IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Ако нашите се стегнат и направят по-добро представяне от предишната квалификация, не виждам защо да не се преборим с Швейцария и Черна Гора (Уелс ще ядат много бой според мен) за второто място.
    Учудвам се, че точно Хакинен, който принципно е по-прагматичен, говори подобни фантастики
    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
      Момчета, верно много бързо забравихте последните мачове на националния ни отбор за световните квалификации... Как падахме от отбори като Кипър.. А оттогава насам и до европейските квалификации няма да се промени нещо осезателно. Ако имахме поне още 2-3 като Бербатов можеше и да "мечтаем", но уви, дори мечтите вече са лукс според мен. Много ми се иска да се класираме, именно заради футболист като Бербатов, но скромното ми мнение е, че ще завършим предпоследни в групата Дано не се окажа права!
      Не бе, Майче..... не вярвам някой от тези, които писахме досега да мисли, че сме фаворити за второто място. Ако играем както в предната квалификация нищо добро не ни чака и ще запишем 6-8 точки, не повече. Просто на мен ми се иска да си повярвам, че няма да повторим същите грешки. Футболистите с малки изключения би трябвало да са същите, но не мога да си представя да играят по-слабо отколкото в мачовете с Кипър и Албания навън или първото полувреме срещу черногорците на Васил Левски. Както се казва, да си помечтаем сега, че като почнат квалификациите, току виж след втория мач сме започнали с оправданията и стягането на отбор за световните квалификации

С две думи, противниците ни (без Англия) са преодолими, стига да играем дисциплинирано и с нужната мотивация.
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Момчета, верно много бързо забравихте последните мачове на националния ни отбор за световните квалификации... Как падахме от отбори като Кипър.. А оттогава насам и до европейските квалификации няма да се промени нещо осезателно. Ако имахме поне още 2-3 като Бербатов можеше и да "мечтаем", но уви, дори мечтите вече са лукс според мен. Много ми се иска да се класираме, именно заради футболист като Бербатов, но скромното ми мнение е, че ще завършим предпоследни в групата Дано не се окажа права!
        Не сме говорили, че ще се класираме!
        Най-вероятно е да не го направим (въпреки че всички се надяваме). И причината няма да е че няма да се представим добре срещу Англия и Швейцария, а заради проблемите ни в мачовете срещу отборите от долните урни (Черна гора и Уелс).

Коментар

да !
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Момчета, верно много бързо забравихте последните мачове на националния ни отбор за световните квалификации... Как падахме от отбори като Кипър.. А оттогава насам и до европейските квалификации няма да се промени нещо осезателно. Ако имахме поне още 2-3 като Бербатов можеше и да "мечтаем", но уви, дори мечтите вече са лукс според мен. Много ми се иска да се класираме, именно заради футболист като Бербатов, но скромното ми мнение е, че ще завършим предпоследни в групата Дано не се окажа права!
            Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Англичаните не можеме и с 0,15:0 да ги биеме дори в София.Останалите също са кофти.Не занбравяйте, че наш'те три коня вече са на по 30 или почти 30.А другите ни коне са куци.
              Ето какво мисли goal.com, за отбора на Англия в квалификациите за Евро 2012:

Euro 2012 Special: What Italy, England, Spain, France, Germany & Holland’s Teams Will Look Like At Euro 2012
              The qualifying draw for Euro 2012 was made yesterday in Warsaw, and Goal.com’s experts get together to predict what the top nation’s starting XI’s could look like in Poland and Ukraine in two-and-a-half year’s time…

Feb 8, 2010 11:01:00 AM

.........................

ENGLAND

England will see a number of players bow out from the international scene in the coming years. David James (39), David Beckham (34), Gary Neville (34) and possibly Rio Ferdinand (31) and Frank Lampard (31) could all hang up their boots in the two years ahead of 2012, or lose their places to younger stars. Manchester City's young goalkeeper Joe Hart - is having a great season on loan to Birmingham and looks well placed to be England's next No.1. He was praised by Capello this week who noted his growing 'confidence'.

Glen Johnson, Ashley Cole and John Terry are all on the right side of 30 currently and are likely to be performing at the top level for a few years to come. Of the young defenders emerging in the Premier League, Bolton's Gary Cahill is well regarded by Fabio Capello - who called him up to the squad last year - and could move to a bigger club in the summer.

The England team could be completely revamped in midfield in the next two years and many young England stars have a chance of getting a place between now and June 2012. Wingers such as Manchester City's Shaun Wright Phillips, Arsenal's Theo Walcott and Aston Villa's Ashley Young will all be pushing for a place but I back Manchester City's Ј7 million signing Adam Johnson to break into the team as looks like the best young left-footed player around.

Aston Villa's James Milner can play on either flank but has been a revelation this season after moving into central midfield. Fabio Capello has called Milner 'the future of England' and should Frank Lampard quit or tire - before Euro 2012, he could fill that attacking midfield berth. Steven Gerrard will probably still be key to England and, as he will be 32, he may move back into central midfield, passing more and marauding less.

