IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Потвърждавам - всяка една жена във всеки един момент е готова и очаква някой мъж да я забележи и да се опита да започне разговор. На такъв един ранен етап още първата реакция на жената е определяща - или грубо те отсвирва, или се усмихва и казва нещо.Самата усмивка вече означава, че е готова да те опознае и да прецени дали дали да те пусне в леглото или не. А при жени, които са по-загорели, самата усмивка вече означава "чакам да си поискаш".
    На мен ми е много интересно, в сайтове за запознанства и дори в блока ми, като говоря на "ти" с някоя жена, а тя ми говори на "вие" (при положение, че с тази в блока сме познати). И още от начало личи, че няма да стане нищо при такова разминаване.

Споделям мнението на Миродес, че жените не са много в час - ходят по врачки, по родово проклятие, харчат пари за боклуци, много често са и неподредени вкъщи и като цяло са ирационални.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом те е загледала продължително,значи има интерес. Сама няма да дойде, затова ти трябва да предприемеш първата стъпка. Отиваш при нея и й казваш"Здравей,видях,че си много красива и искам да се запознаем. Аз съм Е...". Ако и тя си каже името я каниш на кафе или й искаш телефонния номер и й звъниш вечерта да се видите. От 10 такива една да върже добре дошло. Важното е да не спираш да го правиш и да не ти пука ако те отрежат.
      Потвърждавам - всяка една жена във всеки един момент е готова и очаква някой мъж да я забележи и да се опита да започне разговор. На такъв един ранен етап още първата реакция на жената е определяща - или грубо те отсвирва, или се усмихва и казва нещо.Самата усмивка вече означава, че е готова да те опознае и да прецени дали дали да те пусне в леглото или не. А при жени, които са по-загорели, самата усмивка вече означава "чакам да си поискаш".

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ми да ходим с теб по пианобаровете, няма да те излагам, ще се изтупам

Наскоро изгледах една жена, както ме учи Миродес.

Тя също ме загледа, но нищо не стана. Нямаше нито усмивка, нито намигане.
        Ама евго - СЛЕДВА ОФЕРТА. Кафе, или вечера че не може да откъснеш очи от красотата и.
        Гледа ли те е готова за ФЛИРТ - ака ще ти даде шанс, после дали ще те отреже и само се забавлява, а може забавлението и да включва и креватна гимнастика. На жените им се ебе ПОВЕЧЕ от на мъжете - не го забравяй това

Коментар

Щом те е загледала продължително,значи има интерес. Сама няма да дойде, затова ти трябва да предприемеш първата стъпка. Отиваш при нея и й казваш"Здравей,видях,че си много красива и искам да се запознаем. Аз съм Е...". Ако и тя си каже името я каниш на кафе или й искаш телефонния номер и й звъниш вечерта да се видите. От 10 такива една да върже добре дошло. Важното е да не спираш да го правиш и да не ти пука ако те отрежат.
          Last edited by mirodes; 28.01.2025, 08:12.

Коментар

A заговори ли я? Спрял си по средата на процеса и чакаш тя да ти свърши мъжката работа.

Няма да стане така. Ти си активната страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Хубаво е че тупаник не си отнесъл.
              тупаник едва ли
              но некоя чанта в тиквата
              и ритник в мАкарите
              са много вероятни
              препоръка е

Коментар

Хмм, езиковите модели ИИ са доста напреднали, усещаш ли къде бия ??
                Инсталирай си един и му задавай въпроси от началото на връзката и във равитието и.
                Така ще имаш подръка знанията на хиляда специалиста, не знанията на един Миродес.
                Last edited by Бедният брoкер; 27.01.2025, 22:58.

Коментар

Хубаво е че тупаник не си отнесъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Което статистически означава, че 3-ма германци се борят за 2 германки. В най-лошия случай. С толкова инсели в 21в., най-вероятно имаме баланс и за всеки има мадама. Ама мързела и зоната на комфорт са голяма работа.

Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?

Коментар

Има жени 45 +, но аз не търся такива.

Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.

Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.

Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.
                      Което статистически означава, че 3-ма германци се борят за 2 германки. В най-лошия случай. С толкова инсели в 21в., най-вероятно имаме баланс и за всеки има мадама. Ама мързела и зоната на комфорт са голяма работа.

Имам един приятел, който обича докато лежи на дивана, да задава екзистенциални въпроси от типа - Къде са жените?

Коментар

Ти едно разправяш, моя приятел в София, който е разведен ми разправя,че е пълно със самотни жени.Даже му се натискат яки мадами,ама той е моногамен й е само с гаджето си. 25 години по-малка.Но избор има огромен, а не е в най-добрата си форма.
                        Има жени 45 +, но аз не търся такива.

Отделно, ако бие на фейк профил, ако е проста и неграмотна, също не се занимавам.

Вчера гледах едно видео на моя преподавателка от СУ за потребителското поведение в Германия.

Тя разказва, че там има голям демографски проблем и 30% от домакинствата са от 1 човек, предимно жени. Т.е. Анке предпочита да си стои сама, но не иска да слугува на Ханс и да ражда от него.

Коментар

Един приятел -адвокат има сходен проблем с моя.

Минал е през тежка житейска ситуация преди години. Обаче това го е изградило. Има си кантора, има си бизнес, работи и изкарва хубави пари, спортува, има и купи от състезания, на 40 г е. Има и BMW. Беше дошла стажантка в кантората му и той се опитал да я свали, но не станало.

Освен това е хубав и се чудя как не го е прилапала някоя жена.

Той също казва, че жените не харесват добрите и романтични мъже, а грубите и лоши мъже!
                          Ти едно разправяш, моя приятел в София, който е разведен ми разправя,че е пълно със самотни жени.Даже му се натискат яки мадами,ама той е моногамен й е само с гаджето си. 25 години по-малка.Но избор има огромен, а не е в най-добрата си форма.

Коментар

Недей да гледаш другите.Съсредоточи се върху себе си и как да можеш да сваляш жени.Като го имаш това умение,ще имаш и голям избор. Тогава и да не потръгне с някоя ще търсиш друга и т.н докато намериш подходяща за семейство.Не е казано,че трябва да се ожениш за първата, която изчукаш.
                            Един приятел -адвокат има сходен проблем с моя.

Минал е през тежка житейска ситуация преди години. Обаче това го е изградило. Има си кантора, има си бизнес, работи и изкарва хубави пари, спортува, има и купи от състезания, на 40 г е. Има и BMW. Беше дошла стажантка в кантората му и той се опитал да я свали, но не станало.

Освен това е хубав и се чудя как не го е прилапала някоя жена.

Той също казва, че жените не харесват добрите и романтични мъже, а грубите и лоши мъже!

Коментар

+1

Аз не го познавам чак толкова добре. Прилича ми на хулиган, който не е ходил редовно на училище, който пуши по пейките и се осамотява с жени-хулиганки. Обича секса и прави редовно ........, Има и доста татуси.

Не е семйно ориентиран и не знам дали може да гледа семейство. По принцип може, но ще са малко бедни.

Недей да гледаш другите.Съсредоточи се върху себе си и как да можеш да сваляш жени.Като го имаш това умение,ще имаш и голям избор. Тогава и да не потръгне с някоя ще търсиш друга и т.н докато намериш подходяща за семейство.Не е казано,че трябва да се ожениш за първата, която изчукаш.

Коментар

Задачите на мъжа са най-вече - да има репродулция и да се грижи за близките си.

Нито съм скръндза, нито съм скъперник. Имаме 2-ма малчугани. По-големият разбира и съм му любимец, купувам му всичко и си играя с него!
                                Задача 1 е нула при тебе и оттам и задача 2 е нула. И ако само това ти си осмислил за твоите 40 и кусур години, ужаСТ.

Коментар

Working...
                                X