IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Домакинствата на "Манчестър юнайтед" са най-посетените в Европа

Английският шампион "Манчестър юнайтед" има най-високата средна посещаемост на домакинските си мачове за изминалия сезон. Средно по 75 304 зрители са присъствали на домакинствата на "червените дяволи".

Тази посещаемост е почти 100% от капацитета на "Олд Трафорд". Стадионът на английския шампион побира 76 212 фенове, но има буферни зони за привържениците на гостуващите отбори.

Втори в тази класация е германският "Борусия" (Дортмунд). Въпреки нетолкова убедителните резултати на европейския клубен шампион от 1997 г., всяко негово домакинство се посещава средно от 74 748 души. Капацитетът на "Сигнал Идуна парк" е за 80 552 зрители.

Най-успешният отбор в Европа за миналата година "Барселона" е третият с най-висока средна посещаемост в Европа. На домакинските мачове на каталунците са присъствали средно по 71 045 зрители, при капацитет на "Ноу камп" от 98 772 седящи места.

Първата петица се допълва от "Реал" (Мадрид) и "Байерн". Най-представени в Топ 20 са германските отбори - общо девет.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
      Старият джедай се чуди каква е тази фентъзи лига та предизвиква такъв екшън?И може ли да се присъединя към вас?Освен ако не плашите от Силата
      Някой ще сподели ли на стария джедай как може да присъедини отбора си към лигата?
      manage leagues -> Join
      Това го видях но иска парола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
        Старият джедай се чуди каква е тази фентъзи лига та предизвиква такъв екшън?И може ли да се присъединя към вас?Освен ако не плашите от Силата
        Някой ще сподели ли на стария джедай как може да присъедини отбора си към лигата?
        manage leagues -> Join

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от man_united
            Много си усмихнат, но ние сме в борбата за 4 купи!
            Ливърпул е извън борбата за Карлинг, за първенството и 90% извън елиминациите в Шампионската лига (??? каква шампионска лига като 20 години не са били шампиони ?? ? ама нейсе)!

Сега ви остава ФА и регионалното състезание с Евертън кой ще спечели повече точки!
            Как точно ги сметна тези проценти?
            http://www.uefa.com/competitions/ucl...ngs/index.html

Коментар

Ливърпул е извън борбата за Карлинг, за първенството и 90% извън елиминациите в Шампионската лига (??? каква шампионска лига като 20 години не са били шампиони ?? ? ама нейсе)!

Сега ви остава ФА и регионалното състезание с Евертън кой ще спечели повече точки!
              Как точно ги сметна тези проценти?
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                Чудя се защо Ливърпул не пусна Торес, Джерард и Бенаюн вчера!

Така или иначе Карлинг е една от малкото купи, за които се бореха този сезон :-D
                Съдейки по мача в неделя май Карлинг ще е единствената купа за вас

С тия прогнози и проценти скоро в betwin могат да те вземат.Но не бързай.Преди време ти казах да не се изказваш неподготвен защото ще се изложиш като кифладжия.А ти взе, че ми се обиди.Нека поне 20-25 кръга да минат преди да правиш заклинания.С оглед на играта и вие сте толкова извън Шипа колкото и ние.Така че 4 купи ще видиш във фентъзито а не в реалния футбол
                Life won't wait for you.

Коментар

• Старият джедай се чуди каква е тази фентъзи лига та предизвиква такъв екшън?И може ли да се присъединя към вас?Освен ако не плашите от Силата

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Така или иначе Карлинг е една от малкото купи, за които се бореха този сезон :-D

Коментар

• Чудех се дали в бисерите да го пусна:

