IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изобщо не мисля, че англетата ще паднат толкова ниско.Ако от нас се притесняват къде са тръгнали?
    Манчо за шансовете на Англия з титла съм съгласен.Единствено от Испания се притеснявам /но тях също ще подкрепям като 2 избор по обясними причини /, но това не значи, че ако станат шампиони ще ги биеме после есента.Това първо.И второ - като правят програмата ще видите как нас ще ни изолират и ще ни напрявт най-кофти вариянта.Уелс и шоколадите ще подкрепят Англия при програмата със сигурност.А при нас го няма Вуцата.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Още нещо заради, което можем да ги бием - подценяват ни

В Англия се радват на "лесния жребий" за евроквалификациите

dnevnik.bg

Английските медии вече броят отбора на Фабио Капело като лидер в квалификационната група с България, Уелс, Швейцария и Черна гора. Още след вчерашния жребий феновете по форумите изразиха задоволство, че ще се изправят срещу "лесни" противници, а сега на подобно мнение са и медиите.

Според вестник "Дейли мейл", Капело трябва "за пореден път да благодари на късмета си, който му гарантира лесен път до голям футболен форум като Евро 2012."

Изданието твърди, че англичаните са имали късмет да се изправят срещу САЩ, Алжир и Словения в групата си на световното първенство, а сега италианецът е "облагодетелстван от шанса да се изправи срещу отбори като Уелс, България, Черна гора и Швейцария".

Именно швейцарците са определяни като големия противник на англичаните от "Дейли мейл". Вестникът обаче припомня, че дебютът на Капело е бил в мач именно срещу тях и той е завършил с победа 2:1.

Вестник "Таймс" прави анализ на противниците на Англия и за България твърди, че "е състав с достатъчно опасни играчи, но те предпочитат да играят като индивидуалности, а не като отбор."

Според изданието, мачът в София може да се окаже труден за англичаните, но "за Капело не би трябвало да представлява трудност да надхитри Стоилов".

"Дейли Телеграф" пък твърди, че жребият за евроквалификациите се е оказал "лекарството, което да излекува боледуващия английски национален отбор". Изданието припомня скандала с Джон Тери и според него срещите дори с "отбори като България и Швейцария не би трябвало да са проблем за класирането на Англия".

Коментар

• За Мартин положението става сложно, основен конкурент му е единствения играч на Уелс.
        При Бербатов - също, ако трябва да се оперира, явно за англичаните ще е по-добре да го направи лятото, а за нас - незабавно. И Тунчев да вземе да се махне оттам, че английските доктори го съсипаха.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Англичаните не можеме и с 0,15:0 да ги биеме дори в София.Останалите също са кофти.Не занбравяйте, че наш'те три коня вече са на по 30 или почти 30.А другите ни коне са куци.
          Абе не сте прави и двамата!

Първо: шансовете на англичаните за световна титла никога не са били толкова големи... от '66 насам!
          После - нашите били на 30: ами техните на колко са?
          Като изключим Рууни и Тео Уолкот всички са около и над 30! Пък и с тези калпави вратари дето имат винаги имаме шанс!... то не е като Гошо Вратарчето - класик!
          Само едно нещо ме притеснява - сега да не вземат да въртят номера на Бербатов, Мартин Петров (които така и така не си игрят много) и на Стенли!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
            Хаки, това имах предвид и аз - може би само срещу Хърватска и Русия имахме повече шансове (аз се надявах на тях). Другите - Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия щяха да ни бият като тъпан на сватба!

Сега се надявам англичаните да станат световни шампиони и като такива да вземем да ги свалим на земята с едно (1-0) в Сф!
            И двете е малко вероятно да се случат :lol:
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Англичаните не можеме и с 0,15:0 да ги биеме дори в София.Останалите също са кофти.Не занбравяйте, че наш'те три коня вече са на по 30 или почти 30.А другите ни коне са куци.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Хаки, това имах предвид и аз - може би само срещу Хърватска и Русия имахме повече шансове (аз се надявах на тях). Другите - Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия щяха да ни бият като тъпан на сватба!

