IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е на колко си?Аз съм на 49 години. Евго и той си каза възрастта,защо другите криете.
    Ми щото не е твоя работа.
    Какво да ви се обяснявам на колко съм, нисък ли съм, висок ли съм, рус или дебел.......

Вие ако искате си показвайте и епилираните задници/

Коментар

Е на колко си?Аз съм на 49 години. Евго и той си каза възрастта,защо другите криете.
      Защото не се развяват лични данни в нета като прани гащи на простор.

Приеми, че и аз съм на сто години с двеста кила

Коментар

Не съм жена, но съм мъж. Виждаш ме как изглеждам и много хора си мислят, че много тренирам във фитнеса. Да ,ама не, изобщо не тренирам, а правя само леки раздвижвания. И то не,защото не искам, а заради здравословни проблеми. Последно съм тренирал сериозно преди 18 години.Може би се дължи на това,че като млад много тренирах, а може и на гени,щото баща ми на 81 години е в много добра форма.
        Така че гените са много важни.Моите набори повечето са тюфлеци.
        Аз ако бях тренирал волейбол или баскетбол от 15-16 годишен, щях да изглеждам като Владо Николов и Калин Евтимов.

Обаче предпочетох да уча и не съжалявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бе ти с какви идиотки комуникираш? Нали всяка средностатистическа фемина те е преценила на седмата секунда. Имаш между седем и петнадесет секунди. Оттам насетне вече е минало първото полувреме, вкарали са ти гол, а то не си разбрал,

Давам ти пример. Карам квалификационен курс. 17 сме. Само един оглед ми е достатъчен да преценя кой колко струва. Никакво перчене не му помага. От мъжете единият е подлец и кариерист, вторият е гей, останалите са Ок.

Десет секунди на човек.
          Ще ти призная нещо-още съм девствен.Никоя жена НИКОГА не ме е поглеждала.По-спокойна ли се чувстваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Ето - даже и Селена с тоя си пост е указала възрастта ми!

Да не си помисли някой нещо друго!

- - -

Коментар

Най-лошото нещо е да си естествен с една жена.Напротив трябва да се правиш на възможно най-големият е..ч,супер дупер мъжкар.Тя ще се влюби в тоя образ и дори реално да не си такъв като се привърже няма да обръща чак такова внимание. Докато ако се представяш като неопитен с жените,нерешителен, страхлив шансовете да хванеш гадже са минимални. А и с течение на времето може да станеш такъв за какъвто се представяш.Щото характер се изгражда.Но си прав, че с подаръци, екскурзии и тем подобни нито любовта, нито уважението на някоя жена ще получи.
              Пак нищо не си разбрал!

Аз не казвам да се прави на такъв или онакъв! Ти го караш да се прави на супер-сваляч, при условие че не е! Но аз не казвам обраното - да се прави на супер-задръстеняк. Казвам само да се държи естествено.

Ти си тоя който мисли в категории на "правене/неправене" на нещо, което не е! Защото дори да приемем, че успее да излъже някоя за 1/2 час, че е супер сваляч - колко дълго мислиш, че тая лъжа ще трае? Не може да я лъже вечно. Най-вероятно още след 2-ия час вече ще светне, че е измамник... хаха... голям съвет, няма що!

Коментар

Най-лошото нещо е да си естествен с една жена.Напротив трябва да се правиш на възможно най-големият е..ч,супер дупер мъжкар.Тя ще се влюби в тоя образ и дори реално да не си такъв като се привърже няма да обръща чак такова внимание. Докато ако се представяш като неопитен с жените,нерешителен, страхлив шансовете да хванеш гадже са минимални. А и с течение на времето може да станеш такъв за какъвто се представяш.Щото характер се изгражда.Но си прав, че с подаръци, екскурзии и тем подобни нито любовта, нито уважението на някоя жена ще получи.
                Бе ти с какви идиотки комуникираш? Нали всяка средностатистическа фемина те е преценила на седмата секунда. Имаш между седем и петнадесет секунди. Оттам насетне вече е минало първото полувреме, вкарали са ти гол, а ти даже не си разбрал. Това му се случва на Евго постоянно.

Давам ти пример. Карам квалификационен курс. 17 сме. Само един оглед ми е достатъчен да преценя кой колко струва. Никакво перчене не му помага. От мъжете единият е подлец и кариерист, вторият е гей, останалите са Ок.

Десет секунди на човек.
                Last edited by Selena2024; 01.11.2024, 16:07.

