IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз па мисла, че нашите просто нямат сърце за игра ...
    Качествата са горе-доле налице, ама НЯМА стръв ..
    Може би Марто ... Друг нема...
    А за мен ТОВА е най-важното (не мое сички да имат качествата на Меси и Кака, Роналдо или Рооней)...
    ама да изриеш тревата, , да догониш, да се пребориш...дет се вика - да умреш на терена, но да не загубиш...
    Ицо за тва е НАЙ-ГОЛЕМИЯ (само да не зацикляме за него пълс !!! )... Щото гореше в мача (сешам се за изражението му, като вкарваше в Америка 94 )... Еххххх
    сега имаме просто група талантливи, разглезени, сополиви манекени ...
    ... За тва не вервам да се преборим.. Не че другите са нешо кой знае кво...
    Па и Англия ??? Кво кат са Англия ???
    Ния сме БЪЛГАРИЯ БЕ !!! в мача сме 11 срещу 11 ...
    Ама наште 11са ...
    Уфффф

Бегай, че се изнервИх жестоко...

Ай сиктир !!!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Грую Груев
      ББ:Очаквам тежка битка за второто място в групата между отборите на Англия и Уелс. България ще е първа!
      Е, щом Той го е казал, значи трябва да стане, че иначе...
      Аз смятам, че второто място е запазено за младежкия ни отбор.Англия и Уелс ще се борят за третото място
      В тази връзка кога ли можем да очакваме Витоша (Бистрица), начело с лидера си ББ, да се регистрира като отделна от БФС федерация, да се включи в квалификациите и да започне да побеждава отбори като Англия и Уелс
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
        ББ:Очаквам тежка битка за второто място в групата между отборите на Англия и Уелс. България ще е първа!
        Аз смятам, че второто място е запазено за младежкия ни отбор.Англия и Уелс ще се борят за третото място
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          Аз се чудя как, глупаците от BBC не се скъсаха да Го показват онзи ден.Чух че бил гост на мача: Челси-Арсенал...трябваше основно Него да гледаме :-D
          Щото го объкаха с Мат Деймън
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
            появи се една мома и всички се разциврихте като вдовица за х.й, ама я малко по-мъжката, бре , отбор за чудо и приказ имаме, а вие го оплакахте преди да се е "родил"

Ей, на какво е рекъл най-великият българин за всички времена (да се свети името Му, което не смея да изрека, защото не съм достоен дори да го произнеса):

ББ:Очаквам тежка битка за второто място в групата между отборите на Англия и Уелс. България ще е първа! Разбира се, това е прогнозата на мечтите ми. Няма да е много лесно да се сбъдне, но нашите момчета могат да се борят да я постигнат

Аз се чудя как, глупаците от BBC не се скъсаха да Го показват онзи ден.
            Чух че бил гост на мача: Челси-Арсенал...трябваше основно Него да гледаме :-D

Коментар

• появи се една мома и всички се разциврихте като вдовица за х.й, ама я малко по-мъжката, бре , отбор за чудо и приказ имаме, а вие го оплакахте преди да се е "родил"

Ей, на какво е рекъл най-великият българин за всички времена (да се свети името Му, което не смея да изрека, защото не съм достоен дори да го произнеса):

ББ:Очаквам тежка битка за второто място в групата между отборите на Англия и Уелс. България ще е първа! Разбира се, това е прогнозата на мечтите ми. Няма да е много лесно да се сбъдне, но нашите момчета могат да се борят да я постигнат

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от Maq7
                Момчета, верно много бързо забравихте последните мачове на националния ни отбор за световните квалификации... Как падахме от отбори като Кипър.. А оттогава насам и до европейските квалификации няма да се промени нещо осезателно. Ако имахме поне още 2-3 като Бербатов можеше и да "мечтаем", но уви, дори мечтите вече са лукс според мен. Много ми се иска да се класираме, именно заради футболист като Бербатов, но скромното ми мнение е, че ще завършим предпоследни в групата Дано не се окажа права!
                Не бе, Майче..... не вярвам някой от тези, които писахме досега да мисли, че сме фаворити за второто място. Ако играем както в предната квалификация нищо добро не ни чака и ще запишем 6-8 точки, не повече. Просто на мен ми се иска да си повярвам, че няма да повторим същите грешки. Футболистите с малки изключения би трябвало да са същите, но не мога да си представя да играят по-слабо отколкото в мачовете с Кипър и Албания навън или първото полувреме срещу черногорците на Васил Левски. Както се казва, да си помечтаем сега, че като почнат квалификациите, току виж след втория мач сме започнали с оправданията и стягането на отбор за световните квалификации

С две думи, противниците ни (без Англия) са преодолими, стига да играем дисциплинирано и с нужната мотивация.
                Според мен много трудно ще се доберем до третото място дори. Едиственото сигурно, е че Уелс ще са след нас и ще се борим с Черна Гора за третото място.
                С Бербатов и без него все тая щом има повече от 5 човека от нашето смешно първенство.
                Абе не е ясно колко ще са от родното първенство:

Вратар:...не е ясно кой е май Гошко се отказа от национала, може да викне я малката перука я Кирев от 4-я отбор на Ювентус

Защита: Тунчев(ако се оправи) и Манолев + 2ма от родното първенство (най-вероятно някой от близнаците бекове на Уефски и Цецка, Мишо Венков, и ония дългун от Литекса)

Халфове: Стенли, Мартин, Благо Георгиев, Станислав Ангелов и евентуално племенника на сливенския кмет ( още 1 от БГ първенството )

Нападател: и сам войнът е войн!

