Първоначално изпратено от BAD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А знаеш ли колко е гадно да се изложиш и после да живееш с този човек в един блок 40 г.
Защото и аз и тя сме правили ремонти и сме обзавеждали с цел дългосрочно ползване.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
То това не е само с днешните жени, от вечни времена си е било така, кога ли не е било? Ама мъжете да не са по-добри, че се занимават с такива жени?
Кумеца ми беше имал случай, отива да плаща на домоуправителя нещо, обаче него го нямало и жена му го награбила. И докато му прави свирка мъжа и звъни по ... телефона, тя спира, провежда разговора и пак продължава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
Евго,ма много си срамежлив и комплексиран! Не знаеш ли,че срам п**ка не е*е,а дъжд кола не мие?Не знаеш ли,
че не срамно да ти откажат,а е срамно да не си поискаш?
Защото и аз и тя сме правили ремонти и сме обзавеждали с цел дългосрочно ползване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеМомчета щом не ви кефи темата и нещо ви дразни да я затворя и ликвидирам ??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
То това не е само с днешните жени, от вечни времена си е било така, кога ли не е било? Ама мъжете да не са по-добри, че се занимават с такива жени?
Кумеца ми беше имал случай, отива да плаща на домоуправителя нещо, обаче него го нямало и жена му го награбила. И докато му прави свирка мъжа и звъни по ... телефона, тя спира, провежда разговора и пак продължава.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Тя, между другото, ме харесва.
На едно общо събрание един чичо ме коментира пред нея "Сигурно вземаш 3-4К лв и за това не правиш проблем за парите за общите части". И тя го чу. Отделно веднъж се разминахме и ми се усмихна хубаво.
От друга страна е трудна топка, от тези готините мадами, които са готови за чужденец или голям директор.
Евго,ма много си срамежлив и комплексиран! Не знаеш ли,че срам п**ка не е*е,а дъжд кола не мие?Не знаеш ли,
че не срамно да ти откажат,а е срамно да не си поискаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеМомчета щом не ви кефи темата и нещо ви дразни да я затворя и ликвидирам ??
ще пишеш за тези, които ги кефи.
Коментар
-
+1
Но днешните жени са напълно способни, докато мъжът го няма, да си поканят някой от чата и да го направят в семейната спалня. И съм го чувал от познати, че им се е случвало.
- 1 like
Коментар
-
в студентските години объркахме един път етажа. и не става ключа и не става и со касата един приятел 120+ кила и се тръшва на леглото. Аз се засилвам след него на другото и виждам нещо мърда и цъка ламбата и едни очи ме гледат невярващо. толкова беше уплашена че гък не можа да каже. След 2-3 мин се освести и вика че има съквартирантка на другото легло. Поне 10 мин я вадихме изпод туловището на моментално заспалия мъртво пиян .. ЕХ тези студентски години ..
Има нужда - карантина е все пак. То няма ни имоти, ни печалби на борсата. петрола на минус цена. Луда работаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Какви тъпи теми се отварят точно пък в тоя форум сякаш няма адам и ева и прочие....ма то егоцентрични ексхибиционисти търсещи поле за изява да искаш.
А това с гордост да напишеш че няма поне едно дете да оставиш след себе си - това един мъж на място никога не би го и помислил дори, джендърска му работа.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ако беше отворила така на бай стамен, той щеше да влезе със се вратата барбар с касата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
говорил ли си със специалисти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеИнтересна тема, всеки мъж или жена има какво да каже по нея.
Евго, гледам, тука има съвети да се влиза с касата на вратата при такива възможности. То не е лошо да се възползваш, опита е хубаво нещо защото знаеш после какво не искаш. Обаче, бих си задал въпроса, дали ти трябва връзка с жена, която си я свалил само с поглед. Какво уважение ще имаш към такава жена и няма ли да си мислиш, че ще го прави с всеки срещнат зад гърба ти.
А пък щом си мислиш, че си пада по мускули и лоша визия, то по тази логика ако утре е нямаш тази визия, ще те смени. Както правят и много мъже, става на 25 любовницата, вземаш и апартамента и колата и търсиш следващата на 22.
Но днешните жени са напълно способни, докато мъжът го няма, да си поканят някой от чата и да го направят в семейната спалня. И съм го чувал от познати, че им се е случвало.
Коментар
Коментар