Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хахаха абе да пробва всички варианти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеАз като препоръчах германка само ти ме оцени.
Мислят само от собствената си камбанария и препоръчват неща като за себе си!
Между другото има много красиви и из него край! Няма да забравя виолетовите очи на една австрийка (или немкиня, не знам... те немците освен един Гармиш май нямат други зимни курорти и всички шваби се изсипват да карат в Австрия), но както казах никога няма да забравя виолетовите очи на точици на една немскоговоряща, дето се качи в гондолата! Първата ми асоциация бяха ония бонбоните от едно време - теменужките! Много красиви очи.......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е откачена, Евго, а душевна. Видяла те е, че пън. С добри чувства го казвам и се е чупила с 200.
Работи по емпатията. С дрехите си ОК.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Преди няколко седмици ходих на среща с откачената - сложих си хубав парфюм, светло синя риза с бяла яка, нови дънки, сини маратонки Томи Хилфигер и ново сако от костюм (тъмно синьо) - business casual style. За бар може да се ходи така, но е хубаво да се сложи или винено червена риза или ярко червена риза или евентуално розова, така че да привлича вниманието. Може да си купя и златен ланец, забелязвам, че много мъже си слагат понякога като допълнение, да не изглеждат посни и като инвестиция (не е лошо),
А тя ми дойде много неглиже.
Работи по емпатията. С дрехите си ОК.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Преди няколко седмици ходих на среща с откачената - сложих си хубав парфюм, светло синя риза с бяла яка, нови дънки, сини маратонки Томи Хилфигер и ново сако от костюм (тъмно синьо) - business casual style. За бар може да се ходи така, но е хубаво да се сложи или винено червена риза или ярко червена риза или евентуално розова, така че да привлича вниманието. Може да си купя и златен ланец, забелязвам, че много мъже си слагат понякога като допълнение, да не изглеждат посни и като инвестиция (не е лошо),
А тя ми дойде много неглиже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗад едно сковано тяло обикновено стои скована мисъл! Тия неговите "приятели" дето са го посъветвали да не се излага всъщност са му оказали мечешка услуга! Вместо да преодолява сковаността си - той я е затвърждавал с годините. Тъй че ако наш Евго се чупи като дърводелски метър на дансинга - то е щото и мисленето му е същото - както и 'смешките' му..... съжалявам, но такива са фактите. Противодействието е да се изправя срещу слабостите си, а не да ги вкоренява!
Ски не го знам дали кара, ама ей сега нали отвориха някакъв парк в София - да отива там, да си вземе чаша вино, да си хареса някоя булка дето зяпа кънкьорите, да се нареди до нея, да си отпива от винцето, да посочи някой кънкьор и каже: Ей тоя много ми харесва как кара... някъде отдалеч да подхване разговора...и тъй...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Несравнимо по-голяма от тази да успее с трезва жена през деня.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отварям една скоба и уточнявам. Под клубове не разбирам бардаците в студентски град, нито чалготеките, а една малко по-елитна категория за интелигентен нощен живот с жива музика. Има ги и публиката е малко по-различна.
А и не е задължително веднага да преспиват. Има всякакви случаи.Last edited by mirodes; 06.12.2022, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго е дръво в танците, дръво е и в свалянето. Я кажи каква е вероятността да успее в друсотека и 100 ВСЕИЗВЕСТНИ сваляча да не го изпреварят
- 4 Харесвания
Коментар
-
Зад едно сковано тяло обикновено стои скована мисъл! Тия неговите "приятели" дето са го посъветвали да не се излага всъщност са му оказали мечешка услуга! Вместо да преодолява сковаността си - той я е затвърждавал с годините. Тъй че ако наш Евго се чупи като дърводелски метър на дансинга - то е щото и мисленето му е същото - както и 'смешките' му..... съжалявам, но такива са фактите. Противодействието е да се изправя срещу слабостите си, а не да ги вкоренява!
Ски не го знам дали кара, ама ей сега нали отвориха някакъв парк в София - да отива там, да си вземе чаша вино, да си хареса някоя булка дето зяпа кънкьорите, да се нареди до нея, да си отпива от винцето, да посочи някой кънкьор и каже: Ей тоя много ми харесва как кара... някъде отдалеч да подхване разговора...и тъй...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам и хубав, модерен гардероб, с 10 костюма и спортни дрехи също.
Имам един колега от следването - на нищо е прилича, дори днес на снимка изглежда зле, чист ходи, но не влага пари в дрехи и не ги комбинира хубаво, все икономично гледа. Не прави на никого услуги, иначе е умен, въпреки всичко си намери жена и има 2 деца.
Пари също нямаше преди години, сега има.
Коментар
-
Отварям една скоба и уточнявам. Под клубове не разбирам бардаците в студентски град, нито чалготеките, а една малко по-елитна категория за интелигентен нощен живот с жива музика. Има ги и публиката е малко по-различна.
А и не е задължително веднага да преспиват. Има всякакви случаи.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хубаво ама това е за една нощ, а човека си търси съпруга и майка на децата си. На сутринта какво ще си мислят и двамата ? Не знам ,но смятам ,че няма да искат да се виждат повече.
Евго, няма работа в нощните клубове да търси съпруга. Хайде, не искаш да се запознаваш по парковете ама поне ски караш ,ли ?
А и не е задължително веднага да преспиват. Има всякакви случаи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Евго си е висок, така че това преимущество си го има.Финансово също е добре и обезпечен с жилище.Колкото до по-млад-рядко жените се омъжват за мъже на тяхната възраст, а в повечето случаи търсят по-възрастен от тях мъж.А познавам и две двойки с по 25 години разлика във възрастта.
Имам един колега от следването - на нищо е прилича, дори днес на снимка изглежда зле, чист ходи, но не влага пари в дрехи и не ги комбинира хубаво, все икономично гледа. Не прави на никого услуги, иначе е умен, въпреки всичко си намери жена и има 2 деца.
Пари също нямаше преди години, сега има.Last edited by Evgo; 06.12.2022, 16:38.
Коментар
Коментар