските отбори, че и да паднат и да бият пак си се кефят на своите, щот те и без това са смешници, сега тази тенденция се пренесе и в Левски, и в ЦСКА, а беше време когато за подобни резултати се режеха греди и душеха тренера, но явно сме "еволюирали" и вече като ни еб.т ни е гот и се радваме и си пееме...
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X