IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi
    Първоначално изпратено от man_united
    Първоначално изпратено от mussi
    Юнайтед никога не е излизал краен победител в този двубой - има значение
    Все някога трябва да излезе - нали?!?
    Плаче ми се До 30-тата мин трябваше да водим 3:0 и всичко отдавна да е приключило.После този нелеп/нещастен - и аз нямам думи за този гол.Колкото и да го пробва Скоулс никога няма да успее да пропусне топката с десния си крак по този меко казано куц начин.При 2:1 всичко вече беше ясно Дано поне юнайтед отидат на финал,че да не ме е яд...
    Верно е че началото беше трагично за Юнайтед - но и гола на Роналдиньо си беше малко късметлийски - слаб удар, но рикошета излъга вратаря!
    Иначе през второто полувреме росонерите направо се сринаха - не знам защо така се разви мача!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Първоначално изпратено от mussi
      Юнайтед никога не е излизал краен победител в този двубой - има значение
      Все някога трябва да излезе - нали?!?
      Плаче ми се До 30-тата мин трябваше да водим 3:0 и всичко отдавна да е приключило.После този нелеп/нещастен - и аз нямам думи за този гол.Колкото и да го пробва Скоулс никога няма да успее да пропусне топката с десния си крак по този меко казано куц начин.При 2:1 всичко вече беше ясно Дано поне юнайтед отидат на финал,че да не ме е яд...
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Колчо, няма ли да ни предоставиш една разстановка на днешния мач:
        как баварската машина ще мачка скуадрата-виола?

ПП Гледай колко поста написах аз вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Берлусконитата нямат никакъв шанс.Ако на манчовците им трябваше в тоя мач 1:5 щяха да си го вземат.Повечето от жабарите изпокапаха накрая и едвам се движеха как да се противопоставят?4:1 в реванша.И 3:0 за балерините срещу Лион.
          И аз очаквам балерините да разгромят Лион у дома, но много се израдвах вчера как им натриха носовете!
          А Ман Ю - Милан може да свършат едно миролюбиво 1-1, въпреки че ако Милан първи вкара имат някаква мънинка надежда за 0-2...аз лично не вярвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
            Ти пък сега, третия гол, Милан бяха умрели вече...после повъзкръснаха за малко.
            Ама да видим довечера Фирензе, дано поднесат някоя изненада
            Е къ жа са биле умреле бе ? Глеш Кларънс къф убаф гол забоде ???
            Друг е въпросъ, чи май той требваше да влезе оше на полувремето...
            Както и да е ... Червенее къртон, мисла че ше натежи на Ол Трафор ... тоа е ценен за отбора (за разлика от нашто мче )... лошава ралта зъ Манчо...
            Ако довечера подходим максимално концентрирано и сериозно, мисла че ша надвием Филорентинци ... Лиготия и подценяане могат да всложнят нешата за реванша на батуша... Ша видим...
            Аз са надяам да решим крайния изхот оше на Алеанс Арена...
            Напрет Машинааа !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Първоначално изпратено от hah
              ... , а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач ...
              НалЕ ?
              особено таа комбинация за третие гол ...
              Аре ся приказки...
              Ти пък сега, третия гол, Милан бяха умрели вече...после повъзкръснаха за малко.
              Ама да видим довечера Фирензе, дано поднесат някоя изненада
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Берлусконитата нямат никакъв шанс.Ако на манчовците им трябваше в тоя мач 1:5 щяха да си го вземат.Повечето от жабарите изпокапаха накрая и едвам се движеха как да се противопоставят?4:1 в реванша.И 3:0 за балерините срещу Лион.
                Life won't wait for you.

Коментар

... , а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач ...
                  НалЕ ?
                  особено таа комбинация за третие гол ...
                  Аре ся приказки...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Егати отбора, вкарал 10 автогола в премиършип, сега пък гол с опорния крак. Много ме дразнят вече. Милан играят, правят шоу, а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач и вкарват три гола
                    Шоуто тръгна след гол с рикошет на Роналдиньо!
                    Верно по-смешен гол от този на Скоулс не съм виждал, но според мен и двата отбора играха слабо в защита! Ман Ю си вкара положенията, а Милан не успя!..пък и беше време червените дяволи да се преборят с Милан...след 50 години неуспешни опити!

Коментар

• Егати отбора, вкарал 10 автогола в премиършип, сега пък гол с опорния крак. Много ме дразнят вече. Милан играят, правят шоу, а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач и вкарват три гола
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Първоначално изпратено от Hakkinen
                        От двата мача очаквам Милан и Реал да не загубят
                        Хаки, с такива "сигурни" мачове затрих 2-3 сметки при онлайн букмейкърите ми!!!
                        Което си е истина, истина е Снощи нямаше как да се размина с истината повече от това. За тази вечер очаквам победа на Байерн и под 2.5 гола на Порто-Арсенал. Може да го използвате като tip и да ги заложите наобратно
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          От двата мача очаквам Милан и Реал да не загубят
                          Хаки, с такива "сигурни" мачове затрих 2-3 сметки при онлайн букмейкърите ми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            По предварителна информация, ще бъде резерва. Дано има 2 гола за Милан още през първото полувреме, за да го пуснат на почивката
                            То и да няма предварителна информация се видя, че САФ залага на 4-5-1(Рууни) във важните мачове и 4-4-2(Рууни и Бербатов) в мачове срещу слабаците от Премиершип окопани около наказателното си поле!!!

Коментар

• По предварителна информация, ще бъде резерва. Дано има 2 гола за Милан още през първото полувреме, за да го пуснат на почивката
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Дано нашето момче да поиграе Най-голямата фенка на Милан съм, но в този мач ще викам за Ман Ю заради Бербатов Искам да го видя с купата на CL, това е
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X