If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
до 15 мин съм , пича е много объркан,говори глупости и въобще не съм съгласен с него . Жената на 3-тия месец трябвало да заяви ,че иска брак с подходящия човек или да бъдат платонични приятели . Слага на кантара на жената -грижа,секс, изслушване и помагане в бизнеса срещу БРАК . Пълна простотия . Ще го догледам де но по късно . То именно заради такова мислене няма бракове.
Не е простотия. Просто казва на жената една истина. Той визира САЩ, но то вече е валидно за целия западен свят. Ако жената не се държи достойно и не си знае цената и се “раздава” попадаме в параграф 22 на свят с неудовлетворени наранени жени и инфантилни непоемащи грам отговорност мъже, които третират жената като парцал.
до 15 мин съм , пича е много объркан,говори глупости и въобще не съм съгласен с него . Жената на 3-тия месец трябвало да заяви ,че иска брак с подходящия човек или да бъдат платонични приятели . Слага на кантара на жената -грижа,секс, изслушване и помагане в бизнеса срещу БРАК . Пълна простотия . Ще го догледам де но по късно . То именно заради такова мислене няма бракове.
Най- малкото искат добра красива и добре запаметена сватба, остава спомен за цял живот, а и много от тях си го представят с години - https://www.fotografite.com/
най-добрите фотографи на България работят за вас и ви помагат да направите вашето събитие, сватба, рожден ден, кръщенка, индивидуална сесия незабравими
Няма никаква аналогия между мисленето на дамите и възприятията на мъжката част.
Обратното също е вярно, но да мислим толкова пространно - не е в логиката на никой от двата пола.
Майтапчийка! Тая притча не му върши работа. Момче и т.н.... Този младеж отдавна не е момче, а е на 40++
ПотърсИ друга притча: за мъдреца и икономиста на 40++ (до ръгбиста, на под 30), с апартамент в София и вила на морето.
Никъде не става въпрос за кого се отнася.....
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Майтапчийка! Тая притча не му върши работа. Момче и т.н.... Този младеж отдавна не е момче, а е на 40++
ПотърсИ друга притча: за мъдреца и икономиста на 40++ (до ръгбиста, на под 30), с апартамент в София и вила на морето.
Коментар