т.е. с 2-3 ма от нашето първенство може да се справим...е верно че те ще са слабите звена ама какво да се прави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Момчета, верно много бързо забравихте последните мачове на националния ни отбор за световните квалификации... Как падахме от отбори като Кипър.. А оттогава насам и до европейските квалификации няма да се промени нещо осезателно. Ако имахме поне още 2-3 като Бербатов можеше и да "мечтаем", но уви, дори мечтите вече са лукс според мен. Много ми се иска да се класираме, именно заради футболист като Бербатов, но скромното ми мнение е, че ще завършим предпоследни в групата Дано не се окажа права!
                  Не бе, Майче..... не вярвам някой от тези, които писахме досега да мисли, че сме фаворити за второто място. Ако играем както в предната квалификация нищо добро не ни чака и ще запишем 6-8 точки, не повече. Просто на мен ми се иска да си повярвам, че няма да повторим същите грешки. Футболистите с малки изключения би трябвало да са същите, но не мога да си представя да играят по-слабо отколкото в мачовете с Кипър и Албания навън или първото полувреме срещу черногорците на Васил Левски. Както се казва, да си помечтаем сега, че като почнат квалификациите, току виж след втория мач сме започнали с оправданията и стягането на отбор за световните квалификации

С две думи, противниците ни (без Англия) са преодолими, стига да играем дисциплинирано и с нужната мотивация.
                  Според мен много трудно ще се доберем до третото място дори. Едиственото сигурно, е че Уелс ще са след нас и ще се борим с Черна Гора за третото място.
                  С Бербатов и без него все тая щом има повече от 5 човека от нашето смешно първенство.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                    Имаме нужда и от треньор, който има за визия нещо по разлиано от:"В наказателното ни поле Бербатов се преборва за висока топка и подава на Бербатов.Той преминава центъра и подава гълъг пас по крилото на спринтиращия Бербатов.Следва финт и центриране към Бербатов около точката за дузпа."
                    Да не съм те чул да говориш така за Мърльото
                    E няма как да си ме чул да говоря.Видял си че пиша Мърлиньо е добър треньор но не е за националния
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Имаме нужда и от треньор, който има за визия нещо по разлиано от:"В наказателното ни поле Бербатов се преборва за висока топка и подава на Бербатов.Той преминава центъра и подава гълъг пас по крилото на спринтиращия Бербатов.Следва финт и центриране към Бербатов около точката за дузпа."
                      Да не съм те чул да говориш така за Мърльото

Коментар

• Имаме нужда и от треньор, който има за визия нещо по разлиано от:"В наказателното ни поле Бербатов се преборва за висока топка и подава на Бербатов.Той преминава центъра и подава гълъг пас по крилото на спринтиращия Бербатов.Следва финт и центриране към Бербатов около точката за дузпа."
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Дано!!!
                          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Просто на мен ми се иска да си повярвам, че няма да повторим същите грешки. Футболистите с малки изключения би трябвало да са същите, но не мога да си представя да играят по-слабо отколкото в мачовете с Кипър и Албания навън или първото полувреме срещу черногорците на Васил Левски.
                            На мен пък не ми се вярва да играят по-силно за съжаление
                            Имаме футболисти с качества в този отбор (далеч са от 11 броя разбира се), които могат да играят по-добре, отколкото го направиха в предишната квалификация. И от Бербатов сме виждали много по-силни мачове, и от Стилян... Мартин игра след втора тежка контузия на коляното и нямаше как да очакваме да е във форма, но напоследък има добри включвания за клубния си отбор. Благой Георгиев не игра лошо в предишния цикъл, на Манолев също се възлагат надежди. Не знам само какви решения биха могли да се намерят в защита, защото там е черна дупка... и все пак ще си остана с надеждите поне до първия провал. Дано този път аз се окажа прав, а не вие

Коментар

• Не ни трябват още хора като Бербатов, за да се класираме. Швейцарците нямат нито един като него. Нито гърците, нито словенците, нито словаците. Трябва ни по-добра организация, но тук темата вече задълбава....
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Просто на мен ми се иска да си повярвам, че няма да повторим същите грешки. Футболистите с малки изключения би трябвало да са същите, но не мога да си представя да играят по-слабо отколкото в мачовете с Кипър и Албания навън или първото полувреме срещу черногорците на Васил Левски.
                                На мен пък не ми се вярва да играят по-силно за съжаление
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X