IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
    Тя репродукцията в наше време може и без секс, ама друго си е да го мушнеш някъде. Ако може - всеки ден. Ако може сутрин и вечер. Особенно сутрин - събуждаш се и той стърчи и пита къде да се навре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.
      Така е.

Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.

Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.

Коментар

Да ти кажа, че беше бедничка и "нищо особено", ако съдя по фейсбука й. Ако бях на 20+, нямаше да имам интерес към нея.

Аз дори не й писах нищо конкретно, пратих покана и едно "Здравей". Но ме блокира.

Ратко го имам за приятел, а той пак си прави шеги за моя сметка.
        Разликата между мъжете и жените е, че мъжете си търсят и са склонни да изчукат много жени. Ако може всичките, ама нали този самолет трябва да се вдига. При жените е точно обратното. Те си търсят един единствен мъж. И всеки път, когато някой я изчука, тя прави сравнение този ли е по-добър или някой от предишните. Това продължава дори и след брака. Дори и да си е намерила идеалния мъж и да се е оженила за него, тя пак е склонна да пробва други и други мъже, белким си намери нещо още по-добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

о, батко е един купувач...
          Но и ти, за да купиш толкова апартаменти и да гледаш семейство, сигурно не си "развей прах" и си правиш разчет на всяко евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Може, може,
            ама момичето не го интересуват чичаци сигурно...
            В случая е така Но имам един приятел, чието гадже е с 25 години по-малка.И той не е в блестяща форма,а и е доста стиснат. Така че всякакви ги има.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Tи знаеш ли какво значи думата "одухотворен" ?
              Знам, естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Това момиче е умно и по-богато духовно от теб, далеч ще стигне

Психоложка, веднага разбира с кого си има работа
                Да ти кажа, че беше бедничка и "нищо особено", ако съдя по фейсбука й. Ако бях на 20+, нямаше да имам интерес към нея.

Аз дори не й писах нищо конкретно, пратих покана и едно "Здравей". Но ме блокира.

Ратко го имам за приятел, а той пак си прави шеги за моя сметка.
                Last edited by Evgo; 29.01.2025, 14:32.

Коментар

е, не вярвам да ги банва
                  само ги разпитва, колко са им големи
                  и дали имат проблем с жените
                  Може, може,
                  ама момичето не го интересуват чичаци сигурно...

Коментар

е, не вярвам да ги банва
                    Че кой няма проблеми с жените? Вярно- различни проблеми, но все пак проблеми!

Коментар

Щеше да й дойде добре.

Да си пести парите, да е на топло, батко да се грижи за нея и да й купува,
                      Направо ме е срам когато чета мненията ти ! С такова отношение никога няма да си хванеш гадже , а за съпруга - абсурд

Коментар

Няма ли?!
                        е, не вярвам да ги банва
                        препоръка е

Коментар

Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.

Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.

Хем бедна, хем важна,
                          Трябва първо да й предложиш квартира и постепенно да действаш. Първо да те опознае и тогава може да стане работата. А така си я уплашил като си й писал с идеята за нещо повече.

Коментар

я, пак!?
                            Няма ли?!

Коментар

Е ти кво очакваш. Ако и на теб ти пише чичак и ти сигурно ще го блокираш.
                              я, пак!?
                              препоръка е

Коментар

Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.

Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.

Хем бедна, хем важна,
                                Е ти кво очакваш. Ако и на теб ти пише чичак и ти сигурно ще го блокираш.

Коментар

Working...
                                X