Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by pinoccio; 07.07.2022, 15:40.
- 1 like
-
Нали знаете какво се пее в една македонска народна песен:
"Момчето ни е свършено
за него вино носиме
в неделя ще го жениме"
Като се ожени и край, започва да му набива канчето някоя жена.
Към Селена:
В реалния живот повече се разбирам с жените. Българските мъже по принцип се интересуват от яденето, парите, да си почиват и да има какво да трескат. Друго не ги вълнува и често са стиснати. И нямат нужда от духовна храна.Last edited by Evgo; 07.07.2022, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Хаиде сега гумена от миналия век,Силиконова направо ,вече ги правят и да говорят,аз чакам да имат и опция и да готвят и си вземам веднагаТемата я обърнахте на какво искат мъжете. Ами Степфордски съпруги явно.
Евго тоя филм явно го е пропуснал:
https://youtu.be/u0CDLk7lgvA
Минута 1:24 от трейлъра е култоваLast edited by Selena; 07.07.2022, 13:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да си купи гумена кукла. Те са секси и за нищо не възразяват. И проблемът се решава.
Докато настройката към жените ти е отрицателна ще е трудно, а жените ще го усещат и ще бягат на втората секунда.
Как път за всичките тези години едно хубаво нещо не каза по адрес на жените. Едно нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По принцип, намирането на жена е трудна задача в БГ и много приятели имат проблеми с това.
Един от тях, на 40г от Пловдив, ми каза: "Намерих един боклук и изгорях" (майката на детето му).
Той спортува и е доста добре (хубаво, високо и здраво момче), канили са го да изграе в "Спартак" през 2004г. Сега е съгласен и на 50-годишна, но да е секси,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДа си купи гумена кукла. Те са секси и за нищо не възразяват. И проблемът се решава.Подкрепям!
Като съвет единствено бих препоръчал да я набамка с азот, а не да я помпа на обикновен компресор, защото ако я държи на терасата /с цел да му завижда комшията/ зимата ще спада и омеква !
Също - ако реши да прави тройка да я вдигне на 2.6 атмосфери, иначе може и на 2.4.... аз на толкова си държа гумите на джипа (в зависимост колко е натоварен)!Last edited by Julius_BG; 07.07.2022, 12:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По принцип, намирането на жена е трудна задача в БГ и много приятели имат проблеми с това.
Един от тях, на 40г от Пловдив, ми каза: "Намерих един боклук и изгорях" (майката на детето му).
Той спортува и е доста добре (хубаво, високо и здраво момче), канили са го да изграе в "Спартак" през 2004г. Сега е съгласен и на 50-годишна, но да е секси,
Докато настройката към жените ти е отрицателна ще е трудно, а жените ще го усещат и ще бягат на втората секунда.
Как път за всичките тези години едно хубаво нещо не каза по адрес на жените. Едно нещо.Last edited by Selena; 07.07.2022, 12:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеп.п.
И като казвам спорт /Боби/ нямам предвид тъпия фитнес, защото това не е никакъв спорт, само разни обезкосмени татуирани тъпаци дето блъскат като говеда цял ден безмислено, а говоря за колективен спорт - тип волейбол, баскетбол, футбол ако щеш...
И друго - що Евго ми наподобява на вол. Воловете са адски търпеливи животни, slow in anger, както се казва... Евго досега е отнесъл немалко обиди и подигравки и въпреки всичко е запазил добрия тон!!! - За което поне евалла ... рядко срещано днес, а като гледам даже разни келеши 10-и клас вече какви нерваци си... ми те на 30-години ще са емоционални развалини! Но това е типично волска черта - свръх-търпимостта. Залитането и в тая крайност също не е хубаво!
Коментар
-
п.п.
И като казвам спорт /Боби/ нямам предвид тъпия фитнес, защото това не е никакъв спорт, само разни обезкосмени татуирани тъпаци дето блъскат като говеда цял ден безмислено, а говоря за колективен спорт - тип волейбол, баскетбол, футбол ако щеш...
