Бат маранди, виждам, че има промяна в теб - вече си започнал да давая линкове и стистики, но за съжаление забравяш какво е писано по тази тема само преди 1 седмица
Въпросната статистика я гледахме и съм ви пуснал още една в подкрепа на моето твърдение, аименно: Левски е по-добър от цска в България и Европа в годините след падането на комунизма до сега. Забележи, че не ви оспорваме, че сте по-добри overall, а само за този период, защото искаме да докажем (и го правим на базата на стаистиките на уефа, като под уефа не се разбира купата на уефа, а федерацията уефа
), че condicio sine qua non (или условие без което не може, ако не си запознат с правните термини) за вашите успехи е бил комунизма!!! Ето това е основната ни теза. Още веднъж повтарям - цска е по-добър от Левски ш годините преди падането на комунизма, както и в цчлостната статистик от създаването си досега, но това се дължи на един режим, след падането на който Левски е по-добър и в Европа (болната ви тема) и в Бг. Кратко и ясно.
А това:
Просто няма как да вярно (бе оспорвам, че цска са преди нас, а цитата ти с това как са изчислени точките), най-малкото защото Левски има победа и равен над Щутгарт в КЕШ и само заради тези 2 мача би следвало има 12 точки, а общите ни са 16 - wtf??? просто си проверявай източниците, че става смешно с подобни твърдения 

А като видите резултата утре, ще ми е много интересно с какво ще се оправдавате

Първоначално изпратено от Грую Груев
Първоначално изпратено от marandi

А като видите резултата утре, ще ми е много интересно с какво ще се оправдавате

Коментар