Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Вълчо-34То и акциите на Лил днес ще скочат :-(
Баси вратарчето извадихме....баси защитата, баси нападението...
Мани...А Стиви играе на нивото на всяко средностатистическо британско дърво, което до скоро не беше характерно за него
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Акциите на "Лион" скочиха с 10% на борсата в Париж
dnevnik.bg
Акциите на "Лион" на борсата в Париж са скочили с 9.5% след отстраняването на "Реал" (М) в Шампионската лига, съобщава "Експансион".
За последния месец цената на акциите на клуба се е увеличила с около 37%. Специалистите го обясняват с победата с 1:0 над белите у дома, както и с подобреното представяне на отбора във френската Лига 1.
"Лион" няма загуба в първенството през 2010 г., като последното му поражение е от декември. В момента отборът е четвърти на две точки от водача "Бордо".
Стойността на всички акции на "Лион" на борсата вече е над 114 млн. евро. Французите очакват следващия петък жребия за четвъртфиналите в Шампионската лига.
Съвсем различно е положението в "Реал" (М), където вече смятат какви ще са пропуснатите ползи. Ако беше спечелил Шампионската лига, отборът можеше да спечели около 60-70 млн. евро от наградния фонд, телевизионни права, продажба на билети и фланелки, показват проучванията.
Коментар
-
http://www.novsport.com/news84949_1024.html
как ли са преглъщали жадно тези дето ги препратиха едно хубаво вчера
Коментар
-
хайде сега, пак сте започнали да си мерите пи.ките, без да намесите големите батковци - Колеца и азАз имам 41 точки в комерсиалната (не знам що хич не я коментирате нея, пък и малко хора се вклчяихме), на която вече води на Колеца ( с малко, но завинаги) и то при положение, че имам играч с отрицателен актив, а двама от тези дето ги купих специално, за да ми играят не ги пуснаха (моя си грешка), пък това, че онова черното Кану вкара, та ми преееба още точки, даже и няма да го коментиргам, дет се вика. Плюс това в нормалната лига (дето всички все за нея мрънкате, пък аз почти не и отделям внимание, щото сблъсъка с Колеца е титанически, а и там всички започнахме с равен старт и е много по-честно) съм на трето място, на само 20-на точки след Бенджи, закс и звездния принц
, а стартирах едва от 4-я кръг - дет се вика, като ми стигнете до ку.., това де класирането, тогава пак ще си говорим
П.С. А лека грешка, гледам, че полки има 46 точки този кръг, та значи сред всичките 20-на отбора съм трети за кръга след Колчо и Полки.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар