IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Като се казва"лошо момче"се има предвид такъв в отношенията с жените.Тоя може да е ултрас, да се бие по агитката,но важни са отношенията му с жените.Ако се държи сковано в женско присъствие,ако не е активен в отношенията си с жените, така и ще си остане сам.Най-важното за един мъж е да е самоуверен в женско присъствие и изобщо да не му пука от евентуален отказ или много да умува какво ще си помисли жената. И темата винаги трябва да се върти около нещо,което може да се свърже и със секса-облекло,заведения, курорти,ходене на кино-т.е места, където могат да отидат мъж и жена като двойка. Жените трябва да си мислят за преживявания с тоя мъж, да се почувстват желани и атрактивни.
    +1

Аз не го познавам чак толкова добре. Прилича ми на хулиган, който не е ходил редовно на училище, който пуши по пейките и се осамотява с жени-хулиганки. Обича секса и прави редовно ........, Има и доста татуси.

Не е семйно ориентиран и не знам дали може да гледа семейство. По принцип може, но ще са малко бедни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

"Истината е на дъното на морето" , ти си крив характер, видно е от километри - нереалистична висока самооценка , придирчив , скръндза и скъперник ,неориентиран на 40 и кусур години, аджеба к`ви са задачите на мъжа в тоя свят.
      Задачите на мъжа са най-вече - да има репродулция и да се грижи за близките си.

Last edited by Evgo; 27.01.2025, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз обаче не съм кротичък. На 20+ бях със страшно високо ниво на хормоните. Винаги съм държал на истината и справедливостта и съм се карал с роднини, които искаха да ни крадат или ни крадяха. Дори съм издавал забрани определени хора да не ги каним на гости и все още са в "черен" списък.
        "Истината е на дъното на морето" , ти си крив характер, видно е от километри - нереалистична висока самооценка , придирчив , скръндза и скъперник ,неориентиран на 40 и кусур години, аджеба к`ви са задачите на мъжа в тоя свят.

Коментар

+1

По принцип, за да има хубава връзка, единият трябва да е кротичък, а другият нахакан. Или единият да е работлив, а другият мързелив.

При жените, ако е много кротичка и скормна, към нея няма интерес и си стои мома, имам 2 такива колежки, отличнички, едната беше голям директор, обаче страшно пасивни и времето си мина.

Имам един познат - лошо момче. Той е от ултрасите на Левски, здрав е, над 190 см. Обаче не е учил и си е малко прост, работи като хамалин. Беше намерил някаква жена 40+ и сега пак си търси. И като няма пари, не може да се пласира хубаво. Иначе е мъжага и е хубав.

Така че всеки с проблема си,
          Като се казва"лошо момче"се има предвид такъв в отношенията с жените.Тоя може да е ултрас, да се бие по агитката,но важни са отношенията му с жените.Ако се държи сковано в женско присъствие,ако не е активен в отношенията си с жените, така и ще си остане сам.Най-важното за един мъж е да е самоуверен в женско присъствие и изобщо да не му пука от евентуален отказ или много да умува какво ще си помисли жената. И темата винаги трябва да се върти около нещо,което може да се свърже и със секса-облекло,заведения, курорти,ходене на кино-т.е места, където могат да отидат мъж и жена като двойка. Жените трябва да си мислят за преживявания с тоя мъж, да се почувстват желани и атрактивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Принципно, привидно "кротичките" мъже и жени на по сериозна възраст са криви характери и това е и основната причина да са сами. Ти си нагледен случай ,като не взимам в предвид сексуалните ти уклони.
            Аз обаче не съм кротичък. На 20+ бях със страшно високо ниво на хормоните. Винаги съм държал на истината и справедливостта и съм се карал с роднини, които искаха да ни крадат или ни крадяха. Дори съм издавал забрани определени хора да не ги каним на гости и все още са в "черен" списък.

Коментар

+1

По принцип, за да има хубава връзка, единият трябва да е кротичък, а другият нахакан. Или единият да е работлив, а другият мързелив.

При жените, ако е много кротичка и скормна, към нея няма интерес и си стои мома, имам 2 такива колежки, отличнички, едната беше голям директор, обаче страшно пасивни и времето си мина.

Имам един познат - лошо момче. Той е от ултрасите на Левски, здрав е, над 190 см. Обаче не е учил и си е малко прост, работи като хамалин. Беше намерил някаква жена 40+ и сега пак си търси. И като няма пари, не може да се пласира хубаво. Иначе е мъжага и е хубав.

Принципно, привидно "кротичките" мъже и жени на по сериозна възраст са криви характери и това е и основната причина да са сами. Ти си нагледен случай ,като не взимам в предвид сексуалните ти уклони.

Коментар

Много ясно. Жените едно твърдят, че искат, друго мислят, че искат и в действителност трети са истинските им желания.Привлича ги Тъмната страна лошият Дарт Веайдър, а не доброто момче Люк Скайуокър.
                +1

Коментар

В работата ми не можах да прочета атачмънта, но Миродес го е превел,
                  Нещо пропускам, я преведи на български

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                    Какви филми правеха навремето
                    И какви актьори …:

Малко хумор:

https://www.facebook.com/share/v/18E...ibextid=wwXIfr

Коментар

• Какви филми правеха навремето
                      И какви актьори …

Малко хумор:

https://www.facebook.com/share/v/18E...ibextid=wwXIfr

Коментар

Ами потвърждава това,което и аз пиша. Това е бившата жена на футболиста Кака,която казва че винаги се е отнасял добре с нея, никога не я е предал(най-вероятно има предвид, че не е изневерявал),но въпреки това не е била щастлива, щото е бил прекалено добър за нея. Жените търсят тръпка с лоши момчета, такива като Кака им стават скучни и им бият шута. После се хванат с някой боклук, който ги тормози и са щастливи. И ако той им бие шута реват как всички мъже били едни и същи боклуци.
                        Прекалено строг си в обобщението си. Може Кака да е гонил повече топката отколкото топките си и на жена му да й е доскучало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

разбираш ги ти, мирко жените
                          повече, отколкото са готови да си признаят
                          Много ясно. Жените едно твърдят, че искат, друго мислят, че искат и в действителност трети са истинските им желания.Привлича ги Тъмната страна лошият Дарт Веайдър, а не доброто момче Люк Скайуокър.
                          Last edited by mirodes; 24.01.2025, 23:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Боже, помогни му И на преводача също

Залепи също съпругата ми - четохме заедно днешните реплики и тя се скъса от смях

Знам, че е невъзможно, но все пак опитай
                            И ние се хилим. Върли фенове сме на кратката форма хайку на Ратко. Кака пасти да яде

Коментар

• Боже, помогни му И на преводача също

Залепи също съпругата ми - четохме заедно днешните реплики и тя се скъса от смях

Знам, че е невъзможно, но все пак опитай
                              Last edited by barbaron; 24.01.2025, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

преди това на какъв език го чете

иначе доста точна самопреценка
                                В работата ми не можах да прочета атачмънта, но Миродес го е превел,

Коментар

Working...
                                X