If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, и като му кажеш "Не се притеснявай, давай го свръх самоуверено, Казанова може само да ти бърше праха по подметките!" и какво става - ЕВго щраква с пръсти и хоп - чудо, мацките лягат в краката му все едно е Ксеркс!
Точно така.Правилно си разбрал.Афродизиак номер 1 за жените е самоувереността на мъжа.
То и ти ги изкарваш постоянно жените като някакви разгонени идиотки, което има малко общо с реалността.
Ако не са такива защо постоянно се гримират, обличат с нови дрехи и така нататък?
В Брюксел преди време бяха открили нощен клуб само за жени(не лесбийски).И затворил след два месеца поради липса на интерес.
Повечето мъже се притесняват да говорят свободно с жени.Виждал съм го много пъти-в мъжка компания са уверени, шегуват се,дойде ли жена сменят тона.Та ако някой мъж няма опит с жените той най-вероятно ще е притеснен малко или много.
Да, и като му кажеш "Не се притеснявай, давай го свръх самоуверено, Казанова може само да ти бърше праха по подметките!" и какво става - ЕВго щраква с пръсти и хоп - чудо, мацките лягат в краката му все едно е Ксеркс!
Естествено ≠ притеснено!
Не знам защо естественото ти състояние би било притеснено? Освен ако не си престъпник, нещо да си откраднал, излъгал...
За мен естественото състояние дори на мъж, който няма богат опит с жените няма причина да е притеснено!?
Докато самоувереното поведение ... понякога именно то може да действа отблъскващо! Винаги се подхожда индивидуално - никога с шаблонно поведение, към каквото ти тласкаш нашия лирически герой!
Юлка, много натиснахме тука Миретo. Предполагам, че точно това е искал да каже в типично неговия провокативен стил. А ниЙ стоим и чакаме дефиниция
Естествено ≠ притеснено!
Не знам защо естественото ти състояние би било притеснено? Освен ако не си престъпник, нещо да си откраднал, излъгал...
За мен естественото състояние дори на мъж, който няма богат опит с жените няма причина да е притеснено!?
Докато самоувереното поведение ... понякога именно то може да действа отблъскващо! Винаги се подхожда индивидуално - никога с шаблонно поведение, към каквото ти тласкаш нашия лирически герой!
Повечето мъже се притесняват да говорят свободно с жени.Виждал съм го много пъти-в мъжка компания са уверени, шегуват се,дойде ли жена сменят тона.Та ако някой мъж няма опит с жените той най-вероятно ще е притеснен малко или много.
Ами точно де-когато мъж няма опит с жените ако се държи естествено, т.е притеснено, неуверено в женска компания ще чука на куков ден.Затова трябва да влезе в роля на опитен с жените,е..ч,самоуверен мъж.И нищо не му пречи всеки ден да се стреми да бъде такъв.Още повече знаеш,че на мъжете ни поникват крила като изчукаме някоя жена и я задоволим.
Естествено ≠ притеснено!
Ами точно де-когато мъж няма опит с жените ако се държи естествено, т.е притеснено, неуверено в женска компания ще чука на куков ден.Затова трябва да влезе в роля на опитен с жените,е..ч,самоуверен мъж.И нищо не му пречи всеки ден да се стреми да бъде такъв.Още повече знаеш,че на мъжете ни поникват крила като изчукаме някоя жена и я задоволим.
Мире, не знам това как точно го реши, ама като върна лентата назад…кой си е пич, си е пич и преди и след като топне чушката.
Бройката не може да ги компенсира тея неща.
Човек да бъде себе си, не означава, че не трябва да се променя и подобрява.
Дано-щото постоянно ме изкарваш някакъв неудачник, който не е помирисвал слива.Общувал съм с ограничен брой жени,не съм бил атрактивен за жените и т.н.Сега вече трябва да си задоволена напълно.
То и ти ги изкарваш постоянно жените като някакви разгонени идиотки, което има малко общо с реалността.
Дано-щото постоянно ме изкарваш някакъв неудачник, който не е помирисвал слива.Общувал съм с ограничен брой жени,не съм бил атрактивен за жените и т.н.Сега вече трябва да си задоволена напълно.
Аз не казвам да се прави на такъв или онакъв! Ти го караш да се прави на супер-сваляч, при условие че не е! Но аз не казвам обраното - да се прави на супер-задръстеняк. Казвам само да се държи естествено.
Ти си тоя който мисли в категории на "правене/неправене" на нещо, което не е! Защото дори да приемем, че успее да излъже някоя за 1/2 час, че е супер сваляч - колко дълго мислиш, че тая лъжа ще трае? Не може да я лъже вечно. Най-вероятно още след 2-ия час вече ще светне, че е измамник... хаха... голям съвет, няма що!
Коментар