Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AvalancheПървоначално изпратено от HakkinenБазел - Фулъм 1Х
ЦСКА - Рома 1Х
Лацио - Левски Х2
Получава се коефициент 5.59... ще го пробвам с 20 лв, да видим какво ще станеЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97Първоначално изпратено от HakkinenТе Лацио ще играят с децата в този мач... ама като им знам манталитета на сините величия, нещата са си на кантар. Според мен ще съберат сили за първи гол в турнира и достойно 1:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenТе Лацио ще играят с децата в този мач... ама като им знам манталитета на сините величия, нещата са си на кантар. Според мен ще съберат сили за първи гол в турнира и достойно 1:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedАми дано...малко му е рано да го слагаме рамо до рамо с футболисти като горепосочените, но дано след 2-3 години вдигне нивото! Иначе изглежда че има качества!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от man_unitedАз също не съм фен на футболисти от типа Джерард и брат му Лампард, но се вижда че те дърпат отборите напред...въпреки купищата скъпоплатени чуждестранни звезди!
В немските отбори почти няма читав такъв...може би само Кислинг в Леверкузен, Месут Йозил и Курани (двамата немци - кореняци)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedАз също не съм фен на футболисти от типа Джерард и брат му Лампард, но се вижда че те дърпат отборите напред...въпреки купищата скъпоплатени чуждестранни звезди!
В немските отбори почти няма читав такъв...може би само Кислинг в Леверкузен, Месут Йозил и Курани (двамата немци - кореняци)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
аз ги гледах вчера/както и с французите/ и много се изкефих!
има едно голямо обаче - 2-3 от титулярите са доста възрастни, целия отбор играе наистина на огромни амплитуди- ту страшно силно, ту грешки подходящи за отбор в гимназията!
Иначе съм си чорбар и няма как да не се радвам на тея успехи!
А тоя пич дето е на 16 ли , на колоко ли беше?Поредния талант и ПРанди едва ли ще го изтърве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahПървоначално изпратено от man_unitedhah позволи ми да не се съглася!
От отборите от "бившите" ТОП4 само Арсенал няма читав англичанин (Тео още не го броим, защото си е една недоказана звезда)!
- В Ман Ю винаги има по 4-5 човека англичани - преди Скоулс, братята Невил, Бекъм, Анди Коул - сега Рууни, Карик, Рио Фърдинанд, Браун!
- В Ливърпул - Джерард, Карагър!
- В Челси - Джон Тери, Лампард, Ашли и Джо Коул...
по-нискостоящите отбори също си имат по 2-3 ключови играчи англичани!
То и другите изброени не са ми любими футболисти, но да кажем, че могат да претендират за топ 10 в света на постовете си..., и все пак са лидери в отборите си.
В немските отбори почти няма читав такъв...може би само Кислинг в Леверкузен, Месут Йозил и Курани (двамата немци - кореняци)
Коментар
Коментар