IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Няма ли?!
    е, не вярвам да ги банва
    само ги разпитва, колко са им големи
    и дали имат проблем с жените
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.

Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.

Хем бедна, хем важна,
      Трябва първо да й предложиш квартира и постепенно да действаш. Първо да те опознае и тогава може да стане работата. А така си я уплашил като си й писал с идеята за нещо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

я, пак!?
        Няма ли?!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е ти кво очакваш. Ако и на теб ти пише чичак и ти сигурно ще го блокираш.
          я, пак!?
          препоръка е

Коментар

Търси квартира, а е с малък бюджет. И реших да й пратя покана и да й пиша. Тя обаче ме блокира още в самото начало.

Хем бедна, хем важна,
            Е ти кво очакваш. Ако и на теб ти пише чичак и ти сигурно ще го блокираш.

Коментар

Щеше да й дойде добре.

Да си пести парите, да е на топло, батко да се грижи за нея и да й купува,
              о, батко е един купувач...
              препоръка е

Коментар

Хем бедна, хем важна,
                писа ли, че предлагаш квартира + морков
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми тя не иска да плаща с друго, кое не разбра.
                  Щеше да й дойде добре.

Да си пести парите, да е на топло, батко да се грижи за нея и да й купува,

Коментар

Хем бедна, хем важна,
                    Ми тя не иска да плаща с друго, кое не разбра.

Коментар

• Вчера в групите за наеми в СФ попаднах на хубаво, младо момиче на 21 г.

Хем бедна, хем важна,

Коментар

А ти никога ли не си имал любовница
                        Абе много са ми текли лигите, но волята ми надделя и останах верен на жена си. Сега обаче на стари години започвам да си мисля дали това не е било грешка ... Ако сега Господ ми даде втори шанс с втора младост, ама със сегашния ми акъл, първо няма да бързам да се женя, и второ охаааа ....
                        Last edited by Mateev; 28.01.2025, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не говоря за познати жени, а за непознати, срещнати например на улицата. Виждаш я от далеко, че е без придружител, или придружителя е друга жена. Тръгваш в посока да препречиш нейния път, приближаваш се и казваш "Здравей красавице" (ако са 2 жени "Здравейте красавици"). За тебе това може да са само учтиви думички и флирт, но жените ги възприемат съвсем сериозно и наистина си мислят, че са красиви, и ти си оценил тяхната красота. Реакцията им при такова едно начало е първосигнална, без участието на техния главен мозък. И точно в този момент усмивка или намръщване е ясен и неподправен сигнал какво можеш да очакваш. И нататък си знаеш.

Има и междинен резултат - усмихва се, но после учтиво ти обяснява, че е женена. Разбирай - женена е, но няма нищо напротив да те пробва в леглото. Нататък пак си знаеш.
                          А ти никога ли не си имал любовница,
                          Last edited by Evgo; 28.01.2025, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Потвърждавам - всяка една жена във всеки един момент е готова и очаква някой мъж да я забележи и да се опита да започне разговор. На такъв един ранен етап още първата реакция на жената е определяща - или грубо те отсвирва, или се усмихва и казва нещо.Самата усмивка вече означава, че е готова да те опознае и да прецени дали дали да те пусне в леглото или не. А при жени, които са по-загорели, самата усмивка вече означава "чакам да си поискаш".
                            То естествено съществува и притеснение от отхвърляне,ама все пак Евго живее в София, не в някое градче, където всички се познават.И да го отреже някоя(а то няма мъж,който да не е рязан от жени),пробва на следващата и така. Нищо не губи,само може да спечели.

Коментар

На мен ми е много интересно, в сайтове за запознанства и дори в блока ми, като говоря на "ти" с някоя жена, а тя ми говори на "вие" (при положение, че с тази в блока сме познати). И още от начало личи, че няма да стане нищо при такова разминаване.....
                              Не говоря за познати жени, а за непознати, срещнати например на улицата. Виждаш я от далеко, че е без придружител, или придружителя е друга жена. Тръгваш в посока да препречиш нейния път, приближаваш се и казваш "Здравей красавице" (ако са 2 жени "Здравейте красавици"). За тебе това може да са само учтиви думички и флирт, но жените ги възприемат съвсем сериозно и наистина си мислят, че са красиви, и ти си оценил тяхната красота. Реакцията им при такова едно начало е първосигнална, без участието на техния главен мозък. И точно в този момент усмивка или намръщване е ясен и неподправен сигнал какво можеш да очакваш. И нататък си знаеш.

Има и междинен резултат - усмихва се, но после учтиво ти обяснява, че е женена. Разбирай - женена е, но няма нищо напротив да те пробва в леглото. Нататък пак си знаеш.
                              Last edited by Mateev; 28.01.2025, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом те е загледала продължително,значи има интерес. Сама няма да дойде, затова ти трябва да предприемеш първата стъпка. Отиваш при нея и й казваш"Здравей,видях,че си много красива и искам да се запознаем. Аз съм Е...". Ако и тя си каже името я каниш на кафе или й искаш телефонния номер и й звъниш вечерта да се видите. От 10 такива една да върже добре дошло. Важното е да не спираш да го правиш и да не ти пука ако те отрежат.
                                А може простo да е подържала зрителен контакт както се прави при сблъсък с психопат

Съветите ти са направо опасни, добре че Евгича не харесва жени , така или иначе.
                                Last edited by kinyalo; 28.01.2025, 14:55.

Коментар

X