Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Метод Пещерного Человека: Что СВОДИТ С УМА Женщин
За Евго - ако иска бързо и лесно да сваля жени, трябва да се държи като пещерен човек. Нали темата е какво искат жените? Ами това искат - мъж, който е самоуверен, и който взема и получава това, което иска, без да се колебае.
Препоръката в клипа:
1. Виждаш жена, което е привлекателна
2. Без да се двоумиш или колебаеш отиваш до нея и я заприказваш.
3. В общия случай са достатъчни само 2 минути разговор, и ако тя все още разговаря с тебе, веднага я каниш на среща
По време на срещата или срещите също се държиш самоуверено. Инициативата непрекъснато трябва да е в тебе. Налагай си волята, а не да хленчиш и да я питаш какво иска и къде иска да отиде. Просто и казваш решението си и го привеждаш в действие. Създава се впечатление, че не и даваш право на избор, но жените всъщност точно това очакват - друг да взема решенията вместо тях и те да се подчиняват. Особенно на първите срещи тя ври и кипи от желание и любопитство да те изучи докъде се простира твоята увереност, така че не се разпускай и поддържай темпото. И не отлагай - това да се докоснете, да се прегърнете, да има целувки и след това секс - тези неща жената ги знае, иска ги и си ги представя в мечтите си как ще се случат още от момента, в който се съгласи на първа среща. Така че не я разочаровай, ако по време на срещата не направиш нищо ново спрямо предния път.
Дори и жената да е омъжена или да е заета с друг приятел и да ти откаже среща, то тя въпреки това остава с много добро впечатление за тебе, започва да уважава твоята увереност, и една ли не започва да се дерзае, че ти си по-добрият избор от нейния вече съществуващ мъж или приятел. И което е доста вероятно - няма да се ожени за тебе, но от един неангажиращ секс няма да се откаже, стига разбира се да си го поискаш.Last edited by Mateev; 20.12.2024, 10:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Това, не съм го писал аз, морков...
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Касиерките във Фантастико обикновено са малко недоучили и рядко има готини. Промоутърките са готини.
При нас има една млада касиерка, ама е дива коза, постоянно ми проверява торбите, да не би да крада и защото така трябвало,
А твоята спалничка хубава ли е, Пинокьо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМалиииий, пръча как се е развилнял...
Кажи сега, ще ходиш ли по сръбско или ще те рендосват на шумната спалня... ?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вероятно с мъжки, но културно
а тия опърничави кози от това не разбират
они си сакат пръч
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
....а обикновено с женкарски глас ли говориш?
а тия опърничави кози от това не разбират
они си сакат пръчпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ами не е, коза е, дръпната.
Някой път като е сама, ще я попитам нещо нахално, с мъжкарски глас, да видим как ще реагира,
"Ще пием ли червено вино след работа?"
Коментар
-
Ами не е, коза е, дръпната.
Някой път като е сама, ще я попитам нещо нахално, с мъжкарски глас, да видим как ще реагира,
на твое място бих пробил една дупка в торбата и ще вкарам вътре...знаеш кое
ако бръкне да го хване - добре
ако директно си нахлузи торбата на главата - тичай за пръстенпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много ми прилича на любовна игра
Коментар
-
Касиерките във Фантастико обикновено са малко недоучили и рядко има готини. Промоутърките са готини.
При нас има една млада касиерка, ама е дива коза, постоянно ми проверява торбите, да не би да крада и защото така трябвало,
А твоята спалничка хубава ли е, Пинокьо?препоръка е
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами пита ме за параметъра. Сигурно има предвид дърводелския метър, все пак тук е работилница. Днес тези инструменти са непознати. Свърша си работата, сгъвам го и си го прибирам. Те са стандартни. После излязоха рулетките, но това, да си го навиеш на кълбо си е темпорален прогресизъм. А дърводелският метър си е класика - сложиш си го в задния джоб, показал се наполовина - разпознаваем си в това време на брутална анонимност. Бързо го вадиш и бързо го прибираш. Търсят ме, някои услуги са непреходни. Разкроил съм всички касиерки във Фантастико. Ако Евгич стане касиерка, и той ще си знае мерките.
Коментар
Коментар