IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Хахах
    и тва го пише младият в разцвета на силите си без шкембе мъж, който си търси усърдно жена.
    Гледам, че наблягаш на сексуалните подвизи на мъжете в средновековна Турция, но не ти не си скрит гей, не, не, не...

Самата мисъл да седиш у Вас и да гледаш турският сериал от 8 часа би отблъснал всяка нормална жена, то и се случва де нищо, че все те били виновни.
    Обаче не гледам романтични турски филми, само исторически - тези двата и много рядко някой игрален. Ти не ме харесваш и то личи от всеки твой пост.

Дори в Османската империя е имало 100-годишен период (пиша го за Миродес), так. нар. Султанат на жените, когато империята се е управлявала от баби - султанки (валиде султан) и жени султанки, които индиректно управлявали чрез султана или като регент.

При англосаксонския модел путьото трепери да не го смени жена му, угажда й и слугува вкъщи, доколкото може.
    Понякога дори си мисля, че не е толкова лошо един мъж да е свободен - няма кой да го трови и да го тормози.
    Last edited by Evgo; 24.01.2025, 15:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди няколко години гледах "Великолепния век" и "Кьосем Султан". И от двата филма научих много за турците. При тях един мъж не е само за една жена. Като се появи султана жените му свеждат глава в знак на почит и му дават път. Той решава при коя жена да отиде за през нощта и от коя да има деца. И когато на зазоряване новият султан седне на трона си, издава запаовед да бъдат одушени братята му, за да не го конкурират. Отделно имало и мъжки харем за султана.

При помаците има сходни традиции. Там много държат булката да е девствена и да има хубав чеис. И чеизът се показва, дори по фейсбук го слагат. Един помак ми беше казал, че язди мъжки кончета, въпреки че е семеен.

При англосаксонския модел в наши дни мъжът е путьо и слуша жена си, а тя му набива канчето и го командва. При умнокрасивите, за които Груьо говори, също е така. Просто зависи от конкретната държава.
      Хахах
      и тва го пише младият в разцвета на силите си без шкембе мъж, който си търси усърдно жена.
      Гледам, че наблягаш на сексуалните подвизи на мъжете в средновековна Турция, но не ти не си скрит гей, не, не, не...

Самата мисъл да седиш у Вас и да гледаш турският сериал от 8 часа би отблъснал всяка нормална жена, то и се случва де нищо, че все те били виновни.

Коментар

• https://youtu.be/yPuC4Cy2ZuI?si=Yg8Ih64K4mIc8wSS

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не е вярно.Жените си искат мъж.Колкото по-властен,толкова по-добре. Както мъжете не харесват мъжкарани, така и жените не харесват мъже с женско поведение. Но естествено никога няма да си го признаят и много мъже се заблуждават какви мъже харесват жените.
          Преди няколко години бях на един спа хотел лятото. И там имаше едно помашко семейство. Мъжа с децата се къпеше в басейна, а жена му обикаляше около басейна облечена с палто и забрадка на главата и носеше една чанта постоянно с нея.Лятото в жегите. И постоянно се усмихваше и беше щастлива. Моята жена се възмути как можело тая да е облечена така и да не влиза в басейна, ама аз й казах,че това е жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна.Да ама техните семейства са най-здравите.
          Преди няколко години гледах "Великолепния век" и "Кьосем Султан". И от двата филма научих много за турците. При тях един мъж не е само за една жена. Като се появи султана жените му свеждат глава в знак на почит и му дават път. Той решава при коя жена да отиде за през нощта и от коя да има деца. И когато на зазоряване новият султан седне на трона си, издава запаовед да бъдат одушени братята му, за да не го конкурират. Отделно имало и мъжки харем за султана.

При помаците има сходни традиции. Там много държат булката да е девствена и да има хубав чеиз. И чеизът се показва, дори по фейсбук го слагат. Един помак ми беше казал, че язди мъжки кончета, въпреки че е семеен.

При англосаксонския модел в наши дни мъжът е путьо и слуша жена си, а тя му набива канчето и го командва. При умнокрасивите, за които Груьо говори, също е така. Просто зависи от конкретната държава.
          Last edited by Evgo; 24.01.2025, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Днес Ботев
            • за мъже, които си третират съпругата като добитък
            • и за такива мъже, които намират това за нормално,
            щеше да напише стихотворението:
            "Не мъже, а животни ..."

