IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat
    Първоначално изпратено от man_united
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Май и аз като Хаки ще трябва да си ревизирам супер-оптимистичното мнение че имаме някакъв шанс за 2то място в евро-квалификационната група!
    С такава игра няма да можем да вземем и една точка при гостуванията си!
    Можем да бием някой навън само по случайност
    Вечерта след мача с Уелс, в най-близката кръчма...където се борим с мъката от загубата :-D
    Тъкмо може да се засечете с момчетата от отбора
    Явно не си ме разбрал...под ние имах предвид "момчетата от отбора"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Май и аз като Хаки ще трябва да си ревизирам супер-оптимистичното мнение че имаме някакъв шанс за 2то място в евро-квалификационната група!
      Вечерта след мача с Уелс, в най-близката кръчма...където се борим с мъката от загубата :-D
      Тъкмо може да се засечете с момчетата от отбора

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Май и аз като Хаки ще трябва да си ревизирам супер-оптимистичното мнение че имаме някакъв шанс за 2то място в евро-квалификационната група!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
              На мен ми хареса как след като малоумният коментатор каза, че силата на Иван Иванов била играта във въздуха с глава, 2-та гола дойдоха точно след неговата "невероятна" игра във въздуха с тези полски "исполини"

Преди няколко седмици имаше някои доста оптимистични изказвания тук в тази тема от някои от участниците... Сигурно сега им се е охладил ентусиазма малко
              Ами добра си беше играта - изведе нападателя на Полша на чиста позиция и докато се приземяваше на земята остави другия ( с който скачаше) да му направи 10 метра разлика и да може да си вкара спокойно!

Най-хубавото в този мач беше, че аз поне не се мъчих да го гледам до края!
              При 2-0 просто си легнах и сега съм доволен че съм си спестил още 30 минути мъка!!!

Коментар

• На мен ми хареса как след като малоумният коментатор каза, че силата на Иван Иванов била играта във въздуха с глава, 2-та гола дойдоха точно след неговата "невероятна" игра във въздуха с тези полски "исполини"

Преди няколко седмици имаше някои доста оптимистични изказвания тук в тази тема от някои от участниците... Сигурно сега им се е охладил ентусиазма малко
                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Ей тва се казва национален отбор!
                  Треперете англичани, швейцарци, уелсци, черногорци и друга подобна сган ритни топковци!
                  На бавноразвиващите се коментатори им хареса второто полувреме?!?!?

Даже единият през цялото време се опитваше да ни внуши колко по-добра е играта без Бербатов без да му споменава името директно. Аман от "специалисти" с дребни, завистливи душици

Аз се чудя как така, при положение, че нямаме повече от двама смислени централни полузащитници (Стенли и Ангелов), единият от тя беше върнат да играе централен защитник, вместо да се извика такъв, който си играе на тази позиция. За Тунчев знаем, че не е в кондиция (тия дърводелци в Чемпиъншип му взеха здравето), но защо един Асен Караславов, който е един от най-добрите в немски, макар и втородивизионен, отбор така и не успява да помирише повиквателна, но пък доскоро се викаха столетници, подвизаващи се в Япония или на резервната скамейка на Левски

Снощи видяхме как изглеждаме срещу отбор под средното европейско ниво. Аз промяна в сравнение с предишните квалификации не видях и май ще се наложи да си ревизирам оптимистичните изказвания след жребия за евроквалификациите
                  Начи,
                  и аз с некво мазохистично постоянство вчера изгледах целее мач...
                  ... Баси..
                  Аз не видех НИЩО от страна нашия "отбор" ...
                  Придлагам просто да се затвори тоя панаир... Просто няма смисъл..
                  За какво е тая пародия...
                  Играчи, умения, желание, тренер, ръководство...
                  НИЩО ... (предполагам, че не разбирам колкото лизача от телевизора, дето некъде видя нещо свестно от белия отбор вчера.. ама той човечеца си вади хляба... )
                  Недейте харчи парите залудо бе ора...
                  Те преди мача, шели да преговарят за еветуалните премии при класиране...
                  КВИ ПРЕМИИ БЕ, БЕЗДАРНИЦИ ??? ПАРИТЕ СА ВИ МАЛКО ???
                  МАРШ ВЪН !!!
                  Изкарвай си парите където си, гушкайте си фолк бомбите и да не съм ви чул повече..
                  НЕЩАСТНИЦИ !!!
                  Абе вие мача хубаво сте го гледали,ама ако бяхте и слушали Вальо Михов можеше и да ви попросветне .Макар и чорбар от него може много да се научи.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Треперете англичани, швейцарци, уелсци, черногорци и друга подобна сган ритни топковци!

Даже единият през цялото време се опитваше да ни внуши колко по-добра е играта без Бербатов без да му споменава името директно. Аман от "специалисти" с дребни, завистливи душици

Аз се чудя как така, при положение, че нямаме повече от двама смислени централни полузащитници (Стенли и Ангелов), единият от тя беше върнат да играе централен защитник, вместо да се извика такъв, който си играе на тази позиция. За Тунчев знаем, че не е в кондиция (тия дърводелци в Чемпиъншип му взеха здравето), но защо един Асен Караславов, който е един от най-добрите в немски, макар и втородивизионен, отбор така и не успява да помирише повиквателна, но пък доскоро се викаха столетници, подвизаващи се в Япония или на резервната скамейка на Левски

Снощи видяхме как изглеждаме срещу отбор под средното европейско ниво. Аз промяна в сравнение с предишните квалификации не видях и май ще се наложи да си ревизирам оптимистичните изказвания след жребия за евроквалификациите
                    Начи,
                    и аз с некво мазохистично постоянство вчера изгледах целее мач...
                    ... Баси..
                    Аз не видех НИЩО от страна нашия "отбор" ...
                    Придлагам просто да се затвори тоя панаир... Просто няма смисъл..
                    За какво е тая пародия...
                    Играчи, умения, желание, тренер, ръководство...
                    НИЩО ... (предполагам, че не разбирам колкото лизача от телевизора, дето некъде видя нещо свестно от белия отбор вчера.. ама той човечеца си вади хляба... )
                    Недейте харчи парите залудо бе ора...
                    Те преди мача, шели да преговарят за еветуалните премии при класиране...
                    КВИ ПРЕМИИ БЕ, БЕЗДАРНИЦИ ??? ПАРИТЕ СА ВИ МАЛКО ???
                    МАРШ ВЪН !!!
                    Изкарвай си парите където си, гушкайте си фолк бомбите и да не съм ви чул повече..
                    НЕЩАСТНИЦИ !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Срещу полския Меси по десния фланг как да не се уплашиш!?!
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ей тва се казва национален отбор!

Коментар

• На мен ми е любобитно да видя на балета печалбата за 2009
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Не знаех, че обороцията определя кой е най-богат...
                              Ужас ...
                              Тези класации нищо не значат, защото ако се погледне като едно нормално предприятие всичките са си фалирали от всякъде!

Коментар

• Не знаех, че обороцията определя кой е най-богат...
                                Ужас ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X