If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евгич казва, че досега не бил ял морков. Ще му занеса да види какви моркови вадя от градината, био. Колкото къртици съм утрепал, все са с разпрани задници. Мислех, че ги гризат тия моркови.
Защо не слагаш лубрикант, за да не повреждаш Ганките?
Евгич казва, че досега не бил ял морков. Ще му занеса да види какви моркови вадя от градината, био. Колкото къртици съм утрепал, все са с разпрани задници. Мислех, че ги гризат тия моркови.
Като гледам как те "ухажва", да не вземе да се самопокани на гости...?!
може, но пинокчо вероятно се притеснява от последствията ако не хванете някоя
Телешко, пилешко, свинско - основно на компот, че после бързо се приготвя вечерята.
Дивечът - на суджук и луканка, защото там подправките са от значение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имахме стар дядо. И сме го гледали 2 зими в София (аз съм го гледал и на поднос му носех храна и го бръснех и му помагах да се преоблича). Не съм предполагал, че роднината ни ще открадне ракията в това време. Имаме доста подобни загуби в миналото и като се сумират, се получава много. Но това са минали неща, днешният живот предлага много предизвикателства и възможности.
Изкарах си около 400 лв от ракия и 420 лв от голямо количество бутилирано червено вино с променен вкус - купиха го като материал за ракия наскоро.
Имахме стар дядо. И сме го гледали 2 зими в София (аз съм го гледал и на поднос му носех храна и го бръснех и му помагах да се преоблича). Не съм предполагал, че роднината ни ще открадне ракията в това време. Имаме доста подобни загуби в миналото и като се сумират, се получава много. Но това са минали неща, днешният живот предлага много предизвикателства и възможности.
За възрастните ни роднини, винаги трябва да се полага необходимата грижа. Браво, че си го направил!
Първоначално изпратено от Evgo
Изкарах си около 400 лв от ракия и 420 лв от голямо количество бутилирано червено вино с променен вкус - купиха го като материал за ракия наскоро.
Е мноо еФтино си я давал ракията, ама то нЕма параметри на количеството...
Коментар