IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Вълчо-34
    То и акциите на Лил днес ще скочат :-(
    Баси вратарчето извадихме....баси защитата, баси нападението...
    Мани...
    Баси треньора .....Вратарчето най малко вина има Вълчо.Ма другите са за бой.Най вече мегЪзвездите.
    Направи ли ти впечатление колко изнервен беше Торес и снощи и срещу Уигън? Според мен шансовете да остане и след този сезон са минимални А Стиви играе на нивото на всяко средностатистическо британско дърво, което до скоро не беше характерно за него
    Нещата вече добиват очертания.Вече мислят за световното и вероятно следващата оферта от Ман Шити ще я приемат.Може и за добре да е.Нови треньор ще има пари да изгради нов отбор, който да не зависи от един играч и неговото настроение.А и дълговете ще намалеят.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Еее, стига бе, топката пътува половин час до вратата, се можеше да се премести.
      А тренера.. Къв тренер кви пет лева... Добре, че не са го отстреляли още...
      Па то при Улие-то бехме по-добре, едва ли не.. може би...
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от Вълчо-34
        Мани...
        Баси треньора .....Вратарчето най малко вина има Вълчо.Ма другите са за бой.Най вече мегЪзвездите.
        Направи ли ти впечатление колко изнервен беше Торес и снощи и срещу Уигън? Според мен шансовете да остане и след този сезон са минимални А Стиви играе на нивото на всяко средностатистическо британско дърво, което до скоро не беше характерно за него
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
          Мани...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
            Мани...
            Тези дни е добре да си инвестирал на френската борса май!

Коментар

• То и акциите на Лил днес ще скочат :-(
              Мани...
              И това ще мине ...

Коментар

• Акциите на "Лион" скочиха с 10% на борсата в Париж

dnevnik.bg

Акциите на "Лион" на борсата в Париж са скочили с 9.5% след отстраняването на "Реал" (М) в Шампионската лига, съобщава "Експансион".

За последния месец цената на акциите на клуба се е увеличила с около 37%. Специалистите го обясняват с победата с 1:0 над белите у дома, както и с подобреното представяне на отбора във френската Лига 1.

"Лион" няма загуба в първенството през 2010 г., като последното му поражение е от декември. В момента отборът е четвърти на две точки от водача "Бордо".

Стойността на всички акции на "Лион" на борсата вече е над 114 млн. евро. Французите очакват следващия петък жребия за четвъртфиналите в Шампионската лига.

Съвсем различно е положението в "Реал" (М), където вече смятат какви ще са пропуснатите ползи. Ако беше спечелил Шампионската лига, отборът можеше да спечели около 60-70 млн. евро от наградния фонд, телевизионни права, продажба на билети и фланелки, показват проучванията.

Коментар

• http://www.novsport.com/news84949_1024.html

как ли са преглъщали жадно тези дето ги препратиха едно хубаво вчера

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                      ха-ха!
                      греъм от къде я намери тази снимка - много забавна е...трябва да призная!!!
                      gol.bg
                      Life won't wait for you.

Коментар

• ха-ха!
                        греъм от къде я намери тази снимка - много забавна е...трябва да призная!!!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• хайде сега, пак сте започнали да си мерите пи.ките, без да намесите големите батковци - Колеца и аз Аз имам 41 точки в комерсиалната (не знам що хич не я коментирате нея, пък и малко хора се вклчяихме), на която вече води на Колеца ( с малко, но завинаги) и то при положение, че имам играч с отрицателен актив, а двама от тези дето ги купих специално, за да ми играят не ги пуснаха (моя си грешка), пък това, че онова черното Кану вкара, та ми преееба още точки, даже и няма да го коментиргам, дет се вика. Плюс това в нормалната лига (дето всички все за нея мрънкате, пък аз почти не и отделям внимание, щото сблъсъка с Колеца е титанически, а и там всички започнахме с равен старт и е много по-честно) съм на трето място, на само 20-на точки след Бенджи, закс и звездния принц , а стартирах едва от 4-я кръг - дет се вика, като ми стигнете до ку.., това де класирането, тогава пак ще си говорим
                            П.С. А лека грешка, гледам, че полки има 46 точки този кръг, та значи сред всичките 20-на отбора съм трети за кръга след Колчо и Полки.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              и да имат по минус 800 точки :lol:
                              Не що си Убъркал рейса.Ти си на - 1282 точки
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Нека играта да е честна - сега съм вкарал 2-3 дето ще ритат в два мача - все ще донесат някоя точка повече!!!

Коментар

Working...
                                X