Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Изрично съм споменал "няколко стотин лева за екскурзия". (подобен харч едва ли би се приел от Евго, независимо, че според мен - е добра опция за него).
Не разбирам, от коя точка на света, до Белоградчишките скали - екскурзията според теб би струвала няколко стотин лева?

Например (но ме само!) - екскурзия до Венеция + Милано (през Загреб...), с добър екскурзовод, предварително установени хотели, по маршрута за няколко дни.
Може би - ол инклузив - обслужване е по-добрия вариант за човек, който иска да има повече контакти с нови хора, с които е в група за няколко дни.
Моето мнение - за ходенето "С КОЛИ" - това би трябвало да е на познати места - характерно за двойки, семейни хора. Тук "пробивът" на Евго би бил труден (освен ако ти не му предоставиш конкретни данни на тия, които "ходят с КОЛИ")
Ако на някого му се наложи да пътува по различни дестинации, с различни групи хора, едва ли би се справил толкова лесно и би загубил много време с организацията на хотели, изхранване, забележителности, атракции..., а за дамската част кога ще му остане време - не е ясно?
Всъщност, добре разбирам Евго. Той имал вила на морето и искал "да забърше" нещо в движение - едва ли предложението ми е приложимо за него...
Коментар