If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По форумите има масов хейт и подигравки. Чудя се на старите моми как може да стоят години без мъж, като мъже има. Да го покани вкъщи, да предвиди почерпка и да се позабавляват. Да почерпи малко от мъжката сила и енергия,
...
Всяко младо момиче би те погледнало и веднага ще те подмине - без дори да се замисли. Нали знаеш това? (и никого тук не може да разубедиш)
Самият ти знаеш, че съм прав, дядо Евго!
За младите момичета 45-50 годишен мъж си е ДЯДО.
Около младите момичета има атрактивни мъже, Евго.
Ти търсиш някой да те "отваря" и да ходи с теб "по жени" - с единствената мисъл още някой до теб да те пази от грешни стъпки (някой приятел на момичето ще те остави на място, но ти искаш и друг да пострада край теб...
Ти не познаваш ухажването и етапите на познанството и романтичните отношения, вече си на възраст, когато "отчиташ бройки" и не се интересуваш от нищо друго, освен да се похвалиш в мрежата, но САМ не би предприел никакви стъпки към жена. Търсиш "пазач" до теб, а в същото време търсиш бодигард без да платиш нищо (част от твоята същност)....
"Да се позабавляват" - в твоя случай - двамата ли се "забавляват", или тримата? Ега ти майтпчията! Жена - майка на децата ти ли търсиш или жена, за да се "позбавляваш" - дядо Евго?
Тя - да те покани в къщата си? Тя да предвиди почерпка?
А ти да се "позабавляваш" и след това да се хвалиш в мрежите?
Въпрос на тълкуване.
Е, не може да не се отчита наивността ти, дядо Евго!
Кое младо момиче и млада дама биха тръгнали по фантазията на Евго? Е да - някоя, над 70-те - може да излъжеш... ..., но и това не е сигурно!
Не им обръщай внимание. Ти си се справил много добре със задачата - семеен с 2 деца.
По форумите има масов хейт и подигравки. Чудя се на старите моми как може да стоят години без мъж, като мъже има. Да го покани вкъщи, да предвиди почерпка и да се позабавляват. Да почерпи малко от мъжката сила и енергия,
Един приятел се занимава с жени 40+ и 45+. И казва, че те не могат да забременеят по естествен път, защото имат малко яйцеклетки и дори не им идва.
И аз това се чудя.Но вероятно са много претенциозни и като липсва принца на бял кон им остават само кучетата и котките.
Писах в ТикТок по теми,свързани с жените и като ме нападнаха едни феминистки страшна работа. Даже някои подробно са следили и изявите ми в тая тема,щото съм със същата снимка там.
И то съм коментирал сравнително умерено,даже не съм повдигал темите ,за които спорим със Селена.Тия са намразили всички мъже и само чакат повод да си излеят злобата.И най-смешното е,че ме изкарват женомразец,което е последното нещо на света, което бих могъл да бъда.Щото казах, че самотните жени завиждат на тия с деца или внуци и че жените имат вроден майчински инстинкт.Тия думи предизвикаха такъв негативизъм,че си представям какво щеше да е ако напиша какви трябва да са взаимоотношенията мъж жена.
Не им обръщай внимание. Ти си се справил много добре със задачата - семеен с 2 деца.
Един приятел се занимава с жени 40+ и 45+. И казва, че те не могат да забременеят по естествен път, защото имат малко яйцеклетки и дори не им идва.
Писах в ТикТок по теми,свързани с жените и като ме нападнаха едни феминистки страшна работа. Даже някои подробно са следили и изявите ми в тая тема,щото съм със същата снимка там.
И то съм коментирал сравнително умерено,даже не съм повдигал темите ,за които спорим със Селена.Тия са намразили всички мъже и само чакат повод да си излеят злобата.И най-смешното е,че ме изкарват женомразец,което е последното нещо на света, което бих могъл да бъда.Щото казах, че самотните жени завиждат на тия с деца или внуци и че жените имат вроден майчински инстинкт.Тия думи предизвикаха такъв негативизъм,че си представям какво щеше да е ако напиша какви трябва да са взаимоотношенията мъж жена.
Лайква ме, защото съм по-добър дядо от теб, разбира се.
На твоята възраст вече бях отгледал, възпитал и образовал трите ми деца, а ти - на възрастта на деде - още се литкаш какво точно да "гризкаш"...
От 1999 г ходя на работа и изкарвам пари и си събирам. Старият знаеше, че имам пари и за това не ми даваше. За да може той да харчи като луд по принвинцията и да яде обилно. Някъде по това време се беше оплакал на братовчедка си, че вече не вдига самолета (Нали си гледал филма с Хенри VIII?).
Това са минали неща.
Вече ти казах да си пазиш твоите приоритети - DGD - за себе си. Практикувай си ги както на теб ти харесва.
Да те попитам - ти сега - на неговите години - да не би да гладуваш? Хапваш си, нали? Не плащаш никакви наеми, нали и това е вярно!
Е, къде живееш? В НЕГОВИТЕ - НАСЛЕДЕНИ ОТ ТЕБ ИМОТИ. ПродаваТЕ част от купените от баща ви имоти, с получените от продажбите пари - купувате нови имоти... и живеете с НЕГОВИТЕ ПАРИ И ИМОТИ...
Кажи едно "Бог да прости стария, когото наследихМЕ, че иначе - наемите са високи!"
Ама за такива неща ти не би казал едно благодаря на човека, който е твой благодетел.
Работил си и той не ти давал нищо. Разбира се: НАБИВАЛ Е ВСИЧКИ ПАРИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
КАК ДА ТИ ГО КАЖА ПО-ДОБРЕ, ЗА ДА СХВАНЕШ СМИСЪЛА НА ТОВА, ЧЕ НЕ ВИ Е ДАВАЛ "ДЖОБНИ", НО ВИ Е ОСТАВИЛ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ (или - може би - милион)
От 1999 г ходя на работа и изкарвам пари и си събирам. Старият знаеше, че имам пари и за това не ми даваше. За да може той да харчи като луд по принвинцията и да яде обилно. Някъде по това време се беше оплакал на братовчедка си, че вече не вдига самолета (Нали си гледал филма с Хенри VIII?).
Коментар