Коментар

Ето - даже и Селена с тоя си пост е указала възрастта ми!

- - -

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти си 60+ (доколкото помня) и си вече в третата възраст. Не знам защо си толкова злобен!
                    И между другото - от мен да знаеш: Тия, които те ласкаят и ти казват колко си голяма работа и не трябва да променяш нищо в себе си! - ТЕ СА ТИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ, така да знаеш!

Имаш страшно много да работиш върху себе си.... толкова много, че 24 часовото денонощие късо ще ти се види!

Коментар

Хигиената и външността са ясни - едно нещо да не е наред и е пътник.

Само че някои от нещата дето ги пишеш не стават ей така - с простото вземане на решение! Самоувереността е в пряка зависимост от натрупан успешен опит - а Евго не спира да удря на дърво (защо обаче удря на дърво - заради абсолютно погрешен подход, но това е отделна тема)! Само че фалшивата самоувереност лъха отдалеч! Затова по-добре да е естествен, да сгреши и да се извини, а не да се прави на нещо, което не е, защото в момента в който спукат балона на самоувереността му - и в него веднага избива обратната /защитна, наранена/ реакция - че са боклуци и прочее....

Подхода - очевидно е тотално сбъркан! Свръх-завишени изисквания + нереалистично висока представа за себе си... + слушане на грешните хора... щом бабките го харесват - то е ясно, Евго е станал преждевременно дядо и трябва спешно да се "подмлади"! Само че подмладяването и ставането на интересен (и не само за жените, ами изобщо за каквато и да е компания) не става току-така! Включва разширяване на общата култура, трениране на спорт (ама не тъпия фитнес/културизъм - това е анти-спорт), развиване на мисленето, трениране на гъвкавост на мисълта... и тогава има шанса по естествен път да стане приятна компания! Само че тия неща е трябвало още в младостта си да ги е развил, а не тепърва да се учи!

А аз и сега като го чета - мисли си, че връзката се крепи на неща, които може да купи - подаръци, екскурзии, егати задръстеното мислене!!
                      Виждал си как се надуват пауните или фазаните като искат да привлекат женска.При хората не е по-различно -за да получиш благоволението на женската трябва да се надуеш възможно най-много.В преносен смисъл естествено, но дори и в буквален смисъл не е лошо да се напомпаш във фитнеса преди среща.
                      Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 16:02.

Коментар

• Ето - даже и Селена с тоя си пост е указала възрастта ми!

- - -

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Защо си се спрял на пръстен а не на часовник.
                          Хауей имат часовник с доста широк спектър здравни параметри
                          , дори вградено надуваемо маншонче под кайшката и мери кръвното също.
                          Аз имам Smart часовници, но те мерят веднъж на час, а пръстенчето мери веднъж на 2 секунди. И отделно софтуера - точиш цялото денонощиe на компютър и после гледаш перфектни графики и перфектни статистически репорти.

https://getwellue.com/pages/o2ring-oxygen-monitor

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Много има да ти се обяснява. Не всичко е до гени. За да е красива на 50 се иска култура и труд. Няма как да го знаеш - не си жена. Аз няма да те открехвам. Защо една жена на 50 изглежда добре, а друга на 20 не е само въпрос на гени, а на грижа.
                            Не съм жена, но съм мъж. Виждаш ме как изглеждам и много хора си мислят, че много тренирам във фитнеса. Да ,ама не, изобщо не тренирам, а правя само леки раздвижвания. И то не,защото не искам, а заради здравословни проблеми. Последно съм тренирал сериозно преди 18 години.Може би се дължи на това,че като млад много тренирах, а може и на гени,щото баща ми на 81 години е в много добра форма.
                            Така че гените са много важни.Моите набори повечето са тюфлеци.

Коментар

Ти си 60+ (доколкото помня) и си вече в третата възраст. Не знам защо си толкова злобен!
                              К'о приказваш - направо съм 100+ ама по душа съм много по-млад от теб!

п.п.
                              Там където ти виждаш злоба, аз виждам само факти, факти....

Коментар

+1

Сега има епилиране и кола маски и косматите мъже могат да се приведат в нормален вид.

Ганка е готова да вземе и дебел, и нисък, и с малък инструмент и старичък, стига да й осигури луксозен живот.

Така че е прав Лошия мечок, че за една хубава връзка и редовен секс, трябва да има хубави подаръци и екскурзии за мадамата.
                                Евго, ти епилиран ли си?

Коментар

Working...
                                X