Сега се надявам англичаните да станат световни шампиони и като такива да вземем да ги свалим на земята с едно (1-0) в Сф!

Коментар

• united, така или иначе от отборът, дошъл от 1-ва урна, който и да беше той, повече от точка на собствен терен не можем да очакваме, и за затова и не коментирам много кой се е паднал от там. Конкуренцията ни са останалите отбори, а с англичаните можем само да се порадваме на пълен стадион и празнична атмосфера, а може би и някои от нас да си направят екскурзия до Лондон

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от man_united
                    .ама това са неща повече в сферата на научната фантастика
                    Също както последните три мача
                    За това казвам че е в сферата на научната фантастика!
                    Много ще ви стане късмета да ни нацелвате точно когато сме най-зле!
                    Аз такива мачове на Видич и Евра като онова 1-4 не съм виждал от тогава!
                    Пък и Досена други голове май не отбеляза!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Малко да изместя темата към вчерашния жребий за евроквалификациите
                      Моето мнение е, че групата е поносима, въпреки че изтеглихме "Черния Петър" от пета урна. За сметка на това от втора дойдоха швейцарците, които не са нищо особено, както видяхме в онази контрола с тях в началото на миналата година. Ако нашите се стегнат и направят по-добро представяне от предишната квалификация, не виждам защо да не се преборим с Швейцария и Черна Гора (Уелс ще ядат много бой според мен) за второто място.
                      По-голям **й нямаше как да изтеглим!
                      Айде Англия добре - там освен Х у дома няма какво да дирим.
                      Срещу Швейцарците шансовете са 60-40 за тях (въпреки че се видя в двубоите ЦСКА-Базел каква е разликата), но все пак не е зле.

Само че или от Уелс или от Черна Гора като гост ще паднем, така че задачата като цяло си е доста тежка!
                      Мисля че ще се борим за ТРЕТОТО място в края на краищата!

Коментар

• Очертаха се нещата, наистина

2 претендента за титлата, третото място засега изглежда сигурно за Арсенал, но ако продължат с това представяне, нищо чудно изведнъж да се окажат замесени в другата борба (за ШЛ), откъдето според мен до няколко седмици ще отпаднат Вила, а може би и Тотнъм. При отбелязани 0 гола в пет от последните ти 6 мача и нападение в състав Агбонлахор, Карю и Хески не виждам за каква Шампионска Лига може да става въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                          .ама това са неща повече в сферата на научната фантастика
                          Също както последните три мача
                          Life won't wait for you.

Коментар

• От втора урна имаше много по-страшни варианти, а точно тя е важната. Оттук натам жребият не е извинение, нашите трябва да играят. Черна гора, Уелс - ако нашите загубят точки, а швейцарците - не, проблемът си е в нас.
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Моето мнение е, че групата е поносима, въпреки че изтеглихме "Черния Петър" от пета урна. За сметка на това от втора дойдоха швейцарците, които не са нищо особено, както видяхме в онази контрола с тях в началото на миналата година. Ако нашите се стегнат и направят по-добро представяне от предишната квалификация, не виждам защо да не се преборим с Швейцария и Черна Гора (Уелс ще ядат много бой според мен) за второто място.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              С кой треньор и с кои футболисти питам аз?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• полки, що така се изложихте пак?

аз преди време говорих че имате добър отбор, но нямата шансове за титлата, щото с тези тантели отзаде такъв вятър вее, че няма как да стане работата!

...пък онуи руското пиянде - как изтърва само срещу Чех при 1-0....да гое'...

след този мач спокойно можем да обявим състезанието между "два коня"... верно че останалите могат да объркат работата...например копърите да ни бият с някое 4-1 на театъра на мечтите...ама това са неща повече в сферата на научната фантастика

Коментар

Working...
                                X