If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Юнайтед никога не е излизал краен победител в този двубой - има значение
Все някога трябва да излезе - нали?!?
Плаче ми се До 30-тата мин трябваше да водим 3:0 и всичко отдавна да е приключило.После този нелеп/нещастен - и аз нямам думи за този гол.Колкото и да го пробва Скоулс никога няма да успее да пропусне топката с десния си крак по този меко казано куц начин.При 2:1 всичко вече беше ясно Дано поне юнайтед отидат на финал,че да не ме е яд...
Верно е че началото беше трагично за Юнайтед - но и гола на Роналдиньо си беше малко късметлийски - слаб удар, но рикошета излъга вратаря!
Иначе през второто полувреме росонерите направо се сринаха - не знам защо така се разви мача!
Юнайтед никога не е излизал краен победител в този двубой - има значение
Все някога трябва да излезе - нали?!?
Плаче ми се До 30-тата мин трябваше да водим 3:0 и всичко отдавна да е приключило.После този нелеп/нещастен - и аз нямам думи за този гол.Колкото и да го пробва Скоулс никога няма да успее да пропусне топката с десния си крак по този меко казано куц начин.При 2:1 всичко вече беше ясно Дано поне юнайтед отидат на финал,че да не ме е яд...
Берлусконитата нямат никакъв шанс.Ако на манчовците им трябваше в тоя мач 1:5 щяха да си го вземат.Повечето от жабарите изпокапаха накрая и едвам се движеха как да се противопоставят?4:1 в реванша.И 3:0 за балерините срещу Лион.
И аз очаквам балерините да разгромят Лион у дома, но много се израдвах вчера как им натриха носовете!
А Ман Ю - Милан може да свършат едно миролюбиво 1-1, въпреки че ако Милан първи вкара имат някаква мънинка надежда за 0-2...аз лично не вярвам!
Ти пък сега, третия гол, Милан бяха умрели вече...после повъзкръснаха за малко.
Ама да видим довечера Фирензе, дано поднесат някоя изненада
Е къ жа са биле умреле бе ? Глеш Кларънс къф убаф гол забоде ???
Друг е въпросъ, чи май той требваше да влезе оше на полувремето...
Както и да е ... Червенее къртон, мисла че ше натежи на Ол Трафор ... тоа е ценен за отбора (за разлика от нашто мче )... лошава ралта зъ Манчо...
Ако довечера подходим максимално концентрирано и сериозно, мисла че ша надвием Филорентинци ... Лиготия и подценяане могат да всложнят нешата за реванша на батуша... Ша видим...
Аз са надяам да решим крайния изхот оше на Алеанс Арена...
Напрет Машинааа !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Берлусконитата нямат никакъв шанс.Ако на манчовците им трябваше в тоя мач 1:5 щяха да си го вземат.Повечето от жабарите изпокапаха накрая и едвам се движеха как да се противопоставят?4:1 в реванша.И 3:0 за балерините срещу Лион.
Егати отбора, вкарал 10 автогола в премиършип, сега пък гол с опорния крак. Много ме дразнят вече. Милан играят, правят шоу, а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач и вкарват три гола
Шоуто тръгна след гол с рикошет на Роналдиньо!
Верно по-смешен гол от този на Скоулс не съм виждал, но според мен и двата отбора играха слабо в защита! Ман Ю си вкара положенията, а Милан не успя!..пък и беше време червените дяволи да се преборят с Милан...след 50 години неуспешни опити!
Егати отбора, вкарал 10 автогола в премиършип, сега пък гол с опорния крак. Много ме дразнят вече. Милан играят, правят шоу, а Юнайтед имат три комбинации, които редуват до побъркване цял мач и вкарват три гола
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Хаки, с такива "сигурни" мачове затрих 2-3 сметки при онлайн букмейкърите ми!!!
Което си е истина, истина е Снощи нямаше как да се размина с истината повече от това. За тази вечер очаквам победа на Байерн и под 2.5 гола на Порто-Арсенал. Може да го използвате като tip и да ги заложите наобратно
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
По предварителна информация, ще бъде резерва. Дано има 2 гола за Милан още през първото полувреме, за да го пуснат на почивката
То и да няма предварителна информация се видя, че САФ залага на 4-5-1(Рууни) във важните мачове и 4-4-2(Рууни и Бербатов) в мачове срещу слабаците от Премиершип окопани около наказателното си поле!!!
Коментар