If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Освен това, много по-леко върви комуникацията когато имате общи познати. Докато запознанство от 0-та, особено на улицата без да се знае кой какви интереси има, си е направо томбола.
Имам един познат (приятел) на 50 г, перфектно трениран и надарен, има си приятелка, но иска и с други. Казва, че не става и няма, и от Интернет нищо не пада.
По малките градчета се спазват старите порядки - ще те поздравят на улицата, търсят комуникация.
В големия град се разминават и не се поздравяват, не си обръщат внимание и така един мъж и жена, които може идеално да си паснат, се разминават в живота. Така ми се струва на мен.
И двамата живеят в София. А в по-малките градове е пълна скръб откъм млади жени.Жените ги впечатляват големите градове много повече от мъжете и повечето като станат студентки гледат да останат в София, Пловдив или Варна. Ако пък някоя се върне, то обикновено си има сериозен приятел от дълги години.
То и аз неслучайно се ожених чак на 38 години, просто,защото изборът на жени за сериозна връзка беше много ограничен.Та се занимавах с разведени и омъжени. Ама такива стават само за секс, не и за брак.Смених ги доста такива, ама целта ми не е била бройки и ако имаше подходяща щях и по-рано да се оженя.
Имам един познат (приятел) на 50 г, перфектно трениран и надарен, има си приятелка, но иска и с други. Казва, че не става и няма, и от Интернет нищо не пада.
По малките градчета се спазват старите порядки - ще те поздравят на улицата, търсят комуникация.
В големия град се разминават и не се поздравяват, не си обръщат внимание и така един мъж и жена, които може идеално да си паснат, се разминават в живота. Така ми се струва на мен.
Освен това, много по-леко върви комуникацията когато имате общи познати. Докато запознанство от 0-та, особено на улицата без да се знае кой какви интереси има, си е направо томбола.
За тинейджърки не знам,ама имам двама приятели, които наближават 50-е години ,които са разведени и гаджетата им са с по 25 години по-малки.И двамата не са във форма ,та си представям поддържаните мъже на тази възраст как се котират сред младите жени.
В София е трудно, колкото и да не ти се вярва.
Оглеждат ги, защото са мъже и им се вдига тестостерона.
А спортуват, защото така са свикнали и им се отразява добре. Реално нямат шанс с тийнейджърка, но може пък някоя да им пусне, има малки мръсници,
За тинейджърки не знам,ама имам двама приятели, които наближават 50-е години ,които са разведени и гаджетата им са с по 25 години по-малки.И двамата не са във форма ,та си представям поддържаните мъже на тази възраст как се котират сред младите жени.
Мускулите са цяла индустрия при силния пол, както гримовете и всички процедури за разкрасяване при жените. Задавайки въпрос на мъжете - 9 от 10 ще ти кажат, че не харесват гримирани. Но става въпрос за реално красиви жени без грим. Аналогично стоят и нещата при жените - харесват им мускули, но които стоят естествено, а не като на културистите. От друга страна мъж, който се е вглъбил във външния си вид не е трудно да се разбере, че го ползва за свръхкомпенсация на нещо друго.
Във фитнеса редовно виждам 40+ годишни мъже, които помпят все едно утре ще се явяват на състезание и оглеждат тинейджърките. Не знам заради тях ли им идва мотивацията, ама пак се връщаме на един от предните постове, че човек като изтърве времето, после...най-много да стане за резил
Оглеждат ги, защото са мъже и им се вдига тестостерона.
А спортуват, защото така са свикнали и им се отразява добре. Реално нямат шанс с тийнейджърка, но може пък някоя да им пусне, има малки мръсници,
Установи се, че жените толкова не се прехласват по хубаво тренираното мъжко тяло и мускули. Много не ги впечатлява, дори ги мислят за мутри понякога.
Доказателство за това са няколко приятели (тренирали са много в залата, фитнес инструктор, шампион по фитнес и як билдър от богато семейство с много хубав гардроб/маркови дрехи) и нямат половинка. Заради проблемите, които и аз имам, в модерния свят.
Мускулите са цяла индустрия при силния пол, както гримовете и всички процедури за разкрасяване при жените. Задавайки въпрос на мъжете - 9 от 10 ще ти кажат, че не харесват гримирани. Но става въпрос за реално красиви жени без грим. Аналогично стоят и нещата при жените - харесват им мускули, но които стоят естествено, а не като на културистите. От друга страна мъж, който се е вглъбил във външния си вид не е трудно да се разбере, че го ползва за свръхкомпенсация на нещо друго.
