If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти бъзикаш ли се-коя е тая жена,която няма да се почувства зле ако мъжът й каже, че ще й изневерява?Това означава, че няма никакво уважение към нея.Едно е да има съмнение и да не си прави труда да разкрие истината, друго директно да й се каже.
Тоест, уважението към жена ти е функция на въпроса, дали тя е наясно че ѝ изневеряваш?
Добра логика.
Евгич, коментара ироничен ли беше? Че с такова описание...
Оставяме го Миро настрана.
Мъжкото поведение кореспондира с откритост в намеренията, спрямо близките му хора. А не да се крие като невестулка из храсталаците. Ако такова поведение го кара да се чувства мъж, значи е много далеч от истината. Това, че не трябва никой да разбира, означава, че не е готов да поеме отговорността/последствията за своите решения. Е, тогава какъв мъж е това?
Докато не дойде някой, който да тропне по масата и да каже пред жена му, че ще вършее наред, защото може да си го позволи...отписваме термина 200% мъж
Нито се бъзикам, нито се подигравам.
Спортистите много ходят на платено, защото не може да бележиш голове на терена, ако имаш подтисната сексуалност.
Въпреки това, повечето имат семейства и деца (и си хойкат или са хойкали).
Мъжкото поведение кореспондира с откритост в намеренията, спрямо близките му хора. А не да се крие като невестулка из храсталаците. Ако такова поведение го кара да се чувства мъж, значи е много далеч от истината. Това, че не трябва никой да разбира, означава, че не е готов да поеме отговорността/последствията за своите решения. Е, тогава какъв мъж е това?
Докато не дойде някой, който да тропне по масата и да каже пред жена му, че ще вършее наред, защото може да си го позволи...отписваме термина 200% мъж
Ти бъзикаш ли се-коя е тая жена,която няма да се почувства зле ако мъжът й каже, че ще й изневерява?Това означава, че няма никакво уважение към нея.Едно е да има съмнение и да не си прави труда да разкрие истината, друго директно да й се каже.В повечето случаи самите жени не желаят да им се каже подобно нещо.
Друг въпрос е,че има и такива мъже,които вече наистина не са никакви мъже.Преди да се оженя имах връзки с няколко омъжени жени и мъжете им със сигурност се досещаха,че има нещо нередно ,ама си трайкаха.И съм сигурен, че жените им са продължили да им слагат рога,дори и след като прекратиха отношенията с мен.
Миродес е стабилен пич и съм сигурен, че няма да си развали хубавото семейство.
Не пречи да вкара голове на въртиопашки дискретно, без никой да разбира. Ще му мине мерака и ще се почувства 200% мъж.
Двама мъже в семейството бяха полудели и извършиха един куп глупости малко преди да станат на 50 г. Това са минали неща, но не пречи да ги спомена. Бяха на голяма заплата и можеха много неща да направят - единият си наби парите в смотано село, а другият ги даде на луда стара мома извън репродукцията.
Мъжът по принцип е ловец. Когато жената започне да се съгласява с всичко, ловната страст затихва и той започва да губи интерес. Трябва да се хвърлят от време на време съчки в огъня.
Наздраве!
за 2-3 месеца мъжа си взема всичко де му трябва от една жена и търси НОВО. Ако го МЪРЗИ кат мен се кротва - а околните му викат че е помъдрял.... Жената е обратно - след 40 става ловец, гони последния влак
Миродес е стабилен пич и съм сигурен, че няма да си развали хубавото семейство.
Не пречи да вкара голове на въртиопашки дискретно, без никой да разбира. Ще му мине мерака и ще се почувства 200% мъж.
Двама мъже в семейството бяха полудели и извършиха един куп глупости малко преди да станат на 50 г. Това са минали неща, но не пречи да ги спомена. Бяха на голяма заплата и можеха много неща да направят - единият си наби парите в смотано село, а другият ги даде на луда стара мома извън репродукцията.
Мъжът по принцип е ловец. Когато жената започне да се съгласява с всичко, ловната страст затихва и той започва да губи интерес. Трябва да се хвърлят от време на време съчки в огъня.
Наздраве!
Когато машината се смаже и започне да се движи с двеста ,смяната на предавки понякога чупи двигателя . Та риска е оправдан принципно но лошото е ,че увлича а машина на много киломентри понякога няма ресурса за много високи обороти .
За разнообразие умните мъже и жени ползват любовници, козметици, камериерки, градинари .... да не изброявам цялата разнообразна флора и фауна
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти не искаш ли заедно да ходим по нощните заведения?
Допадаш ми като стил на писане. Изчетох линка на Arana, прилича ми като компонент от изпит - диктовка или упражнение за слушане, по-скоро диктовка, защото има няколко трудни думи,
С мене вероятността да станеш пияница е много по-голяма, отколкото да си хванеш жена
После ще ми дърпат ушите и тука у форума, че съм развалил хубавото момче
Щото обикновено, като амбициозни златотърсачки, те си тунинговат тялото и фейса. Не давам пример с моя избор на жени, който няма общо с масовката от мъжете, каквото им е търсенето в залите за отделяне на пот. Аз пиша за масовия мъж-балък, който се хваща на подобни въдици. Надявам се, че ме разбра..
В цялата ми фамилия цари див матриархат и до момента няма и един развод, а всички домакинства са щастливи и многодетни. За мен по-важното е да има правилно разпределение на ролите и задълженията, а вече лидерството се определя от самосебе си. Няма нищо по-лошо от мъж или жена, които да се смятат за велики, а същевременно да водят семейството към пропаста с цялостното си неумение за ръководене.
Коментар