IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз си мислех, че от нощните заведения ги набираш.
      Като извади дЪрвения метър, ще разбереш откъде ги набира...

Дървен метър виждал ли си...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами пита ме за параметъра. Сигурно има предвид дърводелския метър, все пак тук е работилница. Днес тези инструменти са непознати. Свърша си работата, сгъвам го и си го прибирам. Те са стандартни. После излязоха рулетките, но това, да си го навиеш на кълбо си е темпорален прогресизъм. А дърводелският метър си е класика - сложиш си го в задния джоб, показал се наполовина - разпознаваем си в това време на брутална анонимност. Бързо го вадиш и бързо го прибираш. Търсят ме, някои услуги са непреходни. Разкроил съм всички касиерки във Фантастико. Ако Евгич стане касиерка, и той ще си знае мерките.
        Аз си мислех, че от нощните заведения ги набираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Върви търси шублера, че Евго има питане.
          Наздраве!
          Ами пита ме за параметъра. Сигурно има предвид дърводелския метър, все пак тук е работилница. Днес тези инструменти са непознати. Свърша си работата, сгъвам го и си го прибирам. Те са стандартни. После излязоха рулетките, но това, да си го навиеш на кълбо си е темпорален прогресизъм. А дърводелският метър си е класика - сложиш си го в задния джоб, показал се наполовина - разпознаваем си в това време на брутална анонимност. Бързо го вадиш и бързо го прибираш. Търсят ме, някои услуги са непреходни. Разкроил съм всички касиерки във Фантастико. Ако Евгич стане касиерка, и той ще си знае мерките.

Коментар

• Всичко се купува и продава, Евго.

Сега, че си на "пазар" е ясно. Зависи какво се предлага...?!?

Буркани, ракия, компоти, имоти....

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Много си подробен.

В Пернишко са продаваеми и се вземат добри пари заради близостта до София.

Според мен Пинокьо е опитен мъж и мъкне мадами вкъщи. Обаче не шетат и не се грижат за него. Само вършат работата. Сигурно си купува готова храна и се справя криво ляво с чистенето. Пише умно и сигурно има добра професия.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Аре бе, тъкмо тръгне разговора и се изцепваш с някви простотии, за къв ти е да знаеш с кви размери е, ъ?
              Развирам да е женка, а то ....дървено момче....
              Да знам кой стой от другата страна на екрана.

Виж, че ме иска,

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Кои, тия по пернишко ли?
                Много си подробен.

В Пернишко са продаваеми и се вземат добри пари заради близостта до София.

Според мен Пинокьо е опитен мъж и мъкне мадами вкъщи. Обаче не шетат и не се грижат за него. Само вършат работата. Сигурно си купува готова храна и се справя криво ляво с чистенето. Пише умно и сигурно има добра професия.

Коментар

А като физически параметри как си, пичага?
                  Аре бе, тъкмо тръгне разговора и се изцепваш с някви простотии, за къв ти е да знаеш с кви размери е, ъ?
                  Развирам да е женка, а то ....дървено момче....

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Сега като му опъне 25 санта... иииии сръПските крепости ще опустеят...

п.п. Евгич ше докара и кайсиева с компот от свинско...
                    И баница, и баница!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!
                      Сега като му опъне 25 санта... иииии сръПските крепости ще опустеят...

п.п. Евгич ше докара и кайсиева с компот от свинско...

Коментар

Ами аз съм си в дървената работилница. Имам машини всякакви. Да дойде, ще го рендосам едно убаво.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Ганките фургат като исландски гейзери, защо им е лубрикант?
                          А като физически параметри как си, пичага?

Коментар

Не

На друго място.
                            Кои, тия по пернишко ли?

Коментар

Защо не слагаш лубрикант, за да не повреждаш Ганките?
                              Ганките фургат като исландски гейзери, защо им е лубрикант?

Коментар

Ами аз съм си в дървената работилница. Имам машини всякакви. Да дойде, ще го рендосам едно убаво.

Коментар

Working...
                                X