If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
Тя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден. Ако може сутрин и вечер. Особенно сутрин - събуждаш се и той стърчи и пита къде да се навре.
Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.
Така е.
Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.
Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
Да ти кажа, че беше бедничка и "нищо особено", ако съдя по фейсбука й. Ако бях на 20+, нямаше да имам интерес към нея.
Аз дори не й писах нищо конкретно, пратих покана и едно "Здравей". Но ме блокира.
Ратко го имам за приятел, а той пак си прави шеги за моя сметка.
Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.
Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.
Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.
Хем бедна, хем важна,
Трябва първо да й предложиш квартира и постепенно да действаш. Първо да те опознае и тогава може да стане работата. А така си я уплашил като си й писал с идеята за нещо повече.
Коментар