IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Време беше... Моите лъвове почти нищо не играха и завършиха Х

Ама па вчера Луевернткузен глътнаха водица... Време беше...
    Сега иде важната среща с Филортинъ ...
    НАПЕРД МАШИНААА !!!!
    Мухахахахаххаааа
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• БФС лапа 1 млн. евро от мача с Англия

gol.bg

Шефовете на БФС се точат да приберат поне 1 милион евро от телевизионни права след квалификацията с Англия.

"Ако се класираме на Европейско, чистият приход вероятно ще бъде около 4 млн. евро. Такава сметка обаче никой не прави. В момента са се наточили за парите от мача с Англия", твърди пред "7 дни спорт" човек от футболната централа.

Според него никой в БФС не вярвал в класирането на националния ни отбор на Евро 2012. "Лъвовете" са в една група с Англия, Швейцария, Уелс и Черна гора.

"Само заблуждават хората, че до септември нещата ще се оправят. Ако обаче си признаят, че националите са безобразни, народът ще побеснее. Затова сега си траят".

Националите също се облизвали да изкарат нещо отгоре в европейските квалификации. За целта в преговорите с БФС те щели да искат пари за резултати в отделни мачове, плюс премии, ако стигнат до Евро 2012.

"Най-вероятно ще искат отделни премии за мачовете с Англия, Швейцария и Уелс. Формално в БФС няма наредба за премиите и всичко е по решение на Боби Михайлов. Целта и на футболистите е да лапнат от парите, които ще влязат покрай мача с Англия".

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
        Светлината в тунала е, че и швейцарците паднаха от Уругвай
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от man_united
        Май и аз като Хаки ще трябва да си ревизирам супер-оптимистичното мнение че имаме някакъв шанс за 2то място в евро-квалификационната група!
        С такава игра няма да можем да вземем и една точка при гостуванията си!
        След мача с Македония още хора ще си ревизират очкванията.
        То и Англия-Египет беше 0-1 на почивката! Ама да се надяваме всички отбори от групата изненадващо да забравят как се ритат топката, че да можем да ги бием си е малко в повече от нормалното!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
          Светлината в тунала е, че и швейцарците паднаха от Уругвай
          Май и аз като Хаки ще трябва да си ревизирам супер-оптимистичното мнение че имаме някакъв шанс за 2то място в евро-квалификационната група!
          В Швейцария има много тунели ама в повечето от тях се движат влакове
          Life won't wait for you.

Коментар

• Като чуя думите български футбол и направо ще се разплача от умилиение.Погледнете кои са собственици на футболните отбори и колко са им гънките в мозъка.Погледнете стадионите.Погледнете БФС.Погледнете така наречените футболисти,ми то смях лигльовци не могат и по един шамар да отнесат.Те смятат че са във футбола заради курвите колите чалгата и кръчмите.Какво да си говорим за така наречения български футбол.Освен......................Бог да го прости.Амин

Коментар

• Светлината в тунала е, че и швейцарците паднаха от Уругвай
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Вчера по Ринг бяха Димътър Пенев, Вили Вуцов и треньора на Миньор.
                Ами щом един вече доста възрастен Пенев смята, че нямаме свестни треньори!
                А от това , което коментираха става ясно, че и треньорите в Германия/било то 5 регионална/ постоянно се обучават, гледат различни тренировки, споделят добри практики! А нашите сульо и пульо взел лиценз за про и го дава на някой отбор и дефакто друг води тренировките!
                Ами не става така! Всичката ни е такава!
                Така, че лично аз не очаквам скоро време подаване на главата над повърхността!
                И докато разни "футболни джуджета" се развиват ние се потапяме!
                Бихме могли да се класираме за голамо първенство само ако сме в група с Лехтенщайн,Люксембург и Сан Марино и по правило се класират четирите отбора!

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS
                  ....все ми се струва че ако сформират отбор то 3 дивизя на селска - окръжна по-добре ще играят....не разбраха ли че от дървените 11-12 момъка с малки изключения...визирам най - вече Стенли...няма как да стане....тази шайка от псевдо - мениджъри накрая ще го докара дотам че и от Андора няма да искат да вземат наште момци...
                  ..п с ..Живко това недоразумение докога ще го траем в национала...Чавдарката...с беззъбата си игра...за Иванчо нямам думи..пълен..т..к...Мъди...спри мъката..бъди мъж и си хвърли оставката барабар...с клоуните от БФС
                  Абе ти луд ли си,кой в булгаристан се отказва от мекото на баницата.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Блатер обмисля да махне засадата

Президентът на ФИФА Сеп Блатер е сериозно заинтересован от премахването на засадата във футболната игра. Това заяви президентът на хокейната централа Ленадро Негре, който потвърди за неофициални разговори между двамата.

Засадата бе премахната официално в хокея през 1998 година, а оттогава играта се превърна в далеч по атрактивна за зрителите. Във футбола обаче засадата е едно от най-коментираните и спорни ситуации.

"Попита ме много неща за това и какъв е резултатът от тази промяна. Блатер не изказа конкретно становище по въпроса, така че е трудно какво може да се направи във футбола. Определено обаче той беше много заинтересован", коментира Негре.

Ако евентуално това правило отпадне от играта, каква ли ще бъде ролята на асистент съдиите, чиято основна задача е да следят тези ситуации.
                    страничните ще отидат на гол линията и ще следат дали топката е "влезнала" във вратата и ще оказват помощ на главния съдия при отсъждане на дузпи - без засади ще има по-малко спорове около решенията на съдиите за тях защото в почти всеки мач това се коментира "имало ли е или е нямало" еди какво си
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ....все ми се струва че ако сформират отбор то 3 дивизя на селска - окръжна по-добре ще играят....не разбраха ли че от дървените 11-12 момъка с малки изключения...визирам най - вече Стенли...няма как да стане....тази шайка от псевдо - мениджъри накрая ще го докара дотам че и от Андора няма да искат да вземат наште момци...
                      ..п с ..Живко това недоразумение докога ще го траем в национала...Чавдарката...с беззъбата си игра...за Иванчо нямам думи..пълен..т..к...Мъди...спри мъката..бъди мъж и си хвърли оставката барабар...с клоуните от БФС

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Ми другари още след жребия нещата бяха ясни.По моето скромно мнение има два типа тренери.Едните са лоши и изповядват неправилен футбол.Те когато нямат добър човешки мат'риял правят схема и тактика съобразно това което имат.Другите са гениите.Те изповядват правилния футбол.Те едно си знаят и едно си правят.Без значение с какви играчи разполагат.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                            Първоначално изпратено от kubrat
                            Сега схванах
                            Предвид играта на момчетата обаче, не мисля че имат шанс за победа и в уелска кръчма...
                            Е знае ли човек, като обърнат по 3-4 големи уискита (т.нар. от българина в чужбина double-double)...какви сили ще им дойдат!!!
                            Ще почнат да търсят я местните фолк диви, я 2-3 кила салфетки да покъсат малко
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                              Сега схванах
                              Предвид играта на момчетата обаче, не мисля че имат шанс за победа и в уелска кръчма...
                              Е знае ли човек, като обърнат по 3-4 големи уискита (т.нар. от българина в чужбина double-double)...какви сили ще им дойдат!!!

Коментар

• Сега схванах

Коментар

Working...
                                X