Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Семки? Дай шепа..... Не е по темата, ама ми писна тая пандемия. Един форум ми е останал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеп
Няма иконка за пуканкиИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение...................
.......................
Трябва да се запася с пуканки...И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
пПървоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Хахаха ако си наблъскала устните с нещо си там, сложила си лачената чантичка и високия ток, държаща цигарка в ръката нормално да ти подсвирват
И да съгласен съм че има доста яки сервитьирки без лачените ти обувчици и парите с които се опитваш да парадираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеУжас в какво сме превърнали форума.
Хората ги е страх да пишат. Искат позволение …
Невинно пърха с дълги мигли, един вид.
И, както виждаш, хваща дикиш
Трябва да се запася с пуканки...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи... аз пак да отбележа, че всичко е въпрос на контекст.
И в тази тема не успяваме да избягаме от клишетата (както и в повечето други).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИзглежда ми прекалено ниска топка за теб. Виж да беше Ема Стоун, Скарлет Йохансон, Кейт Ъптън... щях да те разбера...Явно много си го закъсал.
Иначе да познаваш жени с положение в дадена сфера е голям +. Доста жени вършат услуги и са в помощ на мъжете. Има доста примери в които жени участват и се постигат хубави и печеливши сделки. А и доколкото разбирам тя е обучена от ранни години как се процедира
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
С тебе специално трябва да се разберем още сега. Снощи ме нарече "котенце", нищо не казах, защото още съм съвсем нова тук. Сега се обръщаш към мене със "сладурче". Така. Котенце, писанче, сладурче ще казващ на ученичките и на сервитьорката в кафенето. Ясно ли се изразявам? Последният, който ми каза "пиленце" миналата година лятото до НДК отнесе 10 сантиметров ток от обувката ми. Вървях си по обяд с колеги и един ми подвикна от пейката на която седеше с още двама. Върнах се, свалих си обувката и му заковах тока на главата. Доста кръв шурна. Никой наоколо на каза нищо. Мисли малко преди да пишеш, моля.
И да съгласен съм че има доста яки сервитьирки без лачените ти обувчици и парите с които се опитваш да парадираш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениевсъщност - в правото си си - да не се съгласиш с мен /важно е токът на обувката ти да е далеч от главата ми/...
Това е тезата, която противопоставям на твоята - горе, а именно:"постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените "... Значи - не е ли време да преразгледаш тая теза /за двамата участници/, предвид - разбира се - отговора на въпроса ми - дали ти, самата не си вършила доста от "мъжките задължения" /преди развода/...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНякой има ли представа дали Мария Филипова е семейна. От вчера ми грабна интереса за едно-две кафенца.Явно много си го закъсал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Здравей и на теб, ако вица е за мен не е удачен и не на място. Аз нищо не търся в този форум, най-малко пък мъж, въпреки че нищо не се знае. Темата ми е интересна, опознавам повече мъжете, правя си някои изводи за вас. Учудват ме постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените. Основно досега четях темите за злато и акции. По-скоро златото ме интересува. Имам ресурс да купя известно количество.
Криси, усещам, че в момента нямаш на краката си обувки с токове и по тая причина мога да използвам по-фриволното обръщение "Криси"...))
Почти съм сигурен, че грешиш, когато правиш подобно изказване: "постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените." , всъщност - в правото си си - да не се съгласиш с мен /важно е токът на обувката ти да е далеч от главата ми/...
Значи, оставаш с впечатлението, че има типични постъпки и поведение - за мъже и за жени... Да де, първо ми идва на ум, че мъжът няма токче, което...., така де... /знаем вече/...
Но... Да предположим, че... - всъщност, ние го знаем, че бившият ти мъж е предприемач... Предприемач, или не - той е мъж! /до тук нямаме различия в мисленето, нали!/... Значи, щом един мъж е мъж /нали!/, то той трябва да се занимава /например в един дом/ - с техниката /поне!/.... Нали до тук сме съгласни с такава логика и не ме контрираш /с токчето/?...))
И сега - въпросът ми: твоят мъж, /който е мъж в истинският смисъл на думата/ дали се занимаваше в къщи с техника и подобни /зная, че си има майстори за тая работа/, но все някъде - на теб дали ти се е налагало, наред с работата ти на счети - да се занимаваш и с чисто мъжките приоритети?... Някак, все си мисля, че си съвместявала прекалено много, вкл. - и чисто мъжки ангажименти...
......................................
Това е тезата, която противопоставям на твоята - горе, а именно:"постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените "... Значи - не е ли време да преразгледаш тая теза /за двамата участници/, предвид - разбира се - отговора на въпроса ми - дали ти, самата не си вършила доста от "мъжките задължения" /преди развода/...
Това са само мои допускания, но няма как да докажа тезата ми по друг начин... и веднага се покривам от токчето, което виждам да хвърчи към мен...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеИмал ли си акции, да не се окажеш теоретик без практика, че съвсем да я объркаш жената?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеИмал ли си акции, да не се окажеш теоретик без практика, че съвсем да я объркаш жената?
Ако е като мария филипова от комисията по хазарта с която влади горанов "говори" си струва да бъде омайвана, ама ако е някоя като менда стоянова :Д
- 1 like
Коментар
Коментар