Първоначално изпратено от mussi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenНа книга Милан притежават по-добрите футболисти като единици: Роналдиньо, Пато, Гатузо, Бекъм, Пирло.... от другата страна имаме само един Рууни, който блести и може би ван дер Сар и Гигс, но пък Юнайтед изглеждат много по-солидно като отборна игра. Все пак да си припомним последнят сблъсък между Юнайтед и Милан в ШЛ, когато в мача на Сан Сиро Милан размаза Юнайтед с 3:0. Според мен мачът ще е равностоен, с малко голове и Милан няма да загубят...
Този сезон може да се намери някаква прилика в играта на росонерите и артилеристите!
Не искам да припомням как завърши всичко, но в момента Fletcher, Scholes, Nani, Carrick, Valencia изглеждат доста по-впечатляващо като представяне от Gattuso, Ambrosini, Pirlo, Ronaldinho /копнато от гоал.ком/!
Коментар
-
На книга Милан притежават по-добрите футболисти като единици: Роналдиньо, Пато, Гатузо, Бекъм, Пирло.... от другата страна имаме само един Рууни, който блести и може би ван дер Сар и Гигс, но пък Юнайтед изглеждат много по-солидно като отборна игра. Все пак да си припомним последнят сблъсък между Юнайтед и Милан в ШЛ, когато в мача на Сан Сиро Милан размаза Юнайтед с 3:0. Според мен мачът ще е равностоен, с малко голове и Милан няма да загубят..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от polkiфен съм на МИЛАН , но имам предчуствие, че довечера ще загубим или най-много ще завършим на равно
манчо ще излезнат само с един нападател в лицето на руни и на контри ще решат мача още първото полувреме
не е препоръка - звездите ми говорят
моите звезди ми говорят подобни работи...мисля че мача ще завърши 0-0 или 0-1!
FORZA MILAN !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiфен съм на МИЛАН , но имам предчуствие, че довечера ще загубим или най-много ще завършим на равно
манчо ще излезнат само с един нападател в лицето на руни и на контри ще решат мача още първото полувреме
не е препоръка - звездите ми говорят
моите звезди ми говорят подобни работи...мисля че мача ще завърши 0-0 или 0-1!
Коментар
-
Котоошу се ожени в Токио
Снимка: EPA/FRANCK ROBICHON/БГНЕС
14.02.2010
SPORTNI.bg
Най-известният български сумист Калоян Махлянов-Котоошу се ожени днес за японката се Асако Андо в Токио, съобщи БТА.
Сватбеният ритуал стартира в храм "Мейджи Джингу", след което младоженците посетиха и християнска църква.
На тържеството, което се състоя в хотел "Токио", присъстваха около 600 гости, сред които и единственият действащ йокозуна Хокухо.
Кумът на Махлянов и президент на БФСумо Петър Стоянов прочете приветствие от президента на България Георги Първанов и подари картина от името на държавния глава.
Младата двойка планира след време да направи сватба и в България.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
"Милан" е продал билети за 3.7 млн. евро за мача с "Манчестър юнайтед"
dnevnik.bg
Домакинството на "Милан" на "Манчестър юнайтед" от осминафиналите на Шампионската лига се оказва доста изгодно от финансова гледна точка. "Росонерите" разпродадоха пълния капацитет на "Сан Сиро" за този двубой и приходите им само от продажба на билети са 3.76 млн. евро.
Отделно червено-черните очакват сериозни постъпления от реклама и продажба на фен-артикули около този двубой. Техният размер обаче не се разкрива.
Според статистиката преди голямото дерби на осминафиналите, фаворит е именно "Милан". Италианците никога не са губили на "Сан Сиро" от "Манчестър юнайтед" и никога не са били отстранявани от този съперник в елиминационната фаза.
"Това е голямото предимство на "Милан". Противникът ни има много опит в такива мачове, но и ние също. Очаквам да се получи страхотен двубой", заяви мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън.
Според английските медии, българският нападател на "Юнайтед" Димитър Бербатов се очаква да започне срещата на резервната скамейка. За Милано не пътуваха заради травми ветеранът Райън Гигс и бранителят Неманя Видич.
Коментар
-
Никой не спори че сегашния Лион е по-слаб!
Само трябва да отбележим че Х-години подред те продаваха най-добрите си футболисти в чужбина, вземаха останалото най-добро във Франция (както правят хората на бате Колчо) и пак ставаха шампиони.
Накрая вече се отегчиха до безобразие и оставиха Бордо да вземат титлата, но като гледах новите - Бастош, Пянич (дето не бях ги чувал) има доста хляб в тях!
Реал ще излязат с голямо самочувствие и това може да им изиграе лоша шега!
Все пак съм почти сигурен че ще си оправят нещата в реванша, но днес ще е интересно как ще се развие мача...мисля че той ще е по-интересния и интригуващ от двата...разбира се и с повечето голове!
Коментар
-
Така е, но между онзи Лион и този в момента има много голяма разлика! В домашното си първенство се представят посредствено, трудно печелят, дори и на собствения си стадион (справка последния им мач срещу Ланс, който взеха с късен гол и без да превъзхождат особено), а в ШЛ имаха късмета да са в група с най-слабият отбор (Дебрецен) и Ливърпул, които по онова време бяха в състояние на свободно падане (а и имаха късмета да вкарат в 90-тата минута на двата си мача с Пуул).
Не знам с каква нагласа ще излязат Реал, но ако на всяка цена търсят победата още в този мач, мисля, че ще спечелят. Роналдо ще е титуляр, което, имайки предвид резултатите им през сезона, се оказва от много голямо значение за играта им."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedБрей - никой не коментира страхотната футболна вечер, която ни чака днес:
Милан - Ман Юнайтед по ПроБГ
Лион - Реал Мадрид по Диема... ще скърша дистанционното май!
От двата мача очаквам Милан и Реал да не загубят
...Те и двата отбора ще излязат с 4-5-1 и ще е голяма навалица в центъра!!!
А за Лион-Реал мача е "троен"! Въпреки че тази година балерините са много по-силни на Стад Жерлан са с абонамент :-D
Коментар
Коментар