Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами има красиви жени и по на 50 години.Какъв труд са положили?Никакъв-всичко е до гени.
И тук не става въпрос за професионална реализация, а до сексуално привличане от другият пол.Ако някоя жена е грозна ако ще и най-умната и най-работливата на света да е,пак няма да е атрактивна за мъжете. И обратно ако е красива на никой мъж не му пука дали е трудолюбива.Наскоро имахме среща на випуска и всички бяхме по на 49 години, почти половин век.Ами пак тия, които бяха красиви като ученички са красиви и сега.Останалите средна хубост или грозотии.Last edited by Selena2024; 01.11.2024, 15:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Геювете са такива в главите, не в гена. Затова в по-нормалните времена са били считани за психиатричен проблем. Сега светът е полудял и всичко е нормално. А ние трябва да си крием хетерощенията по сейфове и секретни каси.
Сичко е у кратуната!
Ама се опитват да го пробутат на генетично ниво.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Създаването на семейство, винаги е платено.
Досега не съм видял за стиснат мъж да има наплив от булки…освен, ако не е на 80+ с тлъсто наследство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕ та аз две години ги пиша тия неща, ти ме питаш какви съвети съм му давал.
Ок -накратко. Най-важно е мъжът да е самоуверен и да не се притеснява като разговаря с жени.Ако е модно облечен, макар и не със скъпи дрехи е голям плюс.Но най-важно е естествено какъв разговор ще се проведе.Трябва задължително да е нещо, което да я свързано със секс,среща, външен вид и тем подобни. Щото ако водиш разговор от типа на"Какво работиш, какво си завършила "и тем подобни максимално може да влезеш във friendly zone.
Само че някои от нещата дето ги пишеш не стават ей така - с простото вземане на решение! Самоувереността е в пряка зависимост от натрупан успешен опит - а Евго не спира да удря на дърво (защо обаче удря на дърво - заради абсолютно погрешен подход, но това е отделна тема)! Само че фалшивата самоувереност лъха отдалеч! Затова по-добре да е естествен, да сгреши и да се извини, а не да се прави на нещо, което не е, защото в момента в който спукат балона на самоувереността му - и в него веднага избива обратната /защитна, наранена/ реакция - че са боклуци и прочее....
Подхода - очевидно е тотално сбъркан! Свръх-завишени изисквания + нереалистично висока представа за себе си... + слушане на грешните хора... щом бабките го харесват - то е ясно, Евго е станал преждевременно дядо и трябва спешно да се "подмлади"! Само че подмладяването и ставането на интересен (и не само за жените, ами изобщо за каквато и да е компания) не става току-така! Включва разширяване на общата култура, трениране на спорт (ама не тъпия фитнес/културизъм - това е анти-спорт), развиване на мисленето, трениране на гъвкавост на мисълта... и тогава има шанса по естествен път да стане приятна компания! Само че тия неща е трябвало още в младостта си да ги е развил, а не тепърва да се учи!
А аз и сега като го чета - мисли си, че връзката се крепи на неща, които може да купи - подаръци, екскурзии, егати задръстеното мислене!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Преди да започнеш да заплашваш защо не прочете линка, който ти го дадох? Там всичко е написано. В нашите гени има както на кроманьонците, така и на неандерталците. И понеже има така наречените доминантни и рецесивни гени (надявам се че си чел поне малко генетиката) при различните хора надделяват едните или другите. Доминантните гени надделяват със 75% вероятност, а рецесивните само с 25%, Тоест трябва едновременно и мъжа и жената да имат даден неандерталски ген, щото той да се прехвърли в поколението. Ако обаче поне единия има крьоманонски гени, те са доминантни и се прехвърлят в поколението. Тоест в 3 от възможните 4 случая се прехвърля кроманьонски ген, и само в един от случаите - неандерталски.
Има и още нещо и то се нарича ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР. Например повечето от жените не харесват мъже с косми по гърдите, по гърба и по краката. Моята жена лично ме провери за косми по тялото преди да ми даде първия секс. Ако това го правят и други жени, то тогава вероятността поколението да наследи неандерталски гени от 25% намалява с много - може би само до 5%. Същото и за мъжете - те се отвращават от прекалено окосмени жени, а има такива с косми дори и на мустаците, а какаво остава по останалото тяло. Тука пак се задейства естествения подбор и пак статистически в поколението попадат преобладаващо по-обезкосмени жени с кроманьонски гени.
Всичко това (доминантни и рецесивни гени, както и естествения подбор), водят до това гените на неандерталците постепенно да намаляват и да имат все по-малък и по-малък процент в съвременните и в бъдещите поколения.
Нищо лично - просто това са законите на природата.
Побеждава не по-силния мъж, а по-умния и по-малко окосмения.
Побеждава не жената с по-големи цици, а по-красивата и по-малко окосмената.
Сега има епилиране и кола маски и косматите мъже могат да се приведат в нормален вид.
Ганка е готова да вземе и дебел, и нисък, и с малък инструмент и старичък, стига да й осигури луксозен живот.
Така че е прав Лошия мечок, че за една хубава връзка и редовен секс, трябва да има хубави подаръци и екскурзии за мадамата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Представа си нямаш. Не е само до външност. Зад всичко в 90% от случаите стои труд.