Във фитнеса редовно виждам 40+ годишни мъже, които помпят все едно утре ще се явяват на състезание и оглеждат тинейджърките. Не знам заради тях ли им идва мотивацията, ама пак се връщаме на един от предните постове, че човек като изтърве времето, после...най-много да стане за резил
Установи се, че жените толкова не се прехласват по хубаво тренираното мъжко тяло и мускули. Много не ги впечатлява, дори ги мислят за мутри понякога.
Доказателство за това са няколко приятели (тренирали са много в залата, фитнес инструктор, шампион по фитнес и як билдър от богато семейство с много хубав гардроб/маркови дрехи) и нямат половинка. Заради проблемите, които и аз имам, в модерния свят.
жените са наясно, че тия дето висят по цял ден във фитнесите са я охранки я маниаци, дето цял ден ще се гледат в огледалото.
виждам, че малко съм прерфразирал чуждо мнение, без да съм го чел.
сори, кака.
Прехласват се(от опит го казвам),ама трябва да си и със самочувствие и да проявиш инициативата.Ако стоиш и чакаш жените да дойдат сами,ще си стоиш сам,ако ще и Мистър Олимпия да си.
Там е работата, че жените правим разлика между уверените във възможностите си представители на физически по-силния пол и обикновените нарциси. На повечето от нас веднага ни светва червената лампа, като прочетем подобни словесни излияния. Не заради друго, а защото сме свикнали да се възхищават на нас, а не да търсят нашето възхищение.
Наздраве!
Хахаха-просто не е изтъкнал неща,които се харесват на жените.Нека се снима с"Ламборгини",по потник с мускули,пък да видим дали няма да му вържат на тоя "нарцис ".То и Благо Георгиев е абсолютен нарцис пък се редят на опашка за него. И то все красиви жени.
Така че това за"нарциса"е като определението на жените за мъже с"комплекси".Просто не казват истината.
Моите наблюдения са други.Най-големият сваляч, когото познавам е и човекът с най-високо самочувствие, когото познавам. Жените не си падат по скромни мъже, а си падат по такива със самочувствие. В университета имах един колега,който беше като културист и ходехме заедно на фитнес. Ама тоя пич беше много скромен и така й не свали някоя мадама. Независимо, че го заглеждаха жените.
Там е работата, че жените правим разлика между уверените във възможностите си представители на физически по-силния пол и обикновените нарциси. На повечето от нас веднага ни светва червената лампа, като прочетем подобни словесни излияния. Не заради друго, а защото сме свикнали да се възхищават на нас, а не да търсят нашето възхищение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
С подобни обяви няма да върже никоя жена. Те търсят тръпката с мъжа,приключения,страстен секс.С такива обяви директно заявява,че не е мъж, който ще им осигури подобни преживявания.Жената няма първа да прояви инициатива за свалка ,но дава сигнали.Мъжът трябва да прояви инициативата и така да я прояви,че да разсмее жената с думи със сексуален подтекст. Естествено не вулгарни (когато вече се сближат може да се използват и даже вулгарности и повечето жени не само нямат против,но се и радват).
Обичат да им се говори мръснишки ..... .....в определени моменти.
Струва ми се, че на младини, на 20+, трябваше да се хиля и да дрънкам глупости, и да бъда нахален и така щях да имам голям успех.
И да се хваля, че баща ми има пари (имаше в периода 1998 -2003, преди да ги профука) и че в гаража си парикирам голяма джипка.
На подобна обява няма да се върже почти никоя жена, но по съвсем друга причина. Господинът е типичен представител на тези, които обичат да гледат отражението си в тихите, кристални води на някое езеро, а дамите не си падаме по такива индивиди.
Наздраве!
Моите наблюдения са други.Най-големият сваляч, когото познавам е и човекът с най-високо самочувствие, когото познавам. Жените не си падат по скромни мъже, а си падат по такива със самочувствие. В университета имах един колега,който беше като културист и ходехме заедно на фитнес. Ама тоя пич беше много скромен и така й не свали някоя мадама. Независимо, че го заглеждаха жените.
Коментар