IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Точно така.Правилно си разбрал.Афродизиак номер 1 за жените е самоувереността на мъжа.
    Абе те и Алън Харпър със същите напътствия се опитаха да го превърнат в Чарли... ама нещо не им се удаде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Да, и като му кажеш "Не се притеснявай, давай го свръх самоуверено, Казанова може само да ти бърше праха по подметките!" и какво става - ЕВго щраква с пръсти и хоп - чудо, мацките лягат в краката му все едно е Ксеркс!
      Точно така.Правилно си разбрал.Афродизиак номер 1 за жените е самоувереността на мъжа.
      Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

То и ти ги изкарваш постоянно жените като някакви разгонени идиотки, което има малко общо с реалността.
        Ако не са такива защо постоянно се гримират, обличат с нови дрехи и така нататък?
        В Брюксел преди време бяха открили нощен клуб само за жени(не лесбийски).И затворил след два месеца поради липса на интерес.
        Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 16:34.

Коментар

Повечето мъже се притесняват да говорят свободно с жени.Виждал съм го много пъти-в мъжка компания са уверени, шегуват се,дойде ли жена сменят тона.Та ако някой мъж няма опит с жените той най-вероятно ще е притеснен малко или много.
          Да, и като му кажеш "Не се притеснявай, давай го свръх самоуверено, Казанова може само да ти бърше праха по подметките!" и какво става - ЕВго щраква с пръсти и хоп - чудо, мацките лягат в краката му все едно е Ксеркс!

Коментар

Естествено ≠ притеснено!
            Не знам защо естественото ти състояние би било притеснено? Освен ако не си престъпник, нещо да си откраднал, излъгал...
            За мен естественото състояние дори на мъж, който няма богат опит с жените няма причина да е притеснено!?

Докато самоувереното поведение ... понякога именно то може да действа отблъскващо!
            Винаги се подхожда индивидуално - никога с шаблонно поведение, към каквото ти тласкаш нашия лирически герой!
            Юлка, много натиснахме тука Миретo. Предполагам, че точно това е искал да каже в типично неговия провокативен стил. А ниЙ стоим и чакаме дефиниция

Коментар

Естествено ≠ притеснено!
              Не знам защо естественото ти състояние би било притеснено? Освен ако не си престъпник, нещо да си откраднал, излъгал...
              За мен естественото състояние дори на мъж, който няма богат опит с жените няма причина да е притеснено!?

Докато самоувереното поведение ... понякога именно то може да действа отблъскващо!
              Винаги се подхожда индивидуално - никога с шаблонно поведение, към каквото ти тласкаш нашия лирически герой!
              Повечето мъже се притесняват да говорят свободно с жени.Виждал съм го много пъти-в мъжка компания са уверени, шегуват се,дойде ли жена сменят тона.Та ако някой мъж няма опит с жените той най-вероятно ще е притеснен малко или много.

Коментар

Ами точно де-когато мъж няма опит с жените ако се държи естествено, т.е притеснено, неуверено в женска компания ще чука на куков ден.Затова трябва да влезе в роля на опитен с жените,е..ч,самоуверен мъж.И нищо не му пречи всеки ден да се стреми да бъде такъв.Още повече знаеш,че на мъжете ни поникват крила като изчукаме някоя жена и я задоволим.
                Естествено ≠ притеснено!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Евгич, да не си решил да те забавлява платена мацка, че събираш отзиви?
                  Знаеш колко те ценя и харесвам, просто искам да знам.

Коментар

Ами точно де-когато мъж няма опит с жените ако се държи естествено, т.е притеснено, неуверено в женска компания ще чука на куков ден.Затова трябва да влезе в роля на опитен с жените,е..ч,самоуверен мъж.И нищо не му пречи всеки ден да се стреми да бъде такъв.Още повече знаеш,че на мъжете ни поникват крила като изчукаме някоя жена и я задоволим.
                    Мире, не знам това как точно го реши, ама като върна лентата назад…кой си е пич, си е пич и преди и след като топне чушката.

Бройката не може да ги компенсира тея неща.

Човек да бъде себе си, не означава, че не трябва да се променя и подобрява.

Коментар

Дано-щото постоянно ме изкарваш някакъв неудачник, който не е помирисвал слива.Общувал съм с ограничен брой жени,не съм бил атрактивен за жените и т.н.Сега вече трябва да си задоволена напълно.
                      То и ти ги изкарваш постоянно жените като някакви разгонени идиотки, което има малко общо с реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Отдъхнах направо
                        Дано-щото постоянно ме изкарваш някакъв неудачник, който не е помирисвал слива.Общувал съм с ограничен брой жени,не съм бил атрактивен за жените и т.н.Сега вече трябва да си задоволена напълно.

Коментар

Ми щото не е твоя работа.
                          Какво да ви се обяснявам на колко съм, нисък ли съм, висок ли съм, рус или дебел.......

Вие ако искате си показвайте и епилираните задници/
                          Интересно ми е какво има за криене ако някой си каже възрастта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не ми каза дали си опитвал платени услуги, братле?
                            Евгич, да не си решил да те забавлява платена мацка, че събираш отзиви?

Коментар

Пак нищо не си разбрал!

Аз не казвам да се прави на такъв или онакъв! Ти го караш да се прави на супер-сваляч, при условие че не е! Но аз не казвам обраното - да се прави на супер-задръстеняк. Казвам само да се държи естествено.

Ти си тоя който мисли в категории на "правене/неправене" на нещо, което не е! Защото дори да приемем, че успее да излъже някоя за 1/2 час, че е супер сваляч - колко дълго мислиш, че тая лъжа ще трае? Не може да я лъже вечно. Най-вероятно още след 2-ия час вече ще светне, че е измамник... хаха... голям съвет, няма що!

Коментар

Ще ти призная нещо-още съм девствен.Никоя жена НИКОГА не ме е поглеждала.По-спокойна ли се чувстваш?
                                Отдъхнах направо

Коментар

Working...
                                X