There are many younger strikers pushing for a place in the England side currently, including Aston Villa's Gabriel Agbonlahor, West Ham's Carlton Cole whilst promising Under 21 starlets such as Daniel Sturridge of Chelsea and Zavon Hines of West Ham could be in contention for senior caps in the coming years. But Wayne Rooney will only be 26 at Euro 2012 and has the potential to be England's greatest ever striker. Only injury could keep him away from that first team whilst Tottenham's Jermain Defoe is growing in maturity and confidence each season.

(4-4-2) J.Hart (25); G.Johnson (27) – G.Cahill (26) – J.Terry (31) – A.Cole (31); A.Lennon (24) – J.Milner (26) - S.Gerrard (32) - A.Johnson (24); W.Rooney (26) - J.Defoe (29)

Amar Singh

.........................

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Момци,
                Да не сте стоялe по спирките на грацкия транспор с мокри крака ва ????
                Кого ще бием бе ???
                Вий по теуевизията не глейте ле кво играят наште ва ???
                Ас освен некой мъртъф Х не моа си престаа с тоа тренер и състаф...
                не ми липсва пътриотизъм...
                ама напрао ми се реве, кат ге глем наште... !!!
                Баварците те поразглезиха теб
                айде-айде баварци - жив баварец няма в отбора на Байерн Мюнхен!
                Айде Айде... има ...
                че и не един... По сравнение с не кои други клубови, напрао си играем само сн аши играчи...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Момци,
                  Кого ще бием бе ???
                  айде-айде баварци - жив баварец няма в отбора на Байерн Мюнхен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Момци,
                    Кого ще бием бе ???
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Момци,
                      Кого ще бием бе ???

Коментар

• То треньорчете нашето е мечтател...така че и ние покрай него!
                        И да не забравяте да палите по някоя свещ в църквата за благото на националния отбор-все пак "Господ е българин" и ще разбере!

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                          Изобщо не мисля, че англетата ще паднат толкова ниско.Ако от нас се притесняват къде са тръгнали?
                          Манчо за шансовете на Англия з титла съм съгласен.Единствено от Испания се притеснявам /но тях също ще подкрепям като 2 избор по обясними причини /, но това не значи, че ако станат шампиони ще ги биеме после есента.Това първо.И второ - като правят програмата ще видите как нас ще ни изолират и ще ни напрявт най-кофти вариянта.Уелс и шоколадите ще подкрепят Англия при програмата със сигурност.А при нас го няма Вуцата.
                          Греъм, аз за това се надявам...кофти програма..т.е.първи мачове със силните: например откриване срещу Швейцария у дома - те след световното ще са свалили гарда малко...(е треньора им е класик - там Колчо има повече впечатления), но при провал може да го сурнат!
                          Втори мач гостуване на Уелс - бием ги - те освен Белъми, други нямат (добре че Гигс се отказа)!
                          Трети мач - още есента приемаме Англия, които са с 2 победи (Черна гора като гост и Швейцария у дома) и вече се мислят класирани - правим им едно опълчение - и както преди години стигнахме до 1-1 сега пак...или още по-добре 1-0!...

... и продължаваме да мечтаем :-D
                          Това им е хубаво на мечтите.
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

.. и продължаваме да мечтаем :-D
                            Ще те цитирам:"....ама това са неща повече в сферата на научната фантастика..."
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Изобщо не мисля, че англетата ще паднат толкова ниско.Ако от нас се притесняват къде са тръгнали?
                              Манчо за шансовете на Англия з титла съм съгласен.Единствено от Испания се притеснявам /но тях също ще подкрепям като 2 избор по обясними причини /, но това не значи, че ако станат шампиони ще ги биеме после есента.Това първо.И второ - като правят програмата ще видите как нас ще ни изолират и ще ни напрявт най-кофти вариянта.Уелс и шоколадите ще подкрепят Англия при програмата със сигурност.А при нас го няма Вуцата.
                              Греъм, аз за това се надявам...кофти програма..т.е.първи мачове със силните: например откриване срещу Швейцария у дома - те след световното ще са свалили гарда малко...(е треньора им е класик - там Колчо има повече впечатления), но при провал може да го сурнат!
                              Втори мач гостуване на Уелс - бием ги - те освен Белъми, други нямат (добре че Гигс се отказа)!
                              Трети мач - още есента приемаме Англия, които са с 2 победи (Черна гора като гост и Швейцария у дома) и вече се мислят класирани - правим им едно опълчение - и както преди години стигнахме до 1-1 сега пак...или още по-добре 1-0!...

... и продължаваме да мечтаем :-D

Коментар

• Ето какво мисли Капело за нас
                                http://www.monitor.bg/article?id=231763
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X