Какво стои зад спечелено дело на чужд терен в друга държава? Труд, труд, труд.
Какво е работата по себе си? Дали външен вид, дали интелект - труд.
Тя ще е красива докато е млада после е труд и интелект. 90% труд 10% ген.
И тук не става въпрос за професионална реализация, а до сексуално привличане от другият пол.Ако някоя жена е грозна ако ще и най-умната и най-работливата на света да е,пак няма да е атрактивна за мъжете. И обратно ако е красива на никой мъж не му пука дали е трудолюбива.Наскоро имахме среща на випуска и всички бяхме по на 49 години, почти половин век.Ами пак тия, които бяха красиви като ученички са красиви и сега.Останалите средна хубост или грозотии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
До никакъв труд не е.С какво се е потрудила някоя красива жена, та да е атрактивна за мъжете?С нищо.Същевременно има мъже,които с труд са постигнали много неща и пак не са атрактивни.Да не се хваля,ама и аз не съм от най-трудолюбивите,но съм доста атрактивен за жените над 35-40 години.
Какво стои зад спечелено дело на чужд терен в друга държава? Труд, труд, труд.
Какво е работата по себе си? Дали външен вид, дали интелект - труд.
Тя ще е красива докато е млада после е труд и интелект. 90% труд 10% ген.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ааа, ни мой тъй - шсъ карЪми!
нЕкои твърдАт, чи съ раждът Геюви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
... Не се ровете толкова в личните ми неща, защото е много дразнещо.
Колко пъти ти казаха да спреш - ама дървена глава не чува.
Са че си береш последствията...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеА, бе, ама защо никой не говори за епигенетиката? Генетика е отговорна само за това - как изглеждаме. Затова имаме висок процент сходство с приматите и другите бозайници, защото се различаваме само по някои външни белези. Нищо от генетиката няма нещо общо с поведението. Ако генетиката е пушката за болестите, то епигенетиката е спусъкът. Затова има една добра новина - никой не е обречен. Никой не се ражда крадец, никой не се ражда нобелов лауреат, никой не се ражда да умре от инфаркт или инсулт. Всичко е външна среда. Ако се родите в гората и ви отгледат маймуни, никога няма да помислите за бърз секс с която и да е касиерка във Фантастико. Това е величието на живота - всеки сам е ковач на съдбата си. Разболявате се, защото виждате, че другите се разболяват. Умирате, защото виждате, че другите умират. И представа си нямате колко силно сте сугестирани за всички аспекти на живота. Животът е преживяване, вие избирате как.
нЕкои твърдАт, чи съ раждът Геюви!
- 1 like
Коментар
-
А, бе, ама защо никой не говори за епигенетиката? Генетика е отговорна само за това - как изглеждаме. Затова имаме висок процент сходство с приматите и другите бозайници, защото се различаваме само по някои външни белези. Нищо от генетиката няма нещо общо с поведението. Ако генетиката е пушката за болестите, то епигенетиката е спусъкът. Затова има една добра новина - никой не е обречен. Никой не се ражда крадец, никой не се ражда нобелов лауреат, никой не се ражда да умре от инфаркт или инсулт. Всичко е външна среда. Ако се родите в гората и ви отгледат маймуни, никога няма да помислите за бърз секс с която и да е касиерка във Фантастико. Това е величието на живота - всеки сам е ковач на съдбата си. Разболявате се, защото виждате, че другите се разболяват. Умирате, защото виждате, че другите умират. И представа си нямате колко силно сте сугестирани за всички аспекти на живота. Животът е преживяване, вие избирате как.
Коментар
-
Добре, добре. Успокой се сега. Аз и мъж да бях все тая. То е до човека. Кога ще го вденеш? Мъж, жена, птеродактил - всичко е до труд и качества.
Защо на жените им трябва половин-един час да се подреждат, преди да излязат на публично място, а на мъжете им е достатъчна 1 минута, за да си обуят обувките? Как ще го обясниш това с разум или с възпитание? Просто на жената генетично е заложено, да се опитва да е хубава в очите на останалите, дори и когато вече е омъжена, а на мъжа въобще не му пука.
Ама бил съм небръснат или рошав - ами не ми пука. Ама обувките ми били прашни (това го казва жената) - ами не ми пука, но за да не и счупя хатъра, избърсвам ги в крачолите на панталона, а тя побеснява ...Last edited by Mateev; 01.11.2024, 14:18.
- 1 like
Коментар
-
Добре, добре. Успокой се сега. Аз и мъж да бях все тая. То е до човека. Кога ще го вденеш? Мъж, жена, птеродактил - всичко е до труд и качества.
Коментар
-
За кое да си вярвам?Аз съм реалист и знам как стоят нещата. Ти си жена и няма как да го разбереш. Щото само да се надупиш и веднага ще се яват сто мераклии, ама при мъжете не е така И ВСЕКИ мъж във форума ще го потвърди.
Има естествено и изключения като баскетболиста Уилт Челбърлейн, който е правил секс с над 20 хиляди жени, но такива са по-малко от 0.0001 процента от мъжете.
Коментар
Коментар