Ежедневно се убеждавам, че няма смисъл да се пише в този форум ...
            И аз, но просто бутам в игнор листата
            Още има двама трима души, с които да се проведе смислен разговор.
            Last edited by Selena2024; 24.01.2025, 14:33.

Коментар

• Добре де-има явна провокация към мен като съм сравняван с животно, а аз съм заплашен с бан като изразя мнението си ,че този,който ме е сравнил с животно няма да липсва на никого.Някои хора се толерират и обиждат безнаказано за сметка на други, които единствено могат да говорят за времето без притеснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                Жените си искат мъж.... жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна..
                Днес Славейков
                • за мъже, които си третират съпругата като добитък
                • и за такива мъже, които намират това за нормално,
                щеше да напише стихотворението:
                "Не мъже, а животни ..."

Ежедневно се убеждавам, че
                • няма смисъл да се идва с кораба "Радецки" до тази територия
                • нищо чудно умните момичета да отиват в цивилизования свят и да остават там ...
                • няма смисъл да се пише в този форум ...
                Last edited by barbaron; 24.01.2025, 16:15.

Коментар

Таке е.

Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.

Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".
                  Не е вярно.Жените си искат мъж.Колкото по-властен,толкова по-добре. Както мъжете не харесват мъжкарани, така и жените не харесват мъже с женско поведение. Но естествено никога няма да си го признаят и много мъже се заблуждават какви мъже харесват жените.
                  Преди няколко години бях на един спа хотел лятото. И там имаше едно помашко семейство. Мъжа с децата се къпеше в басейна, а жена му обикаляше около басейна облечена с палто и забрадка на главата и носеше една чанта постоянно с нея.Лятото в жегите. И постоянно се усмихваше и беше щастлива. Моята жена се възмути как можело тая да е облечена така и да не влиза в басейна, ама аз й казах,че това е жената да има уважение към мъжа си. Третира я като добитък и тя е доволна.Да ама техните семейства са най-здравите.
                  Last edited by mirodes; 24.01.2025, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Да си говорим за американки Какво искат американките

Мъжете, които плачат, са богове на секса - New York Post, позовавайки се на експерти по взаимоотношенията

Според тях жените все по-често избират по-емоционални мъже, които се стработват с „женската“ им страна - считат ги за по-привлекателни

Психолозите смятат, че традиционните норми се променят и днес мъжествеността не се изразява в това да бъдеш „твърд мъжага“, а в това да бъдеш честен и емоционален, както и да уважаваш партньорката си.
                    Таке е.

Искат добър градинар, който да се грижи за розата им.

Дори в една книга за сексуалните отношения от соца пишеше: "един мъж няма да може да задържи една жена, ако се държи грубо и просташки или я бие, дори да има чести полови сношения".

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не искам да засегна някой, но при жените
                        хомо двойки създават не много атрактивните
                        Е...
                        ...

...да.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                          Жената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.
                          не искам да засегна някой, но при жените
                          хомо двойки създават не много атрактивните

...или те са по-видими за мен
                          препоръка е

Коментар

• Жената е най - прекрасното създание, създадено от природата....За съжаление точните мъже стават кът и все повече прекрасни създания минават на другия бряг.

Коментар

• Една тема има за жени и накъде изби...

Коментар

Не,

Той бързаше за други обекти. По онова време не се намираха строители лятото, имаше имотен и строителен бум.

Помня, че беше доста добре сложен за 30 г.

И роми са ми работили, изпратени от известна строителна фирма. Бяха весели. Единят ми каза:
                                "Ако нямаш жена, ще те уредиме."
                                абе евго за 20 години така и не видя една ДОБРЕ СЛОЖЕНА ЖЕНА, камо ли хубава !?!?!?!?

Аз за брат Пит единственото хубаво което мога да кажа е че го харесват жените. Толкова ма боли патката как изглежда
                                Last edited by bota156; 22.01.2025, 18:34.

Коментар

Working...
                                X