IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сега го прочетох и на английски език.

Аз съм като Кака и за това нямам половинка.
    преди това на какъв език го чете

иначе доста точна самопреценка
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
      Сега го прочетох и на английски език.

Аз съм като Кака и за това нямам половинка.

Коментар

Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
        разбираш ги ти, мирко жените
        повече, отколкото са готови да си признаят
        Last edited by ratten; 24.01.2025, 20:08.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....

Днес е петък, какви са ти плановете?
          +100

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Чете се, на последния ред
            Помоли някой батко да ти го преведе

Коментар

Не се чете нищо тук!

Коментар

Не се чете нищо тук!
                Чете се, на последния ред
                Помоли някой батко да ти го преведе

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не се чете нищо тук!

Коментар

Обаче не гледам романтични турски филми, само исторически - тези двата и много рядко някой игрален. Ти не ме харесваш и то личи от всеки твой пост.

Дори в Османската империя е имало 100-годишен период (пиша го за Миродес), так. нар. Султанат на жените, когато империята се е управлявала от баби - султанки (валиде султан) и жени султанки, които индиректно управлявали чрез султана или като регент.

При англосаксонския модел путьото трепери да не го смени жена му, угажда й и слугува вкъщи, доколкото може.
                    Понякога дори си мисля, че не е толкова лошо един мъж да е свободен - няма кой да го трови и да го тормози.
                    Глей ся, дали те харесвам или не, едва ли е от значение за някой, предполагам и за теб не е. Принципно нямам нищо лично към теб, всеки е свободен да бъде какъвто реши. Обаче много ме дразниш с мнението и отношението си към жените. Водиш се по акъла на участници в темата, а това хич няма да ти помогнеш да постигнеш целта си. Няма жена, което да те изтърпи и е показателно, че са 28 години /говоря за годините след 20те ти/ не си имал сериозна връзка, а за съжителство с жена/която не е мама/ и дума не може да става. Това, че си подреден въобще не е достатъчно за да впечатлиш....

Днес е петък, какви са ти плановете?

Коментар

Преди няколко години гледах "Великолепния век" и "Кьосем Султан". И от двата филма научих много за турците. При тях един мъж не е само за една жена. Като се появи султана жените му свеждат глава в знак на почит и му дават път. Той решава при коя жена да отиде за през нощта и от коя да има деца. И когато на зазоряване новият султан седне на трона си, издава запаовед да бъдат одушени братята му, за да не го конкурират. Отделно имало и мъжки харем за султана.

При помаците има сходни традиции. Там много държат булката да е девствена и да има хубав чеис. И чеизът се показва, дори по фейсбук го слагат. Един помак ми беше казал, че язди мъжки кончета, въпреки че е семеен.

При англосаксонския модел в наши дни мъжът е путьо и слуша жена си, а тя му набива канчето и го командва. При умнокрасивите, за които Груьо говори, също е така. Просто зависи от конкретната държава.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Хахах
                        и тва го пише младият в разцвета на силите си без шкембе мъж, който си търси усърдно жена.
                        Гледам, че наблягаш на сексуалните подвизи на мъжете в средновековна Турция, но не ти не си скрит гей, не, не, не...

Самата мисъл да седиш у Вас и да гледаш турският сериал от 8 часа би отблъснал всяка нормална жена, то и се случва де нищо, че все те били виновни.
                        Скрит, скрит, колко да е скрит

Коментар

Виж какво стана с Гуардиола-най-добрият треньор в света, жена му го напусна и му прибра половината богатство,без да има никакъв принос за него.Ако беше някой, който не я зачита за човек,щеше да му се омилква като коте.Същото е при развода на Джони Деп и други известни личности. В арабските държави не ги зачитат за равни на мъжете и такива проблеми нямат.
                          Преди една година даваха хубав турски сериал, но му забравих името.

Главният герой беше лошо момче (както ти го описваш) - бяха избрали много хубав актьор, висок, добре сложен, с брада и мустаци. Той имаше и жена и любовница. И двете ги беше забременил. Успя да окраде богата си тъща. Сутрин пържеше суджук на детето си. Имаше и хубава кола. Обаче накрая жена му се отказа от него, въпреки че физически я привличаше и в началото го обичаше.

Нали ви бях разказвал за германката Анке, която е по-проклета и от нашата Ганка,

Коментар

Обаче не гледам романтични турски филми, само исторически - тези двата и много рядко някой игрален. Ти не ме харесваш и то личи от всеки твой пост.

Дори в Османската империя е имало 100-годишен период (пиша го за Миродес), так. нар. Султанат на жените, когато империята се е управлявала от баби - султанки (валиде султан) и жени султанки, които индиректно управлявали чрез султана или като регент.

При англосаксонския модел путьото трепери да не го смени жена му, угажда й и слугува вкъщи, доколкото може.
                            Понякога дори си мисля, че не е толкова лошо един мъж да е свободен - няма кой да го трови и да го тормози.
                            Виж какво стана с Гуардиола-най-добрият треньор в света, жена му го напусна и му прибра половината богатство,без да има никакъв принос за него.Ако беше някой, който не я зачита за човек,щеше да му се омилква като коте.Същото е при развода на Джони Деп и други известни личности. В арабските държави не ги зачитат за равни на мъжете и такива проблеми нямат.

Коментар

От моите разведени приятели и познати нито един не се ожени повторно. А пък жени за секс не им липсват. Пълно е с разведени, стари моми и незадоволени омъжени жени.Един приятел даже имаше три любовници едновременно и каза, че едната я разкарал, щото не можел да смогне.
                              То от обвързане в наши дни мъжете нямат никаква файда. Навсякъде продават готвена храна,пералнята сама пере,единствено за секс,ама и сексъг стана много достъпен особено с жени на 40 плюс.
                              През 2018 г. ходих на среща с една жена, с препоръчване. Една комшийка, с която сме големи приятели, ми я уреди. Хвалила ме (че е перфектно у нас, че съм образован и културен, самата тя ми е разказвала как станала гадже с мъжа си), каза, че имало голям шанс да станат нещата, обаче не можела да я накара, трябвало сами да се разберем с жената. Кандидатката беше към 39-40 г. тогава.

Отидох на срещата, говорихме си общи неща, отнесени неща, изобщо не съм й говорил за женитби, за бебета, да настоявам, обаче изглежда онази не ме хареса. Не стана нищо от срещата, бяхме приятели по ф.б. докато не я изтрих преди 2 г. И от снимки във фейсбук научих, че тя все пак си е намерила някакъв чичо (не много стар), въпреки че е извън репродукцията вече. А вътрешното ми усещане по време на срещата беше, че жената има опит с мъжете и спи редовно с мъже.

От един момент нататък жените започват да пускат лесно. Тогава обаче никой не ги ще.

Коментар

От моите разведени приятели и познати нито един не се ожени повторно. А пък жени за секс не им липсват. Пълно е с разведени, стари моми и незадоволени омъжени жени.Един приятел даже имаше три любовници едновременно и каза, че едната я разкарал, щото не можел да смогне.
                                То от обвързане в наши дни мъжете нямат никаква файда. Навсякъде продават готвена храна,пералнята сама пере,единствено за секс,ама и сексъг стана много достъпен особено с жени на 40 плюс.
                                Last edited by mirodes; 24.01.2025, 15:57.

Коментар

Working...
                                X