И друго - що Евго ми наподобява на вол. Воловете са адски търпеливи животни, slow in anger, както се казва... Евго досега е отнесъл немалко обиди и подигравки и въпреки всичко е запазил добрия тон!!! - За което поне евалла ... рядко срещано днес, а като гледам даже разни келеши 10-и клас вече какви нерваци си... ми те на 30-години ще са емоционални развалини! Но това е типично волска черта - свръх-търпимостта. Залитането и в тая крайност също не е хубаво!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе се бях замислял но има логика, въпреки на пръв поглед непряката връзка между физически спорт и умствена гъвкавост. И като се замисля се сещам за доста примери около себе си.
Грубото следва финото!
А когато нямаш и финото...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЖените на 40 се имат още за момичета и да сигурно се думка, но с 25 годишни лузъри, които не могат да си хванат момиче и плющят застаряващи жени. Не зная колко си годишен, но ако си над 35 безнадеждно си дърт за някоя 40 годишна. Вземи се огледай за някое момиче, което се усмихва радостна щом те види, вместо да се занимаваш с някви лелки с претенцииДнес гледах една, която работи около мен, към 50 г. вероятно, появи се с някъв момък с които съм я мяркал и преди, с брада и татуси, мечтата на лелките
и леко шкембенце и му купи сандвич, момчето да яде
Оня дори не се бръкна да плати, ма ''момата'' нали влюбена, оправя му фланелката, че милият се бе разгащил
Ако даскалицата ти няма пари, ето защо ги няма, защото днес учителите вземат около 1200 поне, ако не греша. За Варна, това не са лоши пари, но ако храни някви млади тъпкачи, ясно, че няма да има
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕвго, ти си вол.
От това, което чета, за мен ти си типичния "вол"!
Впрегатно животно, работи много, изкарва, трудолюбиво, упорито, но и тромаво и непохватно.
И не толкова във физически смисъл, а ментален.
Не те знам спортувал ли си на младини, но спортът развива качества като ловкост и гъвкавост.
И не говорим за умения като да улавяш падащ предмет, а да уловиш шега във въздуха и да я продължиш!
Ето това например мисля, че НЕ го можеш!А е хубаво да го развиеш!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Добре си го описал . Имаш наблюдение . И разбира се , пълно право да ненавиждаш 25 годишните луузъри , преживяващи плющейки 40 годишните женички на нелуузърите .
На колко ли такива , жените им си тананикат песента на Луна - бягайте крачета , при младите момчета .
А си и прав че 1200 не им стигат за екстри , ама взимат от мъжете си , нелуузърите .
И после , на последните Путин и Русия им виновни . Тия гадове , ниедни .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЖените на 40 се имат още за момичета и да сигурно се думка, но с 25 годишни лузъри, които не могат да си хванат момиче и плющят застаряващи жени. Не зная колко си годишен, но ако си над 35 безнадеждно си дърт за някоя 40 годишна. Вземи се огледай за някое момиче, което се усмихва радостна щом те види, вместо да се занимаваш с някви лелки с претенцииДнес гледах една, която работи около мен, към 50 г. вероятно, появи се с някъв момък с които съм я мяркал и преди, с брада и татуси, мечтата на лелките
и леко шкембенце и му купи сандвич, момчето да яде
Оня дори не се бръкна да плати, ма ''момата'' нали влюбена, оправя му фланелката, че милият се бе разгащил
Ако даскалицата ти няма пари, ето защо ги няма, защото днес учителите вземат около 1200 поне, ако не греша. За Варна, това не са лоши пари, но ако храни някви млади тъпкачи, ясно, че няма да има
На колко ли такива , жените им си тананикат песента на Луна - бягайте крачета , при младите момчета .
А си и прав че 1200 не им стигат за екстри , ама взимат от мъжете си , нелуузърите .
И после , на последните Путин и Русия им виновни . Тия гадове , ниедни .
- 1 like
Коментар
-
Евго, ти си вол.
От това, което чета, за мен ти си типичния "вол"!
Впрегатно животно, работи много, изкарва, трудолюбиво, упорито, но и тромаво и непохватно.
И не толкова във физически смисъл, а ментален.
Не те знам спортувал ли си на младини, но спортът развива качества като ловкост и гъвкавост.
И не говорим за умения като да улавяш падащ предмет, а да уловиш шега във въздуха и да я продължиш!
Ето това например мисля, че НЕ го можеш!А е хубаво да го развиеш!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар