IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Жените си искат мъж.... жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна..
    Днес Славейков
    • за мъже, които си третират съпругата като добитък
    • и за такива мъже, които намират това за нормално,
    щеше да напише стихотворението:
    "Не мъже, а животни ..."

Ежедневно се убеждавам, че
    • няма смисъл да се идва с кораба "Радецки" до тази територия
    • нищо чудно умните момичета да отиват в цивилизования свят и да остават там ...
    • няма смисъл да се пише в този форум ...
    Last edited by barbaron; 24.01.2025, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Таке е.

Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.

Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".
      Не е вярно.Жените си искат мъж.Колкото по-властен,толкова по-добре. Както мъжете не харесват мъжкарани, така и жените не харесват мъже с женско поведение. Но естествено никога няма да си го признаят и много мъже се заблуждават какви мъже харесват жените.
      Преди няколко години бях на един спа хотел лятото. И там имаше едно помашко семейство. Мъжа с децата се къпеше в басейна, а жена му обикаляше около басейна облечена с палто и забрадка на главата и носеше една чанта постоянно с нея.Лятото в жегите. И постоянно се усмихваше и беше щастлива. Моята жена се възмути как можело тая да е облечена така и да не влиза в басейна, ама аз й казах,че това е жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна.Да ама техните семейства са най-здравите.
      Last edited by mirodes; 24.01.2025, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Да си говорим за американки Какво искат американките

Мъжете, които плачат, са богове на секса - New York Post, позовавайки се на експерти по взаимоотношенията

Според тях жените все по-често избират по-емоционални мъже, които се стработват с „женската“ им страна - считат ги за по-привлекателни

Психолозите смятат, че традиционните норми се променят и днес мъжествеността не се изразява в това да бъдеш „твърд мъжага“, а в това да бъдеш честен и емоционален, както и да уважаваш партньорката си.
        Таке е.

Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.

Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не искам да засегна някой, но при жените
            хомо двойки създават не много атрактивните
            Е...
            ...

...да.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
              Жената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.
              не искам да засегна някой, но при жените
              хомо двойки създават не много атрактивните

...или те са по-видими за мен
              препоръка е

Коментар

• Жената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.

Коментар

• Една тема има за жени и накъде изби...

Коментар

Не,

Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.

Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.

И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
                    "Ако нямаш жена, ще те уредиме."
                    абе евго за 20 години така и не видя една ДОБРЕ СЛОЖЕНА ЖЕНА, камо ли хубава !?!?!?!?

Аз за брат Пит единственото хубаво което мога да кажа е че го харесват жените. Толкова ма боли патката как изглежда
                    Last edited by bota156; 22.01.2025, 18:34.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

говорихте ли си за номерата на жените
                      и колко е трудно
                      Не,

Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.

Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.

И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
                      "Ако нямаш жена, ще те уредиме."
                      Last edited by Evgo; 22.01.2025, 13:04.

Коментар

Преди години (през 2008 г.) ми е идвал такъв строител и беше доста добре. Спортува, младичък (около моите години тогава) и симпатичен.

Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.
                        говорихте ли си за номерата на жените
                        и колко е трудно
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                          Евгич пита за тръбен ключ, но може би трябва да попита за един друг инструмент. Като идват майстори в апартамента му, да обърне внимание на тия с къртачите.
                          Преди години (през 2008 г.) ми е идвал такъв строител и беше доста добре. Спортува, младичък (около моите години тогава) и симпатичен.

Беше си взел тениска за преобличане. Но не е учил нищо и цял живот бачка хамалогия.

Коментар

• Коментар

• Евгич пита за тръбен ключ, но може би трябва да попита за един друг инструмент. Като идват майстори в апартамента му, да обърне внимание на тия с къртачите.

Коментар

• [QUOTE=ratten;n4241489]
                                Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Иначе си прав, тате, че жените първо се правят на добрички докато станат нещата. И оргазми симулират. Докато подпишеш или станете семейство, след това се опитват да ти начукат канчето или да те впрегнат като вол.[/QUOTE]

няма да се даваш
                                я по-добре иди на един круиз с приятели от фб
                                Оказа се, че случката със Стоян и Горан и счупената койка е плод на богатото въобржение на един пич.

Коментар

Working...
                                X