Гонзо: Европа пречи на Левски и ЦСКА
                      Sport1 - 29 Октомври 10:50
                      Нито подценяваме Локо (Мз), нито ги надценяваме, просто трябва да ги бием, каза Георги Иванов „Българските клубове не са готови за два мача на седмица. Това важи за Левски, а иза ЦСКА. Мачовете в Лига Европа пречат и на двата отбора в „А“ група. Това е причината за трудната ни победа над Спортист в Своге и разгрома на ЦСКА от Миньор. Казвам това, без да омаловажавам труда на Спортист и Миньор“, това обяви пред „Меридиан Мач“ директорът на „сините“ Георги Иванов, който в момента изпълнява и функцията на старши треньор. Според Гонзо след всеки мач в Европа Левски, а и ЦСКА, играе много слабо в „А“ група, а причината за това е умората. „Изиграхме един нелош мач в Австрия срещу Ред Бул. Момчетата се хвърлиха здраво, но нямаха сили да повторят играта в Своге. Точно заради това победата ни беше толкова измъчена“, добави той. Георги Иванов се надява отборът да победи Локо (Мз) и по този начин да запише втори пореден успех и да прати зад себе си кризата. „Нито подценяваме Локо (Мз), нито ги надценяваме, просто трябва да ги бием. Ситуацията наложи да играем мач за мач, като във всеки сблъсък трябва да се хвърляме като на финал“, обясни Гонзо. Директорът не скри, че е доста недоволен от отсъжданията на съдията Георги Йорданов в мача със Своге. Както е известно, реферът отсъди смешна дузпа за Спортист,като преди това подмина на два пъти да направи същото в полза на Левски при много по-изразени нарушения от страна на домакините.

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                          ДО ТУК С "ЛЮБО ПЕНЕВ ЗАЛАГА НА МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ":

29 октомври 2009 09:43 Марио Николов
                          Тема спорт

Ръководството на ЦСКА възнамерява да започне преговори за завръщането в тима на бившия защитник на "армейците" Радослав Забавник, който е третата бивша звезда на "червените", която босовете на тима искат да върнат на "Българска армия". В последните дни се заговори, че Валентин Илиев и Флорентин Петре също са част от плановете за мащабна зимна селекция, чиято цел е изграждането на отбор, който да атакува груповата фаза на Шампионската лига. Забавник в момента е футболист на руския Терек (Грозни), където играе заедно именно с бившия капитан на "червените" Валентин Илиев. Словакът, който ще играе за родината си догодина на световното в ЮАР, е признал, че пази най-добри спомени от престоя си на "Българска армия" и с удоволствие би бил част от един амбициозен отбор на ЦСКА.

"Това, което съм преживял на "Армията" е едно от най-хубавите неща в живота ми. Готов съм да се върна с удоволствие в ЦСКА. Чух, че шефовете на тима искат да изградят много силен отбор за следващата година и това може само да ме радва. Имам прекрасни спомени от невероятната публика и смятам, че тя го заслужава. Не ме питайте обаче за трансфер, защото повече подробности няма да ви разкрия", сподели Забавник пред "Тема спорт".
                          Как да разбираме тази статия - сегашния отбор не е амбициозен ли ???
                          Не знам дали е амбициозен, но със сигурност е посредствен
                          То няма БГ-отбор (начело с националния), който да не е ПОСРЕДСТВЕН!
                          Младите поне се натягаха в първите 5-6 мача, преди да си помислят че са спечелили първенството!

Сега една загуба от Литекс и да стават Черноморец шампиони и да изненадат "специалистите"!!!

Коментар

ДО ТУК С "ЛЮБО ПЕНЕВ ЗАЛАГА НА МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ":

Тема спорт

Ръководството на ЦСКА възнамерява да започне преговори за завръщането в тима на бившия защитник на "армейците" Радослав Забавник, който е третата бивша звезда на "червените", която босовете на тима искат да върнат на "Българска армия". В последните дни се заговори, че Валентин Илиев и Флорентин Петре също са част от плановете за мащабна зимна селекция, чиято цел е изграждането на отбор, който да атакува груповата фаза на Шампионската лига. Забавник в момента е футболист на руския Терек (Грозни), където играе заедно именно с бившия капитан на "червените" Валентин Илиев. Словакът, който ще играе за родината си догодина на световното в ЮАР, е признал, че пази най-добри спомени от престоя си на "Българска армия" и с удоволствие би бил част от един амбициозен отбор на ЦСКА.

"Това, което съм преживял на "Армията" е едно от най-хубавите неща в живота ми. Готов съм да се върна с удоволствие в ЦСКА. Чух, че шефовете на тима искат да изградят много силен отбор за следващата година и това може само да ме радва. Имам прекрасни спомени от невероятната публика и смятам, че тя го заслужава. Не ме питайте обаче за трансфер, защото повече подробности няма да ви разкрия", сподели Забавник пред "Тема спорт".
                            Не знам дали е амбициозен, но със сигурност е посредствен

Коментар

• ДО ТУК С "ЛЮБО ПЕНЕВ ЗАЛАГА НА МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ":

Тема спорт

Коментар

• Чудя се защо Ливърпул не пусна Торес, Джерард и Бенаюн вчера!

Коментар